Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim
, tak bohuzel uz si tolik sanci nedavam. Jsem z toho uplne rozhozena.
Dve kontroly v poradku a posledni kontrola fiasko. Tri folikuly nerostou, dva jsou cca 14mm a jeden je 22mm takze spis praskne nez bude opu. Termin mam na pondeli rano.. dej se vule bozi
![]()
@Mik.Martina jezis, no to jsou zpravy, ten jeden je uz teda fakt velky
, ja pichavam ovitrelle maji foliky 18-19mm. Hmmm, no tak jak rikas, dej se vule bozi
, budu drzet palce at je z toho aspon jedno dobre vajicko
@Kveetko dekuji, ja pichala vetsinou jako okolo 20mm, ale ted uz ma 22mm a picham az zitra no.. takze je to opravdu uz jen tak, jak si osud preje.
![]()
@Mik.Martina
Ježíš… 😯, tak pěkně se to vyvíjelo😔. Ale třeba aspoň to jedno tam v pondělí zůstane🍀. Hodně štěstí a kdyby ho v pondělí nebylo… tak hlavu vzhůru, otřepat jedeme dál! ![]()
@JOFIM dekuju moc za podporu
je to moje prvni minimalka, tak to neberu tak tragicky. Ale byla jsem prvotne tak nadsena z tolika folikulu a ted toto ![]()
@JOFIM ahojda
mame jednoho bojovnicka a kdyz to pujde dobre, patek nebo sobota bude transfer
![]()
@Mik.Martina to je super, jsem si říkala, ze nepises, ze asi nic…tak to je mile překvapeni. Drzim palce ať je v pátek transfer ![]()
Tak holky mam od vcera bublinu u sebe
vyvoj krasny jako podle ucebnice a embryolog rekl, ze by byl pro, aby se tam dal co nejdriv, aby byl v prirozenem prostredi. Tak jsme to zkusili, 2× uz jsem mela ET krasne 5ti denni blastocysty a neklaplo to, tak se nechame prekvapit
![]()
Ahoj, myslela jsem na tebe, je fajn, ze je už u tebe. Tam ji bude nejlíp. Užívej si to
, a ať už vám to spolu vyjde ![]()
@Kveetko dekuji, je to pro me nova zkusenost, tak uvidime jak to dopadne
, ani nevim kdy muzu treba testovat
Kazdopadne verim, ze to vsechno tak nejak melo byt a dopadne to. ![]()
Ahoj holky, můžu mít dotaz ohledně nativu? Jaké léky vám doporučili? Nic nebo třeba clostibegyt/tamoxifen? Otázka je, jestli je lepší jedno přirozené vajíčko, nebo zkusit víc, ale třeba nebudou tak dobrá?
Dostala jsem tamoxifen (kvůli sliznici) ale přijde mi, že je tam spousta nežádoucích účinků, je to horší než menopur apod. Připichovat nic dalšího nebudu, je to první pokus a zkusíme jen ty pilule.
Už mám „vystřílené“ své IVF pokusy, ovulku mám, ale je mi 38 ![]()
Líbí se mi, jak tu některé máte v profilovkých ty čtyřlístky. Snad přinesou štěstí ![]()
Hezky přístup. Často holky říkávala, ze to nějak věděly či citily… ![]()
Test hod teď za hlavu a užívej si to a proste vydrž co nejdyl pro zachování své psychické pohody ![]()