IVF - nativ cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
16.4.21 07:37

Takže 4 denní morula?
Tak ať to tentokrát klapne, když všechno bylo jinak než se předpokládalo :wink:!
Hodně štěstí, nervy v klidu :wink: a hezky měkkoučkou sliznici 🍀 💪. Dej vědět až budete lovit duchy😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
16.4.21 07:42

@JOFIM nene 3 den je osmibinecne az 4 den je morula :)

Dekuji moc a dam vedet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.4.21 08:11

Ahoj anonymní,
za mě je lepší nativ/minimální stimulace, ikdyz zkušenost s ní mám jen jednu. Mám už taky všechny IVF využity a z nich mám dvě děti. Nyní se snažíme o třetí. Je mi čerstvých 40.V lednu jsem začala minimální jen s Clostilbegytem, byly 3 vajíčka, dvě po oplodnění zbyly a byly 5. den zavedeny. Jedno se chytlo, bohužel v 9tt revize pro afetalni plodové vejce. Důvod pravděpodobně věkově časté vadné vajíčko, možná i Covid, který jsem měla pár dní po transferu.
Před 8 lety a před 5 lety jsem postupovala ty IVFka a po dlouhé stimulaci bylo třeba 5, 6,7 vajíček a stejně po oplodneni zbyly max 3. Po té lednové minimální jsem měla 3 a zbyly 2. Tak myslím, že je to lepší průměr.
Ale samozřejmě záleží co máš za další problém. Já jsem pouze bez vejcovodu, jinak vše u nás v pořádku.
Tak snad i u tebe to bude dobrá změna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
16.4.21 11:17

@Anonymni
Ahoj, no ja bych rekla, ze mene je vice, mela jsem z minimalky nejkvalitnejsi embrya, a obe se chytly. Takze si myslim, ze to je urcite dobra cesta :palec:, ja jsem mela femaru a menopur a vse bylo ok. Do jakeho centra chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.21 14:44
@Kveetko píše:
@akleticu ja ted jdu poprve do statni ivf centra v Olomouci. Jdu tam kvuli cene… oni tam tu narkozu delaji, ale musela bych na komplet predoperacni vysetreni a to se mi strasne nechtelo :(, minuly rok jsem pro nej byla uz parkrat a uz je mi trapne tam zase jit
A ty chodis kam?

Dobrý den, můžu se zeptat na tu minimalku v Olomouci? Chodíte do fn? My tam také chodíme a chci navrhnout tu minimalku, zajímalo by mě jestli ste využili ten balíček s icsi a ah, moc to totiž nechápu, myslela jsem že ah se dělá u blastocysty a že u minimálky se dělá et už 3 den, nebo se pletu? A vyšlo vám to? Děkuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
678
19.4.21 16:12

@Anonymni

Zdravim, AH se dela treti den vyvoje embryi, takze se muze udelat a potom se muze embryo rovnou transferovat, a nebo pokracovat prodlouzenou kultivaci ve vyvoji az do pateho dne a potom zavest, rozhodnuti je na vas.
Ja uz ve FN nejsem, a balicek je fajn, proc ho nevyuzit, vsak je tam vse dulezite v cene, hodne stesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.4.21 20:03

9 den po ET 3 denniho embrya

Tak prvni test negativni, uplne nevim zda je jeste sance, ale testovat mam az 29. tak se nechame prekvapit. :roll: :kytka: Jak pokracujete vy? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.4.21 20:18

@Mik.Martina
Ahoj, ještě je furt dost velká šance… jestli 3 denní, tak 9. den je ještě hodně brzy😉. Držím pěsti i na nohách ✊ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.4.21 21:00

@JOFIM dekuji moc, tak nejak jsem tomu opravdu poprve verila. Hrozne moc signalu kolem me na to upozornovalo :roll: Tak uvidime, dekuji moc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
26.4.21 16:02

@JOFIM aaa tvoje prsty na nohou pomohly :hug: :andel: alespon doufam.. zitra a pak 29. zkusim krev, zda se mi to svetle :roll:, ale maaam obrovskou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
26.4.21 16:27

Wow. Nádherný :potlesk:, drzim vše či mám ať krásné sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
26.4.21 16:45

@Mik.Martina
Krásný, nádherný!!! 😆 👍 😍 :potlesk: Mám úplně husí kůži na zádech. Moc gratuluji!
Ještě ty prsty chvíli budu držet… ať je na správném místě a ať se dobře vyvíjí! 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
26.4.21 16:48

@JOFIM dekuju moc, opravdu se dam asi na modleni pokud to dopadne :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
27.4.21 13:44

Tak vysledek z krve hcg 68 :andel: Doufam, ze ve ctvrtek bude dvojnasobna hodnota. Jsem dneska 12 dpo ET 3 denniho embryjka. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.21 17:32

@Mik.Martina
To vypadá dost slibně :wink: 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...