Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mik.Martina
Ahoj, tak jak pokračujete s měřením Hcg?
Doufám, že vše ok ✊
@JOFIM ahojda
12 den tech 68, 14 den 144. Posledni mereni me ceka v pondeli a pak snad uz me reknou kdy na utz
Doufam, ze je a bude vse v poradku. ![]()
@JOFIM tak dneska jsem 18 dpo ET a hodnota krasne vyrostla na 768
UTZ mam 17.5. Tak doufam, ze bude dal vse v poradku. ![]()
Tak já už ty nohy úplně pouštím a budu držet pěsti už jen na rukách
aby ten ultrazvuk 17.5. dopadl dobře…Měj se zatím hezky a užívej si požehnaného pocitu
![]()
Zeny, tak se u me asi stesti nekona. Kontrola na bobek.. emrbyjko nebylo. Takze v patek dalsi kontrola a kdyztak vyckame jak si poradi priroda nebo revize. ![]()
@Mik.Martina neee, to mě velmi mrzí
, fandila jsem vám moc, a není ještě brzy? Co znamená, že embryjko nebylo? Ach jo…To je fakt smutné
.
@Kveetko dekuju, ja jsem taky verila v zazrak. Bohuzel v tomto tydnu by uz melo byt embryjko se srdickem, avsak neni.. takze mam dalsi kontrolu v patek a pak uvidime, bud si poradi priroda a nebo pak revize pri nejhorsim.
![]()
@Mik.Martina
Sakryš… a já myslela, že máte vyhráno 🙄 To mě strašně mrzí😔
A gestační váček je? A v něm zloutkovy váček? A byla jsi zase na krvi?
Nechci dávat nějaké plané naděje, ale já u druhého dítěte v 6+5 byl vidět jen gestační váček 20mm a plod ne. A 7+5 už byl vidět plod. Byl tam asi nějak schovaný.
Někdy se to stát může. Myslela jsem, že ty tvoje první dvě hladiny hcg jsou ukázkové, tak jestli nastal nějaký problém později 🤔. Každopádně ještě aspoň týden vyčkejte, zázraky se dějí.
Přeju moc štěstí ať ten zázrak se stane právě vám a jestli ne, tak ať se z toho rychle otřepeš a smíříš🍀
@JOFIM dekuji, hele hladina hcg krasne roste. Posledni odber byl 25. den a to bylo 6.608 to jsem mela byt 6+0 tak jsem sla na utz tam dutinka cca 9mm a doktor, ze vse ok. Ja teda byla dost skepticka uz, ale budiz.. mela jsem radost, ze to neni mimodelozni. No a dneska jsem teda na krvi nebyla, jen utz a gestacni vacek mel 14mm. Zitra si zajdu na krev. No uvidime v patek bud se stane zazrak a nebo ne. ![]()
Dekuju moc za podporu
Ja si stale rikala, ze to je nejaky pomaly cervik. Jelikoz ta hladina hcg na zacatku byla taky nizsi, nez jsou hodnoty tabulkove.
![]()
@Mik.Martina taky myslím, že se můžu ukázat později. A pokud do teď vše bylo ukázkové. Tak snad je šance. Aspoň, že se neunahlili a dali ti další kontrolu
. Já myslím, že šance jsou!!! Že to není tracene ![]()
@Kveetko dekuju za podporu, v patek to rozsekneme. Dam vedet.
![]()
@Kveetko tak bohuzel ani dnes 7+4 nic.. takze pondeli mam kontrolu u sveho gynekologa a musime se domluvit co dal. Doufam, ze si priroda poradi a vyhnu se revizi
Jinak GV stale roste a odpovida 6+2 nebo tak nejak.. je to na bobek. Tak snad do tretice vseho dobreho to vyjde. Dalsi ZT uz bych nedala. ![]()