Nechce nosit rukavice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3678
1.2.15 14:36

@miisenka maly ma nekolikery rukavice, obycejne pletene, merino, sustakove s koziskem uvnitr a nic mu neni dost dobre, nakonec jsem koupila ty nejobycejnejsi nejlevnejsi prstaky a kupodivu ty chce nosit, ale palcaky ani nahodou, to jeci uz jen je vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.2.15 14:53

@miisenka ahoj, on je problém nemít rukavice? já bych to neřešila…u nás nejsou zas až takové mrazy aby to bylo život ohrožující 8) důležité je, aby měli v suchu a teple nohy a hlavu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14309
1.2.15 15:00
@Roxan píše:
Mně tohle vydrželo do dneška… Radu nemám, ale mám zajímavou informaci - ruce mi neumrzly :mrgreen:

ja taky nenosim rukavice a nezmrzla som, to je pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.2.15 15:01
@Lama Lama píše:
Je jeste mala zima.

no on to nechcel ani ked bolo -10. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.2.15 15:02
@michee píše:
@miisenka maly ma nekolikery rukavice, obycejne pletene, merino, sustakove s koziskem uvnitr a nic mu neni dost dobre, nakonec jsem koupila ty nejobycejnejsi nejlevnejsi prstaky a kupodivu ty chce nosit, ale palcaky ani nahodou, to jeci uz jen je vidi.

mame i obyc a ne, neznesie.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
1.2.15 15:03
@verulicek píše:
@miisenka ahoj, on je problém nemít rukavice? já bych to neřešila…u nás nejsou zas až takové mrazy aby to bylo život ohrožující 8) důležité je, aby měli v suchu a teple nohy a hlavu :kytka:

no ja nevim ci to je spolocensky problem, ale sme treba hodku a pol vonku, ja mam ruky v kapsa a on sa dezi madla kocarku..ruce ma premrznute, tak pocitovo by mi rukavice pomohli, pre moj klud..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
1.2.15 15:14

@miisenka naše malá měla období, kdy jí rukavice vadili (neuměla si s nima pořádně držet křupku..tak jsem jí je občas nedala, byla spokojená) horší je, že když dítě nemá rukavice, posloucháš kolem sebe cizí paní, jak říkají „chudák děťátko, ani rukavice ti maminka nedá…musí ti bý t zima atd“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
33005
1.2.15 15:17

@verulicek Takovým paním ty rukavice vraž do ruky, ať jí je teda nandají a zařídí, aby si je nechala, když jsou tak chytré. :mavam:

Moji matku zapůjčení dítěte na 10 minut vyvedlo z touhy učit ho v roce na noční a kecat mi do toho, jak ho uspáváme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
1.2.15 17:21

Můj syn taky nenosí rukavice, nechce je. Nemám s tím problém já ani on, jedinej, kdo to negativně komentuje, je babička, která je čepicí a rukavicemi snad posedlá. Jo a taky šedesátiletý sousedky u nás na vsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí