IVF - nativ cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
21.5.21 18:38

@Mik.Martina :,( :,( to mě mrzí, dneska jsem má tebe myslela ať vše dobře dopadne.
Stalo se mi to samé :(. A příroda si díky bohu poradila skvělé…asi do týdne od vynechání léků MS dorazila, ještě před jejím skončení jsem šla na utz, a nebyla jsem úplně dočistena, tak mi hned pichli injekci, a ta mi pomohla se opravdu pročistit. Další cyklus už byl úplně v pořádku.

Je to smutné…tak hlavně ať se to teď obejde bez nutného zásahu lékařů.

Zbyly ti ještě nějaké embryjka? Nebo bys musela vše absolvovat znovu?
Důležité je, ze nemáš problém otěhotnět :srdce:, teď jen aby zavedli to právě embryjko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.5.21 22:01

Škoda, škoda… Člověk si řekne, že po druhé se mi to stejné nestane… a stejně😔. Je to těžký když už to vypadá, že by se zadařilo…
Já se radovala, že konečně některá z nás byla úspěšná 🤔
Tak hodně štěstí ať to zvládneš překonat a připravís se na ten třetí, šťastný pokus 🙋‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.5.21 10:32

@JOFIM dekuju moc :andel: :hug:, hele embryjko mame vzdy jedno. Jednou ZT prirozene, pak 3 IVF nic a ted minimalka zabrala a opet ZT. Vsechna vysetreni mame, takze uz je to asi proste jen o stesti.. :kytka: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.21 20:51

Ahoj holky, ctu si tady vase pribehy o ZT..odeslo to vzdy samo nebo se musi na revizi, kdyz je vse vice nastymulovano?

• Citovat
  • Upravit
93
27.5.21 21:41

Ahoj anonymní, za mě v 8+2 jsem byla poslána na revizi a po vyšetření zjištěno, že se už odlučuje samo. I přesto jsem se rozhodla pro revizi a věřila, že mě dobře vyčistí a budu mít klid. Kdybych se rozhodla, že revizi nechci, asi bych byla dalších hodně dnů v nervu jestli se vše odlučuje a vylučuje tak jak má a jestli ta bolesti je ještě ok,… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.21 08:45

Ahoj, u ZT je ještě možné dostat „potratovou pilulku“. Obzvlášť u nás, co máme zhoršenou implantaci, je to šetrnější, ikdyž někdy to neklapne a musí se dočistit. Ale jde to pak třeba jen pomocí hysteroskopického zákroku, takže hodně šetrně. Ale záleží na nemocnici, co nabízí…

Mám teď jiný dotaz. Měly jste někdy anovulační cyklus? - jak jste dlouho čekaly, jak jste to řešily? MS má zpoždění už 2 týdny, byla cysta. Mě chtěli objednat na konzultaci až za týden, tak jsem nasadila zbytky utrogenstanu - což je progesteron jako Agolutin, tak ho beru 4 dny. Myslíte, že to stačí? Agolutin se dává jednou nebo víckrát? Přinejhorším bude ještě ten agolutin v pátek… Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1127
23.8.21 20:19

Clostík X Femara

Prosim holky o radu a Vase zkusenosti. Pristi mesic bych se chtela pustit do dalsi minimalni stimulace. Prvni dopadla 8tt ZT bylo to s clostíkem. Krasne se vyvijelo 5-6 folikulu, ale rostli pomalu - po pripichnuti menopuru (dle meho v tu dobu) zacal rust pouze uz jen jeden. 🤔 😳

Treba to bylo z jineho duvodu, ale me to tak prislo. Tak mam v hlave otazku, co udelat jinakx zda. Zmenit clostik za femaru a nebo zda se da vynechat menopur. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.8.21 21:22

Ahoj,

me se nejvice osvedcila kombinace femary a menopuru.
Mela jsem femaru 5 dni a k ni jsem pripichovala menopur 75jednotek co druhy den.

Pak jsem mela femaru a kazdy den 150j menopuru - tady byla samozrejme vyteznost vajicek docela velka, ale na ukor kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.8.21 00:03

Ahoj,
moje zkušenost 2× pouze Clostilbegyt 5 dní 1-0-1.
Poprve 3 folikuly, podruhé 4.
Taky by mě zajímalo jaký by byl rozdíl při výměně za Femaru🤔.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.8.21 17:07

Výsledky krve

Achjo tak prisly vysledky krve z pondelniho odberu.. delalo se amh, prolaktin a TSH. :roll: Neni to mila zprava.. zacinam se smirivat s DV. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.8.21 17:34

@Mik.Martina
Ahoj, v dubnu jsme spolu lovily duchy a HCG- já biochemický a ty…

Chtěla jsem ti jen vyjádřit podporu, je to rána… drž se holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.8.21 17:35

@Tvojeteta dekuju :hug: :andel: Ja v 8tt bez srdecni akce a v 11tt revize v nemocnici. :roll:

Je to des, clovek stale veri. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.8.21 17:41

@Mik.Martina
JÁ vím, jen jsem ti to nechtěla připomínat, víš? :hug:

Věřit musíš, ono ještě bolestnější je to uvědomění, že končí naděje, ale tu ty máš, tak si teď posmutni a pak zase do boje!!!
Už máte nějaký plán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
25.8.21 17:44

@Tvojeteta hele 10.9. mam kontrolu a chteli jsme zkusit dalsi minimalku a pak asi DV. Uz mam i seznam darkyn. Co ty/vy? :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
25.8.21 17:48

@Mik.Martina
Já vyplácala v řadě 7 KETů a teď jsme měli od toho dubna klid a v pondělí jsem začala stimulovat na druhý IVF…. Přibližně 3.9. OPU…

Já jsem v Sanusu- tam jsi taky byla, viď?

Tak super plám máš! Držím palce- kdybys měla chuť, tak napiš do KET duben… a nebo tě někde zahlédnu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí