Nebudu mít dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59391
29.9.15 11:52

@Meredit :lol: :lol: to je ale zlobí :mrgreen:. Z anželovo strany se na holku čekalo x let takže jsou z ní všichni mimo navíc ona je tak vyčůraná, to kluci neumí. To jsem říkala že pokud bude i třetí kluk tak hodně ušetříme na oblečení :mrgreen: :mrgreen: manžel už ted jí říká že si pak musí najít bohatýho aby jí kupoval oblečení a prý ne a když se jí zeptá kdo ty hadry a boty bude kupovat tak řekne táta :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
29.9.15 11:53
@Anonymní píše:
Jsem pyšnou mámou dvou hošíků. jeden je školkáček a druhý ještě savec. syna jsem si opravdu moc přála, a pak jsem se modlila za princeznu. No zkrátka jak reklama na rodinu a ono prdlajs byl to druhý rarášek. Kluky bych za nic nedala ale vím že další miminko už nehrozí, manžel nechce a já už tu holčičku mít nebudu. A je mně to líto trošku :oops: Mámy od kluků máte podobné pocity? Nebo mámy od dvou holek? Srovnaly jste se časem s tím, nebo ne? Myslíte že dcery mají k maminkám blíž nebo to není o pohlaví?
O kritiku nestojím, jsem realista a vím že jsou přednější věci.

Tak počkej na vnoučata… při dvou dětech už máš na vnučku šanci dvojnásobnou! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
29.9.15 11:58

Ahoj. Já jsem mámou dvou holčiček-vždycky jsem si přála dvě holky podle vzoru maminky mé nej. kámošky v dětství. Nevím, mám co jsem chtěla, ale určitě to není tak, že se jedná o takové ty klasický holčičky jak si všichni předtavují. Ty starší je 13 od mala byla těžký rarach i kluk s ADHD se vedle ní zdál jako klidný a poslušný dítě. Teď jsem jen trapná matka co vysírá když má něco udělat-úplně stejně co bych byla pro kluka v podobném věku. Nevím jak to bude dál, v dospělosti, ale zatím si nemyslím, že nemáme s dcerou blíž než jiná mamina se synem. Ta druhá je jiného ražení, nebo vždycky byla, ale už taky vidím ty čertíky v očích, takže tam se necháme překvapit.
Nevím, ale myslím si, že holky jsou víc samostatnější - nebo si na to alespoň přesvědčivě hrajou, málo kdy se stane, že naše Adina přijde řešit problém s mámou, řeší raději s kámoškama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.9.15 12:00

Strašně moc jsem chtěla holku… u nás v rodině je to samá holka a když už má někdo kluka, tak až jako druhého… takže jsem si byla dost jistá.
Ale utz ukázal kluka. Tenkrát jsem to ořvala 8o
a teď jsem hrozně moc ráda za kluka a jestli bude druhé, tak bych chtěla druhého kluka (takže to bude určitě holka :mrgreen: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
29.9.15 12:00

Ja si vzdycky prala kluka, mam holcicku a ve finale jsem za ni rada, uvidime co bude druhe ale vubec bych se nezlobila za druhou :) Jedina vec, ktera by me mrzela, kdybych ji nemela jsou vnoucata a celkove ta starost o ne. Vidim to ted, kdyz sama mam dite jak mi mamka pomaha a jak jsem za ni rada, s tchyni by to tak nikdy nebylo i kdyz vychazime skvele. Ale taky to samozrejme neni pravidlem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.9.15 12:11

My zatím máme jen jednoho kluka, ale já bych moch chtěla i druhého chlapečka :) (manžel zase holku no). Sama jsem ze 3 sester a myslim, že mám přeholkováno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
29.9.15 12:15

To má asi tak každý, že by chtěl „vyzkoušet“ mít děti obou pohlaví. Ale podle mě to není tak směrodatné. Je to tvoje dítě a vždycky tě bude mít rádo. Ja si dokonce myslím, že kluci mají blíž k mámám a holky k tátům. Takže buď ráda, že máš dva zdravé kluky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.15 12:17

Mám kluka a holku. A blíž mám ke klukovi. A zase dcera si obmotala dědu, který si nedovedl přestavit, co bude dělat s vnučkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.15 12:24

Já jsem chtěla více holčičku, ale z čistě praktických důvodů - můj muž má vzácnou genetickou nemoc, která se dědí po mužské linii. Nakonec jsme zjistili, že je to kluk a když jsme se s tím srovnali, neměnila bych. Nyní čekáme na vyjádření genetického centra a uvidíme, snad bude vše v pořádku. Vzhledem k tomu, že mě celé těhotenství strašili, že syn bude postižený a že má něco se srdcem atd… Myslím, že nejdůležitější je, že jsou děti zdravé. A je jedno, jestli jsou to kluci nebo holky :)

• Citovat
  • Upravit
28446
29.9.15 12:29

@Meredit jaké to je vysněné jméno?

Náš pes - tedy fena se jmenovala mým vysněným jménem - Eliška. Kdo mohl tušit, že se nám po čtyřech klucích narodí holčička Eliška, tak jsme doma měli pár let Elišky dvě.
Dobrý bylo, když jsem asi týden z porodnice si stěžovala manželovi, že ta Eliška je hrozná, že sežrala… Manžel koulel očima, než mu došlo, která Eliška. :kytka: :kytka: :srdce: ;)

Příspěvek upraven 29.09.15 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.9.15 12:30

Ahoj my od první zmínky o dětech plánovali 3 jenže pak jsme viděli kolik co stojí a jak je náročný věnovat se i dvěma tak jsme si po narození druhého syna řekli, že dvě stačí. Bylo mi to líto tu holčičku jsem si přála. Dala jsem si tělísko na 5 let a po roce a půl jsem otěhotněla. A máme holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.15 12:31

@Eva 13 vnoučata neřeš. Já mám celý život blíž k babičce od taťka než o mamky. Ale u nás se trošku obávám, že to minimálně u dcery bude naopak, že ta bude tíhnout jen k mým rodičům a ne k manželovým, protože už teď ve 20 měsících je vidět jak dělají rozdíly mezi ní, bráchou a bratránkem. S bratránkem jsou o 2 měsíce, umí nemlich to samé, naše navíc líp mluví, ale bratránek je genius, vše umí, jezdí ho hlídat a naše malá, no ta je.
Takže vztah k vnoučatům si musíš vybudovat ty a bude jedno jestli budeš babička od tatínka nebo maminky.

K zakladatelce, mě se to naštěstí splnilo, mám kluka a holku, ale věřím, že mít dva kluky, tak taky budu trošku zklamaná. Taky jsem si moc přála holčičku a jsem šťastná, že ji mám. Uvidím za pár let, jestli si nebudu říkat, že malá zlobí, odmlouvá atd. a že by to s klukama bylo lepší. Každopádně taky zlobí víc než syn a sakra svéhlavička.

• Citovat
  • Upravit
4838
29.9.15 12:33

Usetris na vlozkach, strachu, ze ti v 15ti otehotni :) a pak treba ti bude doprano a budes mit vnucku. och to bude lasky :srdce: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
29.9.15 12:37

Ja te chapu…mam tri holky a nemenila bych za nic na svete. Na proste miluju ten nas svet - nákupy. kaficka. líčení. půjčování si obleceni…klucici svet mi nic neříká. On nahore asi vedel.kam ty princezny poslat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
29.9.15 12:39

@AninaEli Adrina :)
To se mi pro maltézačku fakt nehodí, tak zatím vymýšlím. Popravdě, nemám moc ráda když se psům dávají lidská jména, v parku to někdy vytváří zajímavé situace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová