Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@darana1983
Tak ať tam jsou v pondělí aspoň dvě a nebo tři
🍀
Ahoj holky… u mě je… Covid 🥴
Mám díky Bohu mírný průběh, rýma a ztráta čichu, tak doufám, že vše bude v pořádku.
Testy sílí, ale tedy dost pomalu, řekla bych 🤔
@JOFIM To mě moc mrzí, že se do toho připletl ten mizera. Tak hlavně odpočívat a poslouchat své tělo. Testy sílí to je vědět na první pohled. Četla jsem, že Covid nemá vliv na tehotenstvi, nebo to zatím ještě nikdo nezjistil. Před měsícem jsem si ho také užila. Ještě dnes jsem unavená, přes den hodně spím a večer se těším do postele, abych mohla zase spát. V pondělí jdu na sono, tak nevím čeho se víc bojím, jestli odběru bez narkózy, nebo toho, že nebude nic k oplodnění.
@darana1983
Ničeho se neboj
Něco po těch hormonech tam snad musí být a odsátí… určitě zvládneš… teď z odstupem času a s + těhu testy je na všechno zase zapomenuto
.
COVID jsem taky četla, že snad by neměl mít negativní vliv,… tak doufám. Ale jsem připravena projít všechny testy, aby bylo opravdu potvrzeno. Oni mě stejně k tomu budou nabádat😉.
Tak to jsi měla asi horší průběh než já. Tak snad budeš mít aspoň další 3-4 měsíce klid a tím překleneš aspoň ten první trimestr ![]()
Jinak dnes konečně hezká čárka na testu, tak jsem trochu klidnější na toho Valentýna 😁. Tak holky hezký sváteční den
![]()
Zdravim
, mohu se k Vam pridat? Jsem po nevydarenem tretim cyklu IVF, aktualne mi bylo nabidnuto hned v dalsim cyklu IUI nebo nativ. Pripadne az si telo odpocne od hormonu, tak minimalni stimulace
![]()
Jak to vidite s uspesnosti nativ X minimalni stimulace?
Dekuji ![]()
@JOFIM dnes na sonu na právem vaječníku 22mm, 14 mm a na levém 16, 17, 19mm.
Dnes ve 21:30 Ovitrelle a ve středu v 8:00 odběr.
@Mik.Martina ahoj, jasný, že se můžeš přidat. IVF ti nevyšlo? Jaký máte problém?
@darana1983 bohuzel endometrioza III stupne a diky operacim mam pouze uz jeden vajecnik a vejcovod, avsak i tam uz je cysta. Snazime se jeste s vlastnimi vajicky, pokud by doslo na nejhorsi a musela cysta i vajecnik pryc, nechavame posledni pokus na pojistovnu na DV.
Jinak manzel rok zpet jeste nic, moc spermiogram, ale dnes je o mnoho lepsi, po lecbe atb a vitaminech. ![]()
@Mik.Martina takže také pěkně komplikované. My jsme také ty spermíky trochu popohnaly vitamíny a zlepšily se. Já jsem po chemkách a tak vlastně ani nevím zda mám vajicka v pořádku. To se snad dozvím ve středu pokud se je povede vyndat.
@darana1983 tak drzim pesti, vajicek mas dle predchozi zpravy dost
, to mas z nativu nebo t minimalky?
A ty mas za sebou nejaky cyklus IVF?
Ahoj holky
,
u me se ted toho moc nedeje, ale koukam co je noveho u vas a drzim palce ![]()
@JOFIM pujdes na krev zmerit hcg? Test uz vypada pekne
, dneska jsi kolikaty den od ketu?
@darana1983 drzim palce at mas krasne a zdrave vajicka, ten pocet mas pekny, jake davky hormonu jsi mela? Mela jsi femaru nebo clostilbegyt? A budes posilat embrya na genetiku nebo budes zavadet ihned?
@Mik.Martina ja jsem mela ministimulaci, a mela jsem z ni hodne vajicek, prvni jsem mela s femarou a menopurem co druhy den a mela jsem 3 vajicka - ale krasna! A podruhe jsem mela femaru a kazdy den 150 jednotek menopuru a mela jsem 12 vajicek. Ted bych mela mit nativ s femarou a pry je nadeje, ze by mohly byt snad 2 vajicka. Ale nevim, no…
Ahoj holky,
pěkně se to tady rozjelo ![]()
@darana1983 gratuluji, krásnej výsledek! Tak ještě kolik z nich bude hezkých vajíček…a i těch pět bude bez anestezie?
Kveetko na krev nepůjdu. Volala jsem Mudr. kvůli ultrazvuku a má teď dovču, takže na ultrazvuk jdu až příští středu…další čekání
. A mezi tím budu samo furt testovat. Mám špatný žíly, spíš jen tak jednu hezky přístupnou, tak si ji chci ještě chvílí hýčkat…než nastanou cukrovkový odběry
A ten poslední test je 20 DPO, tzn. 15 dní po ET. Zítra zase testnu.
@Mik.Martina vítej mezi námi,…taky pěkný příběh za sebou máš…
Na tvůj dotaz bych já pravděpodobně zkusila teď ten nativ (abych nemeškala) a potom tu minimální stimulaci. Podle mě jsou z ní pěkný vajíčka, který mají vyšší pravděpodobnost na uchycení a i tělo není přetíženo hormony jako u dlouhodobý stimulaci k IVF. Zpětně si říkám, že jsem u předchozích dvou dětí vyplácala všechny možnosti na IVF s dlouhým protokolem a kdybychom tenkrát zkusili prvně minimálku, byli bychom možná bývali úspěšnější..
Možná jo, možná ne…teď už je to jedno ![]()