Nebudu mít dceru

Anonymní
29.9.15 11:15

Nebudu mít dceru....

Jsem pyšnou mámou dvou hošíků. jeden je školkáček a druhý ještě savec. syna jsem si opravdu moc přála, a pak jsem se modlila za princeznu. No zkrátka jak reklama na rodinu a ono prdlajs byl to druhý rarášek. Kluky bych za nic nedala ale vím že další miminko už nehrozí, manžel nechce a já už tu holčičku mít nebudu. A je mně to líto trošku :oops: Mámy od kluků máte podobné pocity? Nebo mámy od dvou holek? Srovnaly jste se časem s tím, nebo ne? Myslíte že dcery mají k maminkám blíž nebo to není o pohlaví?
O kritiku nestojím, jsem realista a vím že jsou přednější věci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1740
29.9.15 11:19

Neboj, vždycky jsem si strašně moc přála holčičku a trochu se bojim, že budu zklamana, když to bude další chlapeček :roll: chápu to, samozrejme je nejdůležitější aby byly dětičky zdrave, ale tu holčičku bych si opravdu přála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
29.9.15 11:19

Při druhé dceři jsem fakt byla ráda, že je to zase holčička a při třetí už mi to bylo fakt šumák a taky jsem byla ráda. U čtvrtého dítěte očekávalo spíše okolí, jestli je to konečně kluk (a je to KLUK), ale i kdyby to byla holčička, nevadilo by mi to, byla bych ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
29.9.15 11:20
@Anonymní píše:
Jsem pyšnou mámou dvou hošíků. jeden je školkáček a druhý ještě savec. syna jsem si opravdu moc přála, a pak jsem se modlila za princeznu. No zkrátka jak reklama na rodinu a ono prdlajs byl to druhý rarášek. Kluky bych za nic nedala ale vím že další miminko už nehrozí, manžel nechce a já už tu holčičku mít nebudu. A je mně to líto trošku :oops: Mámy od kluků máte podobné pocity? Nebo mámy od dvou holek? Srovnaly jste se časem s tím, nebo ne? Myslíte že dcery mají k maminkám blíž nebo to není o pohlaví?
O kritiku nestojím, jsem realista a vím že jsou přednější věci.

Ahoj, taky jsem máma dvou synů, prvního jsem si moc přála syna a v druhým těhotenství zase holčičku, nevyšlo to, ale co se dá dělat. Kluci jsou fajn, jen mají mezi sebou 7 let rozdíl tak to moc neklape…snad se to časem srovná :pankac:
Nejvíc mě to mrzí kvůli vnoučatům :( ale třeba to bude i tak fajn :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
29.9.15 11:21

Nikdy nevíš co život plánuje ;). Já chtěla strašně kluka a byl, u druhého jsem si byla jistá holkou a prd, další kluk.. No byl to šok :mrgreen: :mrgreen: no a když jsme otěhotněla za 1,5 roku od porodu tak jsme si byla jistá že bude další kluk. Pak komplikace, skoro potrat a už jsme ani neřešila pohlaví hlavně aby to miminko zvládlo no a ve 20tt doktorka jestli vim pohlaví tak říkam že to bude určitě kluk a prý utz dělá už hodně let ale tohle kluk teda neni :mrgreen:. Tak máme i holku a teda oproti klukům je mnohem víc zlobivá :mrgreen: :mrgreen:. No když jsme přišla z utz že je to holka tak manžel jestli nejsem zklamaná že to neni kluk :mrgreen: :mrgreen:, konečně změna z modré a zelené barvy :mrgreen: :mrgreen: Pokud další mít nebudeš tak si musíš počkat na vnučku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
29.9.15 11:23

Jsem na tom stejne. Mam dva kluky, momentalne jsem zacala chodit do prace. Mozna se nekdy za par let rozhodneme pro treti (puvodne jsme chteli s manzelem tri deti, ale holt nejak je nakrmit a obleknout musime, ze), ale je to ve hvezdach. Ja bych kluky taky nedala, ale u druheho jsem taky doufala v holku. A on je teda povahove spis holcici :mrgreen: ale holt ma pindika :mrgreen:
Naprosto te chapu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299

Myslím, že kluci mají naopak k mámě blíž, než holky :-) Taky mám kluka a brala bych klidně další tři. Holku máme nevlastní a často mi přijde, že vůbec nevím, jak s ní mluvit (a není to jen tím, že je nevlastní), s kluky je to více „na rovinu“. A s kluky nebudeš tolik bojovat v pubertě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350

Chápu tě, už na základce jsem si moc přála holčičku, měla jsem pro ní i vymyšlené jméno :srdce: Že bude první kluk jsem věděla hned, stejně tak jsem byla na 100% přesvědčená že druhátko bude holka. o to větší šok byl UTZ :nevim:
Taky bych kluky nedala, ale ta touha po holčičce je silná a to vím že další mimčo už nebude…
No, já se aspoň těším že si do dvou let pořídím psa a to si piš že to bude fenka :mrgreen: Jen to vysněné jméno se pro psa nehodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
29.9.15 11:28

@Meredit :mrgreen: :mrgreen: taky máme fenku, manžel říká že jsme jí stejně chtěla aby jsme s dcerou nebyly v menšině :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.15 11:29

Já mám holky-dvojčata a protože jsou dvojvaječná, tak sem si strašně přála aby jedno dítko byl kluk a manžel říkal že bylo vidět to sklamání, když dr řekla, že jsou obě holky. Dneska sem ráda, že jsou to obě holky. Líp si s něma zahraju a jsou to parťačky na celý život. ;)

• Citovat
  • Upravit
1350
29.9.15 11:32

@Markéta80 ale holčičku máš krásnou :D
Stejně je ten život sranda, já mám tři bráchy, zoufale se u nás čeká na vnučku, zatím má moje mamka pět vnuků :mrgreen:
Moje kamarádka je ze tří dcer a nedávno se jí narodila druhá holka, celkem čtyři vnučky, žádný kluci :nevim:
No co už, aspoň využiju ty pytle oblečení po prvním klukovi, ale stejně když vidím za výlohou nějaké krásné šatičky, píchne to u srdce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
29.9.15 11:33

U meho muze v rodine je to pandemie :) jeho tata ma tri bratry a ti jenom same kluky, ti taky zase jenom kluky :) i my mame syna. Narodila se jedna holcicka, manzelova sestrenice, a cely zivot je hodne nemocna. Mozna je to nahoda, ale rikam si, ze nekdy asi priroda vi, co dela :think: s vnoucaty, nasim vztahem apod si hlavu nedelam, nikdo nevime, jakou zivotni drahu si nase deti zvoli, lepsi se na to moc neupinat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.9.15 11:33

Taky bych ráda jednou od každého, klidně násobně, takže třeba to časem vyjde. Pokud si ale kluky hezky vychováš, což doporučuji, protože rodiny s dvěma rozjívenými kluky jsou na veřejnosti lahůdka…, tak ti to určitě vynahradí. Nebudou zmalované, vymetat diskotéky, nepřijdou ti v 15 těhotní, pravděpodobně se o sebe postarají spíš než líná holka,… Musíš si najít pozitiva. :mrgreen: Co ale moc neovlivníš a co tě asi bude štvát nejvíc, to budou dotazy: „a kdy budete mít ještě holčičku?“. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
29.9.15 11:36

Mám 2 holky, jsou úžasné a jsem šťastná, že je mám a že jsou zdravé. Ale je fakt, že jsem si jako druhé trochu víc přála kluka. Si říkám, jestli to ještě za pár let nezkusíme, ale zase na druhou stranu zvažuju, jestli to zvládneme, jak finančně, tak psychicky a zdravotně, nebudu už nejmladší - no uvidíme, je to hot těžký :think: Ale chápu tě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.9.15 11:49
@Anonymní píše:
O kritiku nestojím, jsem realista a vím že jsou přednější věci.

nemám podobné pocity, jsem fakt šťastná, že mám 2 kluky, protože o holku bych se hrozně bála.. :think: navíc kluci k mámám tíhnou, takže mi to naprosto vyhovuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová