Nechce nosit rukavice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3542
2.12.10 14:04

no zkus se jako sebrat a demonstrativně jít ven sama.. to určo zabere… to zabralo i na tu naši průbojnici. Držím palce, aby jste to nějak vyřešily, protože to je nepříjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
2.12.10 14:05

hmmm nezabírá ani říct něco ve smyslu „Tak si ty strašně krásný rukavičky oblíknu sama, ty nebudeš mít nic, bude ti zima na ručičky a mě ne, heč heč“ a už bych si je nasazovala, u nás to funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.12.10 14:06
tulenice píše:
hmmm nezabírá ani říct něco ve smyslu „Tak si ty strašně krásný rukavičky oblíknu sama, ty nebudeš mít nic, bude ti zima na ručičky a mě ne, heč heč“ a už bych si je nasazovala, u nás to funguje :lol:

tak to u nás moc nezabralo, ale když nechtěl ponožky tak jsem zavolala našeho malého psa, co máme vy bytě a řekla,jsem , že je dostane barnýsek no to jste měli vidět jak přiletěla a nastavovala nohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.12.10 14:29

jej my máme to samá,mladší nechce rukavice ani za nic :cert: Slibuju,vyhrožuju a nic,fakt nic nezabírá.Už jsem zkoušela různé druhy rukavic,odejít z domu jako bez něj,slibovala jsem bonbony.Ani když vidí rukavice na mě tak je nechce.Včera jsem mu je narvala násilím,byli jsme venku asi půl hodiny a celý to prořval.Zkouší na mě i finty.Říkal že ho bolí ručička,tak jsem mu sundala rukavičku že se podívám co tam mám a ten vyčůránek hned ukazoval na druhou ručičku že ho bolí. :lol: Prostě mu šlo jen o to sundat rukavice :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.12.10 15:14

Já bych mu ruce zmazala krémem proti větru (ať mu nepopraská kůže) a nechala ho být. Až mu bude zima, tak ať si poradí (ruce do kapes, do rukávů…) a pak je čas nabídnout rukavice. Znám lidi, kterým promrzlé ruce nevadí a rukavice nikdy nenosí a taky takové co by si nikdy nevzali na hlavu čepici (v mrazu ani na poušti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
2.12.10 17:45

BaraF takhle to nakonec vypadá u nás:namažu ruce a je bez rukavic.Ale dnes jsem mu je narvala,sice řval jak tur,ale vzala jsem je na sáňkách ven,tak na to jaksi zapoměl a přestal řvát. :lol: No a jak sme dojeli k domu a vylezl ze sáněk,tak řval zas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3688
3.12.10 12:18

Tak dnes jsem zahájila trošku důslednější jednání, celé dopoledne jsem mu zkoušela různé typy rukavic nasazovat (třeba mu jedny nesedí, druhé vadí, třetí prostě nechce) nic, takže dostal důrazné upozornění, že ven bez rukavic prostě nepůjde.....buch volala babička že by ho vzala ven, tak když přišla a nevzal si rukavice, hysterická scéna jak blázen, tak jsem ho zpět vysvlékla a navlékla demonstrativně rukavice Kubíkovi (mladší syn) a ten s babičkou v kočárku odjel - zkusím tuhle důslednost a uvidím - usínat se takto naučil taky sám, tak snad to funguje i na jiné „problémy“

Myslím že už mě velice dobře chápe, takže se musí naučit, že v určitých ohledech rozhoduji já a někdy se podílíme na výběru/rozhodování oba.

HOlky my jsme z Vysočiny a tady opravdu mrzne hodně a sníh je tu klidně do května, bez rukavic ho chodit prostě nenechám, snad to vzdá dřív než já :oops: :roll: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
3.12.10 12:46

Apricose - přeju hodně zdaru,pak napiš jak válčíte.já jsem zvědavá na odpoledne.jestli teda půjdeme ven.Snad už nebude tak chumelit jak teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.12.10 13:51

Ahojky. Také máme problém s bojkotováním rukavic. Nechce nosit takové ty teplé nepromokavé. Zkusili jsme to vyřešit pletenými prstovými a měli jsme úspěch. Teď když jdeme ven, tak říká, že chce jenom ty „prďácké“ rukavice. Je fakt, že nejsou tak teplé a nepromokavé, ale pořád lepší něco než nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.12.10 13:17

Hurá náš malej si od včerejška nechá nasadit rukavice.Ale taky jenom ty tenké pletené.Ještě musím zapracovat na šusťákových palčákách. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.12.10 14:58

Náš malej taky nechtel nosit rukavice a parkrat když spadnul ručičkama do sněhu tak zjistil,že ho to studí a už si je nechá nandat,ale zase jak které,protože musí pohybovat prstíčkama tak mu musím dát jen prstové a nebo palčáky,ale ne takové ty vyteplené na lyže,ty hned stahne,jen slabé,takže je má zachvilku mokré tak jich musíme mít víc na střídačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.2.15 14:14

Mam podobny problem.
Dote 18M nechce rukavice-ziadne-siatak, bavlna, palcak, obycejne..mame 9druhu rukavic a vsetky sunda-bud si ich sklepe, alebo sunda zubami.. :roll: :zed:
Ruky ma premrznute a uz neviem co robit.
Obviazat lepici paskou leda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
1.2.15 14:24

Mně tohle vydrželo do dneška… Radu nemám, ale mám zajímavou informaci - ruce mi neumrzly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.2.15 14:31

@miisenka Nevím, zda Ti to pomůže, ale můj muž mi tvrdí, že když má rukavice, tak po příchodu domů má ruce studenější, než bez nich.
já mám teda druhý extrém - na procházku musí mít šálu, čepici a rukavice + ještě kontroluje, zda si to samé vybavení beru já i manžel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.2.15 14:33

Je jeste mala zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie