Nechat vyřvat - 8měsíční?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
13.8.11 07:59
eMaminka píše:
Anetik píše:
Potřebuji rychlou radu. Dosud jsme otrocky uspávali v kočáru, na rukou… atd. Dnes necháváme vyřvat a je to jako peklo na zemi, fakt příšerný řev. Známe to, jako mimi dokázala řvát hodiny. Ale je jí 8 měsíců. Poradíte jak na to?
tyjo nikdy.. ja svoje dite uspavala hodiny na rukou do roka.. nez zacala chodit a zrejme se vic unavila jinym zpusobem nez okukovanim okoli z me naruce, brecet bych dite v zadnem pripade nikdy nenechala.. vsak ten malej clovicek chce jen svou mamu do haje, tak proc si je delate kdyz je pak cchete nechavat opustene.. to je na přes d…u :cert:

evidentně si nepochopila, ostatně jak tady mnohé maminky, že ty děti jsou dvě (dvojčata) a máma na pokraji sil :zed:
No zakladatelko, já se opakuju, ale tady se kloudné rady nedočkáš, říkám zkus přímo mámy dvojčat a vícerčat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.8.11 08:28
Hodaka píše:
Anetik píše:
Caerynko, zkus uspávat dítě v kočáru, když ti z něj leze ven :-D. A nespala jsem fakt půl roku, je třeba něco změnit!Neoenc, dík!
Neměla jsi to nechat zajít tam kde to je, teď ji necháš vyřvat? fakt bezva! něco pokazíš a pak necháš trpět dítě? některý děti holt samy neusnou.ohle fakt nikdy nepochopím :roll:

Tohle rýpání je snad zbytečné, nemyslíš?
Kdyby to šlo jinak, tak to asi zakladatelka dávno udělala, ale holt děti ji samotné neusínali, tak uspávala a uspávala a uspávala. Znám to, já dělala první poslední, jen aby spali. Víš, ono je fakt příjemný, když ti většinu večera a noci ječí na střídačku dvě stejně staré děti a ty nosíš, houpeš, zpíváš, hladíš a furt dokola. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.8.11 08:33

Anetík,
já až po přečtení celé diskuze pochopila, teda už v půlce, že máš dvojčata. Neboj, hlavu vzhůru. Já je v tomto věku naučila usínat samotné během necelých 14dní, a to byla malá dost velký nespavec a řvala jen při pohledu na postýlku. Od té dobyi a usínají sami a během 10min aniž by pípli. A to přes den i večer a já jsem štěstím bez sebe. Za celý den toho mám plné zuby a když si představím, že bych je ještě večer několik hodin uspávala, tak mě polívá ledový pot. Kdo nezažil, tak nepochopí. Prostě dvojčata nejsou jedno dítě, které máš v posteli a můžeš si ho hodiny hladit. A jen tak mimochodem, já bych děti do postele nikdy nebrala, pak zase budeš řešit, jak je z té postele dostat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
13.8.11 09:10
Laaja píše:
Anetík,
já až po přečtení celé diskuze pochopila, teda už v půlce, že máš dvojčata. Neboj, hlavu vzhůru. Já je v tomto věku naučila usínat samotné během necelých 14dní, a to byla malá dost velký nespavec a řvala jen při pohledu na postýlku. Od té dobyi a usínají sami a během 10min aniž by pípli. A to přes den i večer a já jsem štěstím bez sebe. Za celý den toho mám plné zuby a když si představím, že bych je ještě večer několik hodin uspávala, tak mě polívá ledový pot. Kdo nezažil, tak nepochopí. Prostě dvojčata nejsou jedno dítě, které máš v posteli a můžeš si ho hodiny hladit. A jen tak mimochodem, já bych děti do postele nikdy nebrala, pak zase budeš řešit, jak je z té postele dostat :mrgreen:

Konečně rada od kompetentního :palec: :palec: :palec:
Laajo, mám kamarádku maminku dvojčat a taky nikdy nebrala děti do postele, přesně říkala co ty :lol:

Já teda s malu spím, já bych nemohla vstávat, to by mě zabilo :mrgreen: ale při jednom prckovi to jde, no když je tam někdy mám obědvě (mám holky, 1rok a 7let), tak to je pak k nevydržení, s jedním dítětem to docela jde, ale jak jsou dvě a pak vlastně manžel, tak čtyři lidi v posteli je moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.8.11 09:14

Tak hlavně děkuju za podporu těm, co mě pochopili!

Jen mám obavu, že je v každém případě musím rozdělit do dvou pokojů a to se mi nechce. Jenže ta jedna je horší a tu druhou budí.

Nečekala jsem že někdy budu nechávat vyřvat. Ale fakt nic jiného nejde udělat, ony pláčou i v tom kočáru, i na rukou… nejsem matka tyranka, zkusila jsem vše, vrátila jsem se k nočnímu krmení, protože v noci taky dvě hodiny vyřvává a jídlo jednu dobu zabíralo…

Dík, holky, fakt děkuju za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.8.11 09:34
Anetik píše:
Tak hlavně děkuju za podporu těm, co mě pochopili!

Jen mám obavu, že je v každém případě musím rozdělit do dvou pokojů a to se mi nechce. Jenže ta jedna je horší a tu druhou budí.

Nečekala jsem že někdy budu nechávat vyřvat. Ale fakt nic jiného nejde udělat, ony pláčou i v tom kočáru, i na rukou… nejsem matka tyranka, zkusila jsem vše, vrátila jsem se k nočnímu krmení, protože v noci taky dvě hodiny vyřvává a jídlo jednu dobu zabíralo…

Dík, holky, fakt děkuju za podporu!

my je někdy v roce začali na noc taky dělit a na to jedno obědové spaní spí taky zvlášť. Prostě se budí navzájem a jsou neskutečně protivní. V noci je rozdělíme až po nočním krmení (to se zase nedaří odbourat nám). malý v noci řve ze spaní nebo šíleně řval, když mu rostly zuby a probudil malou a ta už na rozdíl od něj nezabrala. takhle spí malá půl noci v cestovní postýlce v obýváku a malý je v pokojí a spokojenost na všech stranách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.8.11 09:41

Laajo, jsem ráda za tip. S tou cestovní postýlkou už jsme to tak udělali včera. Bude to asi řešení. Zatím dík :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.8.11 10:08

A s tím, že malí spí půl noci rozděleně… ono, každý dělá co musí. Zjistila jsem, že se věci s malými dětmi mění neustále. Ta co teď usíná líp dřív řvala jako tygr a naopak. Proto jsem čekala,že se to časem zklidní samo. Ale když už nemůžu používat kočár, protože z něj lezou ven, nevím si rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
13.8.11 10:54

Tak moje dvojky jsou na sebe zvyklá a naopak jak je jeden v postýlce sám hned ukazuje na tu prázdnou a odmítá si lehnout dokud nejsou komplet.A taky má každý jinou potřebu spánku .Jeden si rád ráno přispí a druhý zas víc spí přes den.Ale jak jednoho odnesu dřív ,tak se druhý stejně hned vzbudí. Nechávám je tedy pohromadě ,až do doby než jsou vzhůru oba.Kupodivu to tomu druhýmu nevadí a spí i když ten druhý tam brebentí či lomcuje postýlkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.8.11 11:14

Když se neruší, je to fajn. To ty moje se spíš vzájemně podporují v tom křiku. Já jim od mala neřeknu jinak než rebelky :-). Ono se vše časem utřepe, tak jako vždy.

Už máme za sebou dopolední uspávání. Je to teda na palici! Ale zafungovalo to celkem rychle. Snad ten pláč co nejdřív zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.8.11 14:31

TAK HOLKY, JE TO ASI KOMBINOVÁNO ÚNAVOU, ALE JSEM PŘEKVAPENÁ, JAK KRÁSNĚ USÍNÁME! DOPOLEDNE 20 min. TEĎ 10 min. Teda ten pláč je příšerný, ale usíná rychleji než s mou péčí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.8.11 15:05
Anetik píše:
TAK HOLKY, JE TO ASI KOMBINOVÁNO ÚNAVOU, ALE JSEM PŘEKVAPENÁ, JAK KRÁSNĚ USÍNÁME! DOPOLEDNE 20 min. TEĎ 10 min. Teda ten pláč je příšerný, ale usíná rychleji než s mou péčí!

To jsem ráda, gratuluji!
Vím, jak jsem šťstná, že je položím, dám pusu a odcházím a je ticho. TO je nejkrásnější! Neumím si představit, že bych po celém dni ještě třeba hodinu až dvě uspávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.8.11 15:06

Jo a budí se stejně, je tam rozdíl tak max 10min, ale načasovaní jsou společně se spaním i vstáváním. Naštěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
13.8.11 15:39

Tak to je perfektní! To je u dvojčátek výborná věc, jinak je to dost náročné. Třeba když se jim rozhodí jídlo apod. Ale člověk je rád, že je má a udělal by pro ně všechno, jen někdy už padá na hubu :-). A všechno chce čas. I noční jídlo brzy určitě odbouráte. Já osobně ho teď vidím jako nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
13.8.11 15:44

**u nás, když chci aby unsnula, tak musim s ní!!! lehnu si s ní, aby mě cítila, než usne, pak jdu pryč.. taky to není košér, ale jinak neusne, když já potřebuju, a tky musí být ale unavená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí