Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já je taky nesundávám na noc ale někdy raz za pár měsíců je vyčistím:-) To je jedině když je mám sundané.
@Taktinevím píše:
Mně vadí, tak je sundávám. Píchá mě ta tyčka
Mám v uších 5 náušnic, 3 nosím nonstop (zlaté kroužky) a 2 denně měním (ty jsou bižu).
Chci si pořídit nové zlaté, které bych už nesundávala, ale nechci kroužky. Líbily by se mi s perlami nebo s nějakými kamínky, visací. Ale bojím se toho nonstop nošení, když to nejsou kroužky.
Jaké zavírání si vybrat, s jakýma máte dobrou zkušenost? A ty perly, nemůže se to poškodit?
Díky za rady.
@Jablkova píše: Více
Taky teď vybírám nové náušnice a nemůžu se rozhodnout
Já nosím visací, mám je i na spaní, sport, dřív jsem měla stejné zapínání a nosila je i do bazénu, s těmito už bych to neriskovala, snadněji se otevírají, ale jinak je sundávám jen když je měním za jiné, v ničem mě to neobtěžuje. Maximálně v zimě se to zachytává za šál a tak, ale to si dávám pozor
Za mě je to velmi pohodlné, ale já se zase moc necítím v těch kroužcích, takže záleží na tobě
. Mám na mysli něco takového - https://www.klenotyaurum.cz/…-2245e2-0000?…
A náhodou nenosíte někdo takovéto kroužky? Přemýšlím, jestli se dají i ty kroužky nosit nonstop, nebo je to nepohodlné? ***
*edit admin-smazaný odkaz, reklama
@Edeltrůda7 píše: Více
je to nepovolená reklama a oboje ty náušnice jsou hnusné
@stinga píše: Více
reklama na klenoty aurum… tam to asi není třeba. A mi se líbí oboje ![]()
Noo asi spíše ty první… ty druhé jsou na uchu zvláštní
@Edeltrůda7 píše: Více
Hlavní pár náušnic mám se syntetickým opálem na zapínání jako ty první v odkaze + další čtyři malinké s bílým kamínkem různě v uších na šroubek (kuličku zezadu).
Nemají se sundávat, protože se pak Nico zapínání, ale záleží jaké jsou…zlaté mám furt, za mlada nějaké visací jsem sundávala…já zase po přichodu domu sundávání prstýnky a náramky ![]()
Mam nausnice, u kterych mi jako diteti (cca 40 let zpet) mamka nechala nejak zplostet zavirani, abych je nemohla ztratit. No, zvladla jsem v nich i tri SC. Kdyz jsem loni musela na rezonanci, pacil mi je chlap dolu klestema, ale nakonec se mu to povedlo (byt teda bych rekla, ze zlato by rezonanci vadit nemelo, ale chteli je mit dole). Toliko k sundavani nausnic, 40 let jsem je mela nonstop, visaci
.