Náušnice, máte je i přes noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22948
25.1.23 11:46

@Andyna5 nosím nonstop vše, nic nesundavám nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.1.23 13:44

Už je mám na uších několik let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.2.23 11:07

Já je taky nesundávám na noc ale někdy raz za pár měsíců je vyčistím:-) To je jedině když je mám sundané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
2.2.23 14:20

Mně vadí, tak je sundávám. Píchá mě ta tyčka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39824
2.2.23 18:15
@Taktinevím píše:
Mně vadí, tak je sundávám. Píchá mě ta tyčka :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.9.25 10:24

Mám v uších 5 náušnic, 3 nosím nonstop (zlaté kroužky) a 2 denně měním (ty jsou bižu).
Chci si pořídit nové zlaté, které bych už nesundávala, ale nechci kroužky. Líbily by se mi s perlami nebo s nějakými kamínky, visací. Ale bojím se toho nonstop nošení, když to nejsou kroužky.
Jaké zavírání si vybrat, s jakýma máte dobrou zkušenost? A ty perly, nemůže se to poškodit?
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.11.25 20:56
@Jablkova píše: Více

Taky teď vybírám nové náušnice a nemůžu se rozhodnout :) Já nosím visací, mám je i na spaní, sport, dřív jsem měla stejné zapínání a nosila je i do bazénu, s těmito už bych to neriskovala, snadněji se otevírají, ale jinak je sundávám jen když je měním za jiné, v ničem mě to neobtěžuje. Maximálně v zimě se to zachytává za šál a tak, ale to si dávám pozor :D Za mě je to velmi pohodlné, ale já se zase moc necítím v těch kroužcích, takže záleží na tobě :). Mám na mysli něco takového - https://www.klenotyaurum.cz/…-2245e2-0000?…
A náhodou nenosíte někdo takovéto kroužky? Přemýšlím, jestli se dají i ty kroužky nosit nonstop, nebo je to nepohodlné? ***

*edit admin-smazaný odkaz, reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
18.11.25 20:59
@Edeltrůda7 píše: Více

je to nepovolená reklama a oboje ty náušnice jsou hnusné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7525
18.11.25 21:03
@stinga píše: Více

reklama na klenoty aurum… tam to asi není třeba. A mi se líbí oboje :D
Noo asi spíše ty první… ty druhé jsou na uchu zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11075
18.11.25 22:01
@Edeltrůda7 píše: Více

Hlavní pár náušnic mám se syntetickým opálem na zapínání jako ty první v odkaze + další čtyři malinké s bílým kamínkem různě v uších na šroubek (kuličku zezadu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.25 07:15

Nemají se sundávat, protože se pak Nico zapínání, ale záleží jaké jsou…zlaté mám furt, za mlada nějaké visací jsem sundávala…já zase po přichodu domu sundávání prstýnky a náramky :-)

• Citovat
  • Upravit
31197
19.11.25 12:44

Mam nausnice, u kterych mi jako diteti (cca 40 let zpet) mamka nechala nejak zplostet zavirani, abych je nemohla ztratit. No, zvladla jsem v nich i tri SC. Kdyz jsem loni musela na rezonanci, pacil mi je chlap dolu klestema, ale nakonec se mu to povedlo (byt teda bych rekla, ze zlato by rezonanci vadit nemelo, ale chteli je mit dole). Toliko k sundavani nausnic, 40 let jsem je mela nonstop, visaci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová