Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tvojeteta jee tak drzim pesti.
Ano v Pce jsem byla ted jsem v Praze v Unice.
Plany jsou a vzdy musi byt, jinak bych panikarila a vymyslela kraviny.
Jinak apson pozitivni je, ze se me po dvou letech zmensila endocysta
Coz se jen tak nestava. ![]()
@Mik.Martina
Hele- jestli neva- kolik máš za sebou IVF?
Já při prvním měla Gonal 150 jednotek a pak míň a těžkej OHSS. Tak se teď strašně bojím. Mám teď rekovelle, ale od prvního dne je mi blbě…. Tak trochu panika, ležím a jsem na emiminu ![]()
@Tvojeteta tak se hlavne hlidat, znas to hodne pit dostatek bilkovin. Jsou fajn proteinove napoje od dr. Maxe.
Ale to vse asi znas uz. ![]()
Jinak ja mela 1IVF gonal 225j, 2 IVF pergoveris 300j a 3 IVF pergoveris 300j. Posledni pokus na pojistovnu nechavame na DV. Takze ted pojedu druhou minimalku s clostikem a menopurem. ![]()
@Mik.Martina
Díky, snad je to jen v hlavě!!!
Snad vyjde minimálka, to bude září a třeba budeme mít zase obě //, ale s lepším výsledkem ![]()
@Tvojeteta kez by, musime verit.
Budu drzet pesti a kdyby ti nebylo dobre nezapomen se ozvat neni to ostuda.
@Mik.Martina
Právě jsi mi přišla sympatická ( proto si pamatuju nick), tak jsem se ozvala.
Dík a hezkou středu
@Mik.Martina
Ahoj, to mě mrzí. Ale třeba to opravdu vyjde i s takovými hodnotami.
A kdyby ne, tak DV je asi další nejbližší a přístupná varianta. A jakmile bude mimi v břiše, věřím, že bude milováno a bude prostě tvoje (vaše) :smiling_face_with3_hearts:
.
My tento měsíc zkusíme nativ… v pátek jdu na ultrazvuk zjistit jestli tam vůbec roste. A kdyby nevyšlo, tak na konci září pokus s Clostíkem a pravděpodobně už to zabalíme 😕.
@JOFIM dekuju moc holky, je fajn mit podporu, ktera vi oc jde.
![]()
Je tak to budeme mozna stejne v tom zari pripadne. Ja jdu 10.9. na kontrolu pred ms a pak zacnu pripadne s clostikem. Teda jeste dle toho co doktor rekne, zda to ma smysl nebo ne..
Ono jako smysl by to asi melo, ale snazit se taky s touhle hodnotou muzeme dalsich 10 let. ![]()
@Mik.Martina ahm kolísá, kamosce říkal dr at se uplne vyprdne na nějaké ahm. Že je důležitější fce vaječníků, a ty jsi přeci měla i z minimalek krasne vysledky ![]()
@Kveetko to ano a krasne ovuluji kazdy mesic i mam vzdy folikul jeden az dva. Zda tam je vajicko buh vi
, ale minuly mesic se mi treba opozdila ms a na testu pred terminem pidi-midi duch.. tak jsem si rikala, ze to tak hrozny se mnou snad nebude.. a pak bum vysledek amh 0,4
![]()
Rikam se ze nizke amh je total selhani a vlastne skoro prechod a tak bych ani ovulaci nemela ne? ![]()
Dekuju Vam vsem jste uzasna podpora.
![]()
@Mik.Martina ty hodnoty jsou sileny stres, ovulujes, vaječníky pracuji a vždy si měla vajicka, určitě to bude ok ![]()
A ten samý doktor i říkal, že každý folikul má vajíčko, že slepice taky nemá prázdné skořápky bez vajicka ![]()
@Kveetko
tak s tou slepici jsi me rozesmala. Nechame se prekvapit, co nam doktor povi. Jako uz mame kdyztak 3 mozne darkyne a ani jedne nebylo 25 takze jsem moc rada - jejich profil vypada hezky.
![]()
@Mik.Martina
Třeba to opravdu s tím AMH bude příštího měsíc vypadat jinak. Taky bych na tom výsledku tak nelpěla, ale zase chápu, že to čekání a neúspěchy a prodlužování snah pak rozhodne jinak.
Jestli se prosím můžu zeptat, víte o dárkyních kromě těch hlavních screeningovych vyšetření (cysticka fibroza, hluchota,..) i třeba genetickou zátěž rakoviny v rodině, aj.?
@JOFIM veskere detailni podklady obdrzime toho 10.9. na klinice, taky by me to zajimalo. U nas v rodine je dost zatez v zenskem genu skrz rakoviny.. ![]()