Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mik.Martina bohužel pozitivní zprávy nemám. Testy stále bílé, ms nikde už čtvrtý den, ale to dělá progesteron. Zítra jdu na krev a výsledek bude asi jasný.
Zajímalo by mě kdy se může opakovat nativ s clostíkem, nevíte někdo?
@darana1983 jee to me mrzi, no ja mela clostik hned dalsi cyklus. Ale zalezi asi v jakem mnozstvi a jak se clovek citi.
Ja mam zitra kontrolu, ale jsem takova smirena s tim, ze folikul zadny nebude. ![]()
@darana1983 Škoda, škoda
Pravděpodobně to bude asi neúspěšné. Já měla s doktorem domluveno, že by se začalo hned další měsíc. Ale také jsem si to nedovedla moc představit s rozhozenými termíny menstruace ![]()
@Mik.Martina a třeba tam zrovna bude
Ale chápu, ženská intuice je silná. Hodně štěstí!
Půjdu do dalšího pokusu a pořádně se nafedruju vitamínem E
. To zvládneme, ale ten odběr vajec už asi nezvládnu bez narkózy
. @JOFIN jak si na tom ty? Je vše v pořádku? Cítíš se dobře?
@darana1983 je mi líto, ze to nevyšlo. Je to boj, no…ale taky si myslím, ze na ten nativ můžeš ihned v dalším cyklu. Budu držet palce ![]()
@darana1983 já ti nevím… cítím se jakože jinak.. žaludek na vodě občas mám… ale když jsem byla těhotná s klukama, tak mi bylo více zle. Ani trochu jsem nezašpinila, bradavky malinko citlivý. Ve středu mám ten ultrazvuk, tak jediný, co mě děsí, tak že to bude zamkle těhotenství. Tím, že stále čekám na to, kdy začnu konečně zvracet 😁 😎 a bude mi hůř. Mám ještě jeden test, tak možná zítra ráno nebo ve středu tesnu… Jen jestli bude už silnej, tak jak bych si predstavovala😁. Když ne, tak už ten jeden den do ultrazvuku to vydržím ![]()
Ale jsou to sakra nervy ![]()
@JOFIM ja byla dnes na kontrole, jsem 14DC, ale folikuly rostou pomalu. Takze se mam dostavit jeste ve ctvrtek na kontrolu a uvidime. ![]()
Moc tomu sama neverim, ze by dorostly do 18mm, aby bylo mozne pokracovat dal.
Uz je to jen na prirode
![]()
Test z krve negativní. No nic pokračuji dál v nativu. Už mám recept na clostik a můžu začít brát hned třetí den po tom co se rozjede ms.
Jediný z čeho mi stojí vlasy na hlavě je ten odběr těch vajicek, ale to také dám, žena za dítě položí i vlastní život🤗. Přeji všem ať se úspěšně vše daří. JOFIN vidim, že když vyjde pozitivni test tak sice radost přijde, ale zase začnou jiné obavy.
@darana1983
Super, že to půjde tak rychle! Všechno zvládneš! ![]()
Jj… Po pozitivním testu dalších 8 měsíců nervů 😄. No a pak to je skoro na celý život na střídačku pocity štěstí, hrdosti, strachu a nervů 😄 Ale je to stejně ta nejkrásnější věc na světě být mámou! 😍.
Ještě všechno nejlepší k dnešnímu svátku ženy 🌹
Vam vsem taky, jen to nejlepsi zeny! Neni nic silnejsiho nez zenska co ma cile 🍀 💪
Ahoj holky,
Tak od mě taky špatný zprávy 😔
Zobrazen jen gestační váček 16mm, žloutkovy nezobrazen. Hematom v blízkosti váčku.
Nabral mi krev a mám přijít v pátek ráno na poslední ultrazvuk a pak s největší pravděpodobností mě pošle hned na revizi.
Podle PM mám byť dnes 8+0, podle nálezu na ultrazvuku to odpovídá 5tt. Takže šance minimální ![]()
@JOFIM nee to je teda spatny a jake jsi mela prvni vysledky krve dle HCG? Nemue byt proste jen nekde schovany? To by me mrzelo, ze nic. ![]()