Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Špatně neděláš nic. Zkus si i měřit obvod pasu či boků. Váhové to nemusí být až tak vidět, protože sportem menší tuk na svaly a ty jsou těžší. Ve tvém věku není dobře držet drastické diety a hubnout rychle. Zdravá struktura jídla a pohyb je správný přístup.
Je ti 12, takže určitě i rosteš. Je možné, že se to hubnutí nebude tolik projevovat na váze (i když i to kilo za měsíc je fajn
), ale budeš se prostě vytahovat do výšky. Plus samozřejmě sport = svalová hmota a ta také něco váží ![]()
Je to dobré! V jednom dile Jste to co jite se resila obezita deti (což neni tvuj pripad) a chtelo se tam, aby chlapec netloustnul, zustaval na sve vaze, ale rostl.
Jdes na to sportem, to je super! Zadna dieta, jen vynechej sladké! Drzim moc palce
Zdravím, je mi 12 let a rozhodla jsem se zhubnout před 2 měsíci jsem měla 63,4kg a dnes 20.4 mám 61,1 kg nejde vidět změna měřím 156cm a snažím se jíst zdravě ale občas mě mozek přemluví ale to je tak 1 za týden a každý den ujdu 5km ujedu na kole 4,5km a ještě jdu běhat cca 2km co dělám špatně?