IVF - nativ cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10124
2.2.21 16:41

@Kveetko A ta minimalka je vlastne co? :think: Jojo, asi me ceka posledni iui. Ted jsem po 3. iui a cekam na ms. Pak asi zkusim jeste jedno, protoze cekame na vysledky z genetiky, tak at nemame plonkovni mesic. No a pak sup na ivf. Iui uz moc neverim, kdyz nevysly ty 3 pokusy. Ale moc to nechapu, kdyz jsme oba ok :roll: Docela jsem verila tomu, ze treba ten 3. pokus klapne. Ovulacni testy zkousim pred iui, abych vedela, jestli se to shoduje s tim, co mi rekne po utz a abych byla klidnejsi se ovu nepropasne :mrgreen: Poprve se mi totiz stalo, ze tam folik uz nebyl. Byla jsem ale kratce po ovu, tak mi iui jeste udelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.2.21 16:51

@Mallin řekla bych zjednodušené, ze minimální stimulace se liší od klasické ivf stimulace nižší dávkou hormonu. Jinak je ten postup velmi podobný.

Jj. My jsme taky oba ok, všechny výsledky ukázkové. A divej…x let po carech, ivf, minimalkach a xxx transferu a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
2.2.21 16:58

@Kveetko To je sileny :,( :,( To je mi fakt lito. A kolik vam je let, jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.2.21 18:27

@Mallin to se bohužel stava. Nejsem jediná…37 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.2.21 19:03

@JOFIM vůbec nedostáváme žádné lékařské zprávy do ruky. Příště si o ně řeknu. Já to tady potom honím jak se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.2.21 19:27

@darana1983
To je zvlastní… :think: :think: a nebo možná dají pouze pokud dělají ultrazvuk :think: U mě dávali zprávu pokaždé. Treba jen s popisem, co je v plánu.
Jj, zeptej se. Mám to dodnes všechno zaleženo ve složkách ke každému narozenému dítěti, i s těhotenskými testy :D 8) A třetí složka už čeká jen na ty testy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
2.2.21 19:36

Holky, všem vám to moc přeju. At vám to všem brzy vyjde, zitřejší ultrazvuk, i ten 3. IUI pokus,…A až to jednou vyjde, tak všechny tyhle neúspěchy a nervy jsou tatam a už se řeší jen ty prdíky a spánek :D
a 37…to je jestě krasný věk mít dítě :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.2.21 19:58

@JOFIM děkuji a já se těším na ty tve krásné pozitivní testy ;) :andel:.

Jinak já mám taky všechny zprávy u sebe. Z každé návštěvy mám vždy záznam. Už mám pekne tučnou slozecku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.2.21 16:07

@JOFIM jak to vypadá? Ještě je moc brzo, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.2.21 16:10

@Kveetko jak to dopadlo včera? Půjdeš na odběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.2.21 16:20

Ahoj,
Ještě jsem nedělala… ale jsem jak na trní. Z neděle jsem si soupnula testovani na sobotu… pro klid duše 😄 (přece jen jsou v balení dva testy, tak ten druhej bude případně na neděli :mrgreen: důležité si to je nějak zdůvodnit). Ale tak bude to týden od transferu a den před menstruací, tak… 🍀 🙏
A co ty? Už máš plán stimulace nebo ještě čekáš na výsledek poslední iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.2.21 16:27

Ahoj holky,

tak zitra by mel byt odber. Uvidime jak dopadnu. V nedeli pak budou volat jak to vypada, ale to je podle me jeste takove nic nerikajici embryo bude stare 2. den, spis az ten treti den se je vic jasno…a v pondeli bude transfer, pokud bude co transferovat.

Myslite, ze se hodnoti kvalita i u tridenniho embrya, mam na mysli - zda to je jednickove nebo dvojkove embryo… nevite? U petidenniho hodnoceni je, ale nevim jak to je tech mladsich, zapomnela jsem se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.2.21 16:49

Ahoj,
tak přeju hodně štěstí zítra, ať to dobře zvládneš.
A jestli dobře chápu, tak je jen jeden folikul? Takže úplně bez hormonů?
Teď jsem někde četla, že ve 4. dni, kdy se jedná o morulu, se kvalita nerozlišuje. A ze své zkušenosti nám vždycky ta embrya, která vydržela třetí den, tak přežila až do pátého. Mezi 3.-5. dnem jsme tedy ztráty neměli, tak tfujjj tfujjjj, ať to do toho třetího dne zvládne! :mavam: a můžete v pondělí na transfer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.2.21 17:02

Děkuji :hug:, no já když jsem měla třetí den 8 buněčné embryo tak to většinou dotahlo do stadia HB, vše pod už bylo takové s otaznikem. Škoda, ze se nedá určit ta kvalita. Zajímalo by mě zda bychom měli áčko, když to je nativ. Zda bude třeba kvalitnější oproti těm z ivf.

Nám se povedla kvalita AA jen jednou a to prave při minimalce. U klasické ivf jsme je nikdy neměli tak kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.2.21 19:17

@JOFIM po dvoudenním zpoždění ms, s duchama na testech jsem to nakonec dnes dostala. Takže zítra do lékárny pro clotilbelgyt a třetí den cyklu třikrát denně tableta po dobu pěti dnů. Potom sono a uvidíme.
Jsem po chemoterapii a tak se bojím, že ty vajíčka nebudou zdravá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital