IVF - nativ cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
1.3.21 16:57

Tak jak jste na tom vy nase tehulky? :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.3.21 17:12

😄 Těhulky 😄 Čas na čůrání je zítra ráno :wink: 😄
Doufám, že se nám tady ve skupince rozjede pěknej Baby Boom :wink:
Jinak ta moje síla testu… jsem zvyklá na trošku tmavší a silnější dálnice… i většinou už mi začalo bývat blivno. No uvidíme… Třeba je vše jinak proto, že by konečně ve mě byla holčička 🙈 🙊 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.3.21 17:14

@JOFIM urcite ano, ver tomu a bude to ok. Ja moc rada ctu pozitiva, tim vic se tesim na moje dalsi vysetreni. :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.3.21 09:17

@darana1983
Dobrý ráno, tak co… dělala sis test? 😁 😎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
2.3.21 10:21

@JOFIM já Teda nevím ale tohle je ukázkové!!! 💗 👍 :ok_hand:Jáša chci taky.. Teprve 5 denpo oplodnění kdy jsi zacla testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
2.3.21 10:23

@JOFIM já Teda nevím ale tohle je ukázkové!!! 😘 😘 :srdce: Jaaa chci taky.. :( kdy jsi zacla testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.3.21 16:16

@JOFIM včera tam nebylo nic a dnes s trochou fantazie tam něco je, ale nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.3.21 18:11

Furt je ještě brzy… ;) Za dva dny už snad vyleze něco víc :palec: Snad :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.3.21 19:23

4.3. Kontrolni utz

Zeny, ja jsem tak nervozni a zaroven se taaak moc tesim na zitrejsi kontrolu :hug: Kez by tam byl folikulik a vysledky z krve byli ok :dance:.

Jak to s Vami vypada? :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.3.21 20:14

Tfuj tfuj, ať tam je :D A to jsi měla úplně bez léků? A krev jste brali na co? :roll: To je takových metod a možností. Dnes jsem sledovala sama doma a paní gynekoložka tam mluvila o tolika dalších možných, mě neznámých, vyšetřeních zvyšujících úspěšnost IVF 8o… jen kdyby se daly odstranit ty nervy kolem toho :mrgreen: 8) ;)
Tak hodně štěstí zítra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
3.3.21 20:25

@JOFIM jsem uplne bez leku, tak kez by tam neco bylo. Je to jen zkouska, nic nemuzu ztratit. Minimalku me chteji dat az tak za dva cykly, aby se telo vycistilo. :andel: Jinak FSH a AMH znovu, pro aktualizaci. :)

O tom sama doma jsem uz nekde cetla, asi budu muset mrknout. :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
4.3.21 10:49

Tak u me dnesni kontrola nic, moc :roll: Doktorka tam nevidela zadny dominantni folikul, ale domluvili jsme se ze v pondeli prijdu zase. Jsem teprve 10DC a folikuly me vetsinou vykouknout az dele skrz cystu na vajecniku jsou vzdy schovany :zed: :D Takzee pondeli opet UTZ :dance:

Jak pokracujete vy ostatni? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
4.3.21 11:26

AMH

Jinak AMH se mi vyrazne snizilo.. uz jsem na vysledku 0,6 :think: Takze si myslim, ze nase volba bude DV.
Kolik mate vysledky vy?

Dekuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.3.21 14:56

Ahoj @Mik.Martina

ja mam AMH asi 4, ale je to hodnota co kolisa… ja mela asi pred sesti ci peti lety hodnotu AMH= 4,7 kdyz jsem prisla do caru poprve, to mi bylo asi 32 nebo 33 let, o dva roky pozdeji po petatricitce jsem mela hodnotu AMH 8,7 brala jsem tehdy nekolik mesicu macu a vitaminy.. pred rokem jsem mela AMH zase pres 4, a to mi bylo 37let.

S ms si chci jit udelat novy hormonalni profil, tak uvidime jak jsem na tom ted… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
5.3.21 14:55

Ahoj holky, něco nového? :) U někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie