Nebudu mít dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vochomůrková
29.9.15 22:24
@martina.se píše:
nemám podobné pocity, jsem fakt šťastná, že mám 2 kluky, protože o holku bych se hrozně bála.. :think: navíc kluci k mámám tíhnou, takže mi to naprosto vyhovuje :think:

Tohle je fakt pravda, mam obojí a ohledně toho strachu je to prostě jiný…

• Citovat
  • Upravit
14637
29.9.15 22:24
@kacka52 píše:
@Kakachna Jo tohle mě ale taky rozčiluje. První máme dceru a okolí už šije, kdy bude druhé a ať dceři pořídíme bráchu :roll: Dcera ještě nemá ani 2 roky, jestli a kdy bude druhé nemáme ještě jasno (já mám, manžel nemá :mrgreen: ), takže tyhle komentáře nechápu. A říká mi to také hodně moje máma :oops: Na komentáře v těhotenství jsem moc zvědavá a už si připravuji trefné odpovědi :mrgreen:

Toho se nezbavíš. Pokud budete mít kluka, tak budou otázky na třetí. Pokud budete plánovat třetí, tak vyděšená varování, jestli to není moc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
29.9.15 22:29
@JituleF píše:
Myslím, že kluci mají naopak k mámě blíž, než holky :-) Taky mám kluka a brala bych klidně další tři. Holku máme nevlastní a často mi přijde, že vůbec nevím, jak s ní mluvit (a není to jen tím, že je nevlastní), s kluky je to více „na rovinu“. A s kluky nebudeš tolik bojovat v pubertě ;-)
,

no nevím, já mám 3 kluky a vždycky to byli dálbíci, i když ten 3 je trochu klidnější, zlaté holky, mimocvhodem 2 puboší je fakt děs, říkám si ta holka mi občas tak chybí, ti kluci jsou občas opravdu jak z marzu. nikdy se nedá srovnat vlastní krev s nevlastní-prostě jiná povaha, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
29.9.15 22:36

Mám 2 kluky - satanova dítka a nikdy víc, ani kdyby mi slibovali holčičku, která ani nepípne, bude šikovná, nekonfliktní, bude hezky jíst, spát, bez období separační úzkosti a vzdoru…takové dítě samo není, takže s rozmnožováním končím :lol:

edit.:oprava

Příspěvek upraven 29.09.15 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
29.9.15 22:37

@Litta Nestraš :mrgreen: Ale je mi to jasný. Jedno je málo, dvě jednoho pohlaví je neštěstí ba přímo katastrofa, tři už je moc, čtyři a více koukají na rodiče jako na blázny. No tak se nám poštěstí ten ‚páreček‘ a budeme mít od okolí pokoj. Třetí dítě je přece pro ty, co na první dva pokusy neměli štěstí (ironie) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.9.15 22:38

@kacka52 Třeba když ti máma řekne: „snad to druhé bude kluk“, tak ti jen přeje, aby na tebe lidi nekoukali blbě a neříkali ti ty blbosti. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
29.9.15 22:41

@Litta Jo tak mě na to připravuje a radši mi to říká sama :mrgreen: Ach ta mateřská láska, maminka na mne myslí i v této oblasti :mrgreen: Kamkoli přijdeme, už to jede. Tak co, bude druhé? A kdy? A jakto, že ještě nevíte? Tak manžela překecáš ne? Určitě uslyší na toho kluka, viď? :mrgreen: Horší jak někde u výslechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
29.9.15 22:43
@Anonymní píše:
Jsem pyšnou mámou dvou hošíků. jeden je školkáček a druhý ještě savec. syna jsem si opravdu moc přála, a pak jsem se modlila za princeznu. No zkrátka jak reklama na rodinu a ono prdlajs byl to druhý rarášek. Kluky bych za nic nedala ale vím že další miminko už nehrozí, manžel nechce a já už tu holčičku mít nebudu. A je mně to líto trošku :oops: Mámy od kluků máte podobné pocity? Nebo mámy od dvou holek? Srovnaly jste se časem s tím, nebo ne? Myslíte že dcery mají k maminkám blíž nebo to není o pohlaví?
O kritiku nestojím, jsem realista a vím že jsou přednější věci.

já bych se radovala z toho, že máš dvě zdravý děti a neřešila to :mrgreen:
zrovna ted jsem ve třetím měsíci potratila a zrovna tohle mi přijde strašně malicherné, ale už mlčím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.9.15 22:47

@kacka52 No jo, tak to se nedá nic dělat. Musíš se obrnit a říkat si, že to fakt nemyslí zle. ;) Lepší než aby tě posílala na potrat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
29.9.15 22:51

@Litta To každopádně. Já si to neberu nijak zle, přijde mi to vtipný. Jsou horší věci než takové dotazy. Na ty si člověk zvykne a pak odpovídá jak přes kopírák. Okolí šije do mě, já šiju do manžela, manžel odolává a jede se dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.9.15 23:14
@Markéta80 píše:
@Meredit :lol: :lol: to je ale zlobí :mrgreen:. Z anželovo strany se na holku čekalo x let takže jsou z ní všichni mimo navíc ona je tak vyčůraná, to kluci neumí. To jsem říkala že pokud bude i třetí kluk tak hodně ušetříme na oblečení :mrgreen: :mrgreen: manžel už ted jí říká že si pak musí najít bohatýho aby jí kupoval oblečení a prý ne a když se jí zeptá kdo ty hadry a boty bude kupovat tak řekne táta :mrgreen: :mrgreen:

Už jsem Ti taky malou chtěla párkrát pochválit, je fakt moc hezká. Mě se tmavý okatý děti moc líbí. Ale ten rarach jí kouká z očí, to je fakt :lol:
Jinak naše prostřední dcerka ještě donedávna tvrdila, že bude mít všechny děti s tatínkem (svým). Trochu jsme se s mužem orosili :oops:. No, naštěstí si to nechala vymluvit, tak že prý si časem vyhlídne nějakého chlapečka z okolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
29.9.15 23:19
@pe-terka píše:
Trochu jsme se s mužem orosili :oops:.

Tak zas vás to může těšit, že se jako otec dětí osvědčuje. Chlapečci z okolí budou mít laťku vysoko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
29.9.15 23:23
@kacka52 píše:
@Litta Nestraš :mrgreen: Ale je mi to jasný. Jedno je málo, dvě jednoho pohlaví je neštěstí ba přímo katastrofa, tři už je moc, čtyři a více koukají na rodiče jako na blázny. No tak se nám poštěstí ten ‚páreček‘ a budeme mít od okolí pokoj. Třetí dítě je přece pro ty, co na první dva pokusy neměli štěstí (ironie) :mrgreen:

Tak tohle bylo dokonale výstižné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
29.9.15 23:24

A kdy pořídíte malému/malé setřičku/bratříčka je taky geniální otázka! Oni mají dojem, že se to pohlaví nějak objednává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.9.15 23:25
@Litta píše:
Tak zas vás to může těšit, že se jako otec dětí osvědčuje. Chlapečci z okolí budou mít laťku vysoko. :kytka:

jj, to on se osvědčuje. I jako plemeník :oops:, zplodil bez problémů pět dětí. Chlapečci z okolí to nebudou mít jednoduchý, protože Terez plánuje minimálně pět dětí, ale spíš víc. Už má i jejich jména - vyjmenovala mi půl školky :D. A že budou bydlet ve velkým domě, tři bílý auta a na zahradě hotovej lunapark. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová