Nechat doma kvůli rýmě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.14 12:49

@martina.se @BohunkaP @anickadomnik A není povinná jen pro upřesnění

• Citovat
  • Upravit
72725
27.1.14 12:50

@Apaji u nás vše omlouvají rodiče - až pro druhý stupeň je vyžadována omluvenka od dr, při absenci delší jak týden. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 12:50
@Anonymní píše:

však právě proto.. co jemu je vůbec do toho.. nenechala bych se takhle buzerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
27.1.14 12:51
@Anonymní píše:
je to přípravka, ale když je jich tam jen pár tak mají program jako v MŠ

Přípravka není povinná - to není základní škola.

Do toho Ti nemá kdo co mluvit, zda tam dítě pošleš…
Nicméně já bych ji (je-li objektivně zdravá, tj. bez rýmy, bez kašle a navíc uznaná doktorkou za zdravou) poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
27.1.14 12:52
@Anonymní píše:

nemusíš se ničeho bát, můj ex si taky takhle chodil stěžovat i u soudu s tím byl a všichni ho vyhodili prostě pokud nechodí do ZŠ tak se může stavět třeba na hlavu a neudělá nic. To jestli dáváš nebo nedáváš dítě do MŠ je jen tvoje věc. Ten náš si dokonce jednou stěžoval že ho dávám do MŠ protože se mu nechci věnovat a nemám na něj čas a podruhé si stěžoval že ho tam nedávám denně ale jen když se mi chce :zed: :zed: :zed:

@martina.se tak u nás vše omlouvají rodiče, zš si akorát vyžádá potvrzení lékaře když se jim něco nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 12:54

@anickadomnik nám dr odmítá psát omluvenky :mrgreen: ale já to neřeším, kluk letos nechybě :dance: ač je to neuvěřitelné, tak zatím fakt ne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
27.1.14 12:55

@martina.se tak mě se jednou ptali v nemocnici jestli chci potvrzení do školy, jsem řekla že ne a jinak nevím jak to chodí, všechno píšu já a zatím žádný problém, i když mě to překvapuje protože marodí furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 12:56

@anickadomnik Pravě že si stěžuje pořád a na vše. Nejlepší bylo, když řekl, že jsem jí tam nechala a kdyby on jí nevyzvedl tak tam spala. A přitom ho tam nikdy nikdo neviděl, ale OSPOD hned prošetřoval jak jsem strašná matka :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5455
27.1.14 12:57

@martina.se
Tak já mám dětskou doktorku o dva baráky vedle, vesměs si tam jdu jen nechat potvrdit mou diagnózu a že jsem nasadila ty správné kapky :lol:, což mi vždy odkývne. Dcera měla ATB naštěstí jen jednou. A když tam jsem, tak si nechám klepnout razítko do ŽK, někdy ještě napíše týden nebo dva bez TV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 12:57
@Apaji píše:
@martina.se
Tak já mám dětskou doktorku o dva baráky vedle, vesměs si tam jdu jen nechat potvrdit mou diagnózu a že jsem nasadila ty správné kapky :lol:, což mi vždy odkývne. Dcera měla ATB naštěstí jen jednou. A když tam jsem, tak si nechám klepnout razítko do ŽK, někdy ještě napíše týden nebo dva bez TV…
:mrgreen: dobrá dr :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
27.1.14 12:59
@Anonymní píše:
@anickadomnik Pravě že si stěžuje pořád a na vše. Nejlepší bylo, když řekl, že jsem jí tam nechala a kdyby on jí nevyzvedl tak tam spala. A přitom ho tam nikdy nikdo neviděl, ale OSPOD hned prošetřoval jak jsem strašná matka :zed: :zed: :zed:

hele to neřeš bude to podobnej typ jako ten můj a s tím nic neuděláš, časem si jen na to věčný stěžování zvykneš, on nic jinýho stejně nezmůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
27.1.14 12:59
@Anonymní píše:
@anickadomnik Pravě že si stěžuje pořád a na vše. Nejlepší bylo, když řekl, že jsem jí tam nechala a kdyby on jí nevyzvedl tak tam spala. A přitom ho tam nikdy nikdo neviděl, ale OSPOD hned prošetřoval jak jsem strašná matka :zed: :zed: :zed:

Eh, prošetřit sice musí každý podnět, ale je to otázka jednoho telefonu do školky (nebo k dětské lékařce, pokud je problém tam) :roll:, no jo, když některé se v tom úředničení fakt vyžívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.1.14 13:02
@anickadomnik píše:
@martina.se tak mě se jednou ptali v nemocnici jestli chci potvrzení do školy, jsem řekla že ne a jinak nevím jak to chodí, všechno píšu já a zatím žádný problém, i když mě to překvapuje protože marodí furt

to je asi i o věku, ten můj raubíř je v 2. třídě.. u starších by to bylo jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
27.1.14 13:03

@martina.se
No tak, chvála Bohu, dcera až na obyčejné nachlazení, měla jen jednou streptokoka v krku a neštovice. Takže jí doktorka poslechne, podívá se do krku, prohmatá uzliny (a to i v tříslech), konstatuje, že je to obyčejné nachlazení s klidovým a pitným režimem, kapky na vykašlávání přes den a antitusika na noc a hotovo - klasika :mrgreen: Spíš jí nedávám do školy, aby nenakazila ostatní děti, ale to bohužel nemůžu říct o ostatních. Imrvére tam chodí nazgřungané děcka, které se dusí takhle i několik týdnů v kuse a matinka na mateřské, které o nic nejde (paragraf a problémy v práci) s mladším, nachrchlané děcko posílá do školy - a takových je tam víc. Ale to je asi všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
27.1.14 13:05

@martina.se můj je ve třetí věkem to nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie