IVF - nativ cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
22.3.21 20:35

Ahoj holky, tak co je u vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.3.21 20:39

@darana1983 ja cekam na ms a budu zkouset dalsi cyklus :andel: ted uz vsak s clostikem :dance:

Jsem zvedava, co zbytek :andel: :hug: Chtelo by to nejake pozitivni zpravy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.3.21 21:15

Ahoj holky, já nic :roll: a asi ani 3 měsíce nic nového nebude :-) Obejdu si nějaké Mudr., prevence a tak… a pokud se nic zásadního neukáže, tak jdeme za 3 měsíce znovu do toho ;). To jsu zvědavá, kdo tu ještě za tři měsíce bude :D :palec: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.3.21 08:28

JOFIN 👏🏻 super, že to ještě zkusíte. My jsme si dali limit dvakrát stimulovat s clostíkem a jedno IVF s co nejmensi stimulaci. Zítra jdu na ultrazvuk jestli se něco vylihlo a pokud jo tak asi v pátek na vyndání. ( asi zase bez narkózy🙈, protože nestihnu predoperacni vyšetření ). Je možné, že můžu být strašně unavená z té stimulky? Jsem jako spící panna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.3.21 17:48

Tak dnes 12 den cyklu na sonu jen malý dva folikuly cca 11mm v pátek jdu znovu na sono, zda nedorostly, ale mám takový pocit, že tento měsíc z toho nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.3.21 18:24

Ahoj holky,

ja se pripravuju na minimalku za 3 tydny…, ale dneska mi pan doktor delal utz a prekvapive mam uz 2.mesic po sobe ovulku na strane kde mam vejcovod, to jsem vubec necekala, takze jdeme aspon do iui. Manzel ma ted doslova milionovy spermiogram, tak stonasobne se nam zlepsil tak toho chceme vyuzit, takze mam domluveno na pondeli iui :dance:

Vsem drzim palce :palec: a hlavne tobe @darana1983 tfuj tfuj tfuj at dorostou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
24.3.21 18:29

@darana1983 a kolik jsi brala clostiku? Ja cekam na ms a pak taky jdu do minimalky. Zacneme clostikem a 6DC utz. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.3.21 21:41

@Kveetko jak jste to udělali, aby se zlepšil spermiogram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.3.21 21:44

@Mik.Martina pět dni, tři tablety denně a tačala jsem třetí den ms. Měla jsem dnes na ultrazvuku ještě vidět ty folikuly z minula 😲… to mě překvapilo. Vždy jsem to měla všechno ukázkové a teď je to nějaké divné. Nevím zda je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.3.21 21:48

@darana1983 nakoupila jsem mu doplňky stravy podle knihy It starts with eggs, k tomu vysadil veškeré cukry krom těch přirozených ve stravě. Sportuje. A bere pentomer retard, je na prokrvení. Těm chlapům fakt pomáhá. Mám to overeno od více páru. No a z celkových 10 mil je najednou 127 mil. U nás po letech neplodnosti zázrak. Nevěřila bych. Ale dneska jsem dostala nové udělaný spermio…muzu ti poslat ten seznam Vít., jak pro tebe tak pro muže.

Já zatím účinnost na sobě ověřenou nemám, tu vám muzu pak říct po stimulaci. Ale když vidím ty jeho výsledky tak věřím, ze to smysl má i u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.3.21 22:50

@Kveetko to by bylo super, kdyby si mi ten seznam poslala. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.3.21 12:59

Ahojky holky, můžu se k vám přidat? Právě jsem 3.den po KET v nativu..Jsem u dr. Machače…Brala jsem jen Femaru od 3.-7.dne menstruace…Pak byl transfer-dr. sledoval, kdy bude ovulace, pak mi bral krev na progesteron v krvi a podle toho plánoval KET…po transferu zase nemám žádné léky…Tak uvidíme…Je to druhý pokus-ET nevyšle-ten byl v Ostravě a normálně s hormony, tak uvidíme, jak takhle cesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.4.21 09:21

Prvni kontrola utz - IVF s minimalni stimulaci

Zdravim 🙋🏻‍♀️, tak ja dneska byla na prvni kontrole utz, pri stimulaci clostikem. A musim rict, ze po tech vsech vysokych davkach, kdy byly pouze 2-4 folikuly, tak jich tam mam ted rovnou 6 :andel: :dance: V utery mam dalsi kontrolu, je tu nekdo kdo tady ted stimuluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
3.4.21 11:46

@Mik.Martina wow :potlesk:, dobre ty!!! Paradni vysledek, hele, nectu to poprve, ze mene je vice :palec:. Ja budu zacinat asi za cca 10 dni, ale budu mit tedy vetsi davky homonu, v utery jdu pro stimulacni protokol, minule Dr zminoval 4-0-4 femary a k tomu 2× denne 75 jednotek menopuru. Tak uvidime… kdy mas dalsi kontrolu? A budes pripichavat i nejaky menopur nebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.4.21 12:23

@Kveetko tak tj parada na Femaru slysim same dobre zpravy. Hele zatim me nic nedal a na dalsi kontrolu jsem objednana na utery, to budu 9DC :dance: Takze dneska mam posledni davku clostiku a pak uvidime. :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí