Naučí se spát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26578
4.1.18 21:06
@bedrunkav píše:
Asi mě tu ukamenuji, ale ja mám stahnutiu aplikaci na bílý šum a pouštím ve dne v noci :).
Nejsem z toho nejšťastnější, první syn přes den usinal v poho, noci velmi špatné, bílý šum jsem ale nepoužívala.
U druhého syna používám téměř denně, je mu 7 měsíců, přes den uspim na chodbě v kočárku, když pláče, tak na rukách a s bílým sumem, co mi jede z mobilu.
V noci se mi teď budí co půl hodiny, rostou zuby, když neusne u prsa, tak pustím bílý šum.
Umí usnout ibez něj, ale když už nevím, tak tohle na nej vždy platí.
Zkus to

Proc ukamenuje? Funguje to? Tak je to dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
4.1.18 21:10

@Makca87 Ona to má od narození. Neklidná a nespokojená. Už v porodnici se chodily sestřičky koukat na to uřvané dítě a v noci mi nosily espumisan :mrgreen: Vlastní pokoj mít nemůže, jen se starší dcerou. Manžel tam s ní spal několikrát a taky se budila. Na zuby myslíme už od nějakého 2-3 měsíce :mrgreen: Zatím má dva spodní. Nepřišla mi uřvanější, když jí rostly. My jsme si jich ani nevšimli, to až doktorka na kontrole v půl roce. Zuby venku a nezlepšilo se nic. Z flašky pít neumí, tak Sunar jen tak stejně nedám. Ani si nemyslím, že by to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
4.1.18 21:11

@Lenka_Hal Asi tak. Přijít na to, co konečně zabere na to našr dítě, tak se toho držím zuby nehty. Hlavně ať je klid a ticho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
4.1.18 21:34

@kacka52 tak víš jak, já byla rozmazlená od prvního, kterej mi spal od 6 týdnů celou noc. A předtím se jen napil a při brkanci usnul, záležitost na 10 min. Jinak u toho mýho konce kojení, flašku nechtěla, ale musela, takže jsem odešla, ještě mi zamávali z okna a nakrmil ji táta. Před další dávkou to samý, až tu třetí teda vzala na milost odemě z flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11664
4.1.18 21:42
@kacka52 píše:
@Babs18 Jak jsi ho to naučila? Já doufala, že už bude lépe. Dalších 7-8 měsíců 8o :mrgreen: No tak budu muset vydržet.

No nejdriv jsem odbourala mliko v noci a pak jem ho musela nechat plakat a chodit k nemu, ale bylo to celkem rychle, poprve jsem to nezvladla, podruhe uz jo, byla jsem zoufala a vycerpana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
4.1.18 22:29

@králíkovna Jo tu rozmazlenost znám. Starší je i teď je 4 letech zlatá, hodná, neznám vztekací scény nebo nějaký zlobení. Takže mě ani nenapadlo, že se narodí tohle :mrgreen: Ona ne, že flašku nechce. Ale vůbec z ní neumí pít, vezme do pusy a jen kouše. Hlídala ji máma minulý týden večer a řvala, jen dostala flašku do pusy. Netuším, jestli se to nějak může naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
4.1.18 22:32

@Babs18 To mi radila švagrová, jen u nich to trvalo prý 3 týdny. Na to zatím nemám odvahu. Vydržela jsem půl hodiny ji nechat řvát a to mi stačilo. Právě doufám, že z toho nějak vyroste a jednou usne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11664
5.1.18 08:10
@kacka52 píše:
@Babs18 To mi radila švagrová, jen u nich to trvalo prý 3 týdny. Na to zatím nemám odvahu. Vydržela jsem půl hodiny ji nechat řvát a to mi stačilo. Právě doufám, že z toho nějak vyroste a jednou usne sama.

Ja to poorve zkusila asi v 11 mesicich a nedala jsem to, pak na 13 a trval o nez usnul max 40 minut asi tyden, pak byl klid, jako v noci se budil, ale uz ne tak casto a usinal sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
5.1.18 15:03

@kacka52 radu nemám, jen chci podpořit, že to máme stejně. Už první dítko bylo takové, přešlo to až s věkem, ale dosud je vzteklá, hlasitá a neklidná. U dalšího jsem čekala toho andílka a nic :) Spaní je šílené, u nás hodně funguje šátek, ale noci, to je kapitola sama o sobě, je schopná se budit co 20-30min až do rána, dřív to bylo po hodině až dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
5.1.18 20:41

Po 5 letech práce v dětské nemocnici můžu zodpovědně říct, že každý dítě si dá raději flašku i s hnusným mlíkem než aby umřelo hlady. Ona by na to časem došla. Kolikrát jsme těžký alergiky převáděli na mlíko, který smrdí jako barva na dřevo, chutná na zblití, ale naučili se to. Je to o trpělivost a zkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
5.1.18 20:51

@králíkovna Jo to určitě. Starší se taky na flašku naučila, postupně, časem. No dnes byl výjimečně dobrý den, neřvala, krásně si hrála. Spala dopo přes 2 hodiny v kočáru, odpo necelou hodinu a zatím (musím zaťukat) se vzbudila večer jen jednou a skoro hned usnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.1.18 21:03

Ahojky :-) tak ja mam kluka (5) a ten byl stejný jako popisujes… a ted mám holčičku taky 8 mesicu :-) ta je v pohode. Ale teda v noci se mi budí taky tak 6×..uspim jí akorát prsama abych se vubec vyspala aspon trochu… takže spaní naprd stejne jako syn. ale syn jeste k tomu řval imrvere přes den a to dcera ne. Podle mě, tvoje miminko je chronicky nevyspalý a proto brečí… vidim to u dcery když přes den je možnost a jdu na 2 hodky s kočárem a ona to prospí v klidu - pak je celý den ok… a ty dny co ji musím tahat do školky, na nákup, do práce, se synem na kroužky a dcera nemá šanci se vyspat je pak strašně mrzutá a brečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
5.1.18 21:06

Naše malá taky sabotuje i flašku i dudlíka… kouše obojí a strka si to do krku ale nenapadne jí to sát--- a to ani když má hlad a odstříkam ji mliko do flašky tak to kouše a pak do toho mlátí a vzteká se. mě ji zatim máma hlídala jen parkrat a to ji krmila lžičkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
5.1.18 21:11

@axelina Ona ani u toho prsa neusne. To se stalo hezkých pár měsíců zpětně, kdy naposledy usnula nějak slušně u kojení. V noci ještě to jde, to aspoň 2× po kojení usne. Ale přes den vůbec. Jinak je fakt, že dneska jsem s ní byla 2,5 hodiny ráno venku, to spala a odpoledne jsme šli zase ven. Tak se vyspala asi dobře a pak měla dobrou náladu. I když taky to není pravidlo. No zkusím nějaký týden chodit ven na celé dopoledne, jestli se to nějak projeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí