Nechce jíst ani pít - 9 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nechce jíst ani pít - 9měsíců
Jsem zoufalá, mám 9měsíční holčičku a skoro nic nejí, odjakživa je nejedlík, ale přijde mi to horší, zkouším to každou hodinu, aspoň trošku, ale nic, jen po málu a pít ji taky skoro musim nutit, vždy u jídla brečí, odvrací se, nechce…prospívá v normě… Měla nebo máte to některá? Kdy a jak to zmizelo? co dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@wesny Asi zoubky, má nechuť k jídlu. Zkus pořád nabízet. Přejde to
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zoubků už má celých 5 od 8měsíců:)) budu doufat, že to je zoubky, jsem tak netrpělivá a krmit celý den po hodině, když u toho brečí a mává rukama jak zběsilá…je to trošku o nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsme měli ve 4 měsíci do… nepamatuji ![]()
Krmili jsme když usínala… a teď se z toho stal zvyk. Teď vidí mléko a už už usíná
Jinak chutnají jí dobré jogurty…tak alespoň něco. Pít taky nechtěla… fůrt jsem zkoušela nějaké čerstvě vymačkané. Pila pouze z lžíce, kdy si myslela, že si s ní hraju ![]()
Doktorka to neřeší.. pokud stále prospívá…jen my maminy jsme z toho nervózní. Snad jen vydrž… doufejme, že je to jen období vzdoru…
- Citovat
- Upravit
No hele, zuby už máme dávno všechny a stejně nejí ani nepije, občas něco s chutí sní, nenapije se však dobrovolně nikdy.. a to je mu 20 měsíců
fakt je to na nervy ale už to přestávám řešit, nebo budu potřebovat prášky brzo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wesny
U nás se tato „půstová“ období objevovala dost často. Většinou to bylo spojené se zoubky. Někdy to trvalo i týden. To malá snědla jen jogurt ráno a tím spadla klec. ![]()
Stále jsem něco nabízela a už byla zoufalá z toho, že malá přibírá jen tak tak.
Pak se to zlomilo kolem 14 měsíců a máme doma mlsinku, která říká stále ham ham a je pořád při chuti. ![]()
Občas, když se ozve zase nějaký ten zub se vrátíme k půstu, ale už se z toho nehroutím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak, moje malá cca do jednoho roka jedla jen ovocné přesnídávky, ovoce, občas suché pečivo, vyjímečně bílý jogurt, rýžovou nebo jáhlovou kaši. Od všeho ostatního maximálně tak tři až čyři lžičky a konec. Takže měla jeden až dva příkrmy denně a jinak mateřské mléko. Prospívala tak, jak měla. Jídlo jí začalo více zajímat až cca ve třinácti měsících…To začla jíst hodně polévky…Teď je z ní velký jedlík - na oběd toho sní dokonce více, než její čtyřletá sestřenice…
Pokud prospívá, neřešila bych to. Do jednoho roka může být dítě klidně i jen kojené, pokud mu to stačí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit