Nechat si prozradit pohlaví miminka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10004
7.1.17 21:39

Já jsem si to nechala říct. Měla jsem mít dvě holčičky a mám dva kluky, takže taky překvápko ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
7.1.17 21:41

Ja si to rict nechala, ale spis kuli zvedavosti, bylo to prvni mimi a chtela sem mit peknou vybavicku ve spravne barve, ale u druhyho (pokud se k tomu nekdy dostanu) se necham prekvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.17 21:41

Nevěděli jsme to ani u jednoho. u druhého jsemxsi přála asi trochu více druhé pohlaví a jaké překvápko, že to do páru nemáme. byla jsem po porodu fakt překvapená, myslela jsem, že to bude opačné pohlaví. planujeme třetí, tak nevím. mozna bych si nechala říct. chlap to 100% nebude chtít vědět. snad se třetí povede a dočkáme se vytoužené holčičky k dvoum rostakum
Anonym kvůli plánování třetího

• Citovat
  • Upravit
25218
7.1.17 22:04

Ne, ne a ještě jednou ne. My to nevěděli a bylo to nejlepší rozhodnutí. U prostředí jsme to věděli a lituju toho dodnes.
Co se týče jmen, tak prostě musíš vybrat obě. A výbavička? Kupovala jsem neutrál už jen proto, že jsem věděla, že chci dětí víc a oblečení používat dál. Takže jsem brala buď neutrál nebo modrou. Zelenou já beru za neutrál, někdo za chlapeckou.
Nakonec máme 3 holky a hromadu poděděné růžové, tak se to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
7.1.17 22:08

Já se nejvíc smála těm naštvaným lidem, co se tomu strašně divily, že nejsme normální, když to v dnešní době nechceme vědět a co budu jako kupovat za barvu??? :roll: :zed:
A ty kecy po narození třetí dcery. Že to nevadí a že nám snad udělá stejnou radost, jako kdyby kdyby byla kluk :zed: :zed: :zed:
Je smutné, kolik věcí lidi berou za samozřejmost - jako třeba bezproblémové početí a poté narození zdravého dítěte. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1525
7.1.17 22:40

Když jsem zjistila že jsem těhotná moje první slova byli že v žádnym případě nechci znát pohlaví. Ze začátku u rodiny byl obrovský problém že to nechci vědet že neví zda kupovat modrou nebo růžovou. Mě to ani nelákalo to vědět už jen z toho důvodu že mám 5 synovců a holka by byla potřeba. Okolí nechápalo jak v dnešní době ultrazvuků to nechci vědět a řikali mi že to nevydržím. Když jsem rodila tak i PA byla překvapená že to nevíme. A ten nejkrásnější pocit bylo když mi dokrorka řekla že mám holčičku :srdce: až budem plánovat druhé asi to bude zas překvapení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí