Nechce pít a má zánět močových cest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2273
13.6.13 20:43

@Poison Ivy taky do všeho cpu vodu. Nejhorší bylo, když teď dva dny nechtěla ani jíst… Ona už má prostě averzi ke všem hrnkům. Dřív se při jídle krásně napila, klidně dala u oběda 50 ml, ale teď ani omylem, když jí to strčím do pusy, tak nepije a odrazí mi to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.6.13 20:45

@Hančíí a vlastní skleničku normálně do rukou (teda kelímek je lepší, je lehčí a nerozbije se). Sice bude zráchaná, ale mohla by vzít zavděk tím, když uvidí, že z toho pijete vy.
Jinak ty babydream mají spoustu příchutí, druhorozenému chutnal čaj meduňkový s hruškou a jabkem, ale on fakt přijímal tekutin omezené množství a v součtu za 24h vždycky vypil jen to svoje, takže když měl šťávičku, nedal si večer mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
13.6.13 20:45

Co takhle nechat stejnou davku sunaru a dat vice vody??Vypije to??? Nebo ty stavicky pro mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.6.13 20:48
@kaseny88 píše:
Co takhle nechat stejnou davku sunaru a dat vice vody??

Ano, to u nás zabíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.6.13 20:49

@Gladys hrníček a skleničku si nádhreně dává k pusině, ale jakmile to trošku nakloním, ať se napije, tak to vyplivne a už k ní hrneček nepřiblížím :-( Dneska jsem zkoušela i panáka, ale nic :-(
Jediný co mi poslední dny trochu pije je voda ze sprchy, ale teplá užitková voda ze sprchy to nebude to pravé ořechové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.6.13 20:50

@kaseny88 ona sunar pije jen ze spaní, přes den ho nevezme :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.6.13 20:50

Nebo přestat tlačit na pilu, možná je to všechno reakce na tlak, nech jí flašky po zemi, kde se pohybuje, když bude chtít, tak se napije. Divila by ses, jak málo mi holky vypily při nemocích, v podstatě jen po lžičkách, ale až se vyhrabaly z nejhoršího, tak bylo vše v poho. Nikdy jsem nic nenutila, spíš se podřizovala situaci. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.6.13 20:53

@Hančíí jo, nejvíc vody děti vypijou ve vaně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.6.13 20:53

@berry4 falšky má kolem sebe, ale nezájem. a když tak to jen kutalí, k puse to občas i dá, pokouše a tím to končí. Z jedné to trošku teče, když kousne, ale moc toho stejně nevypije, není to ani měřitelné.
Já jsem to právě přestala řešit, a v tom dneska ten zánět, a to se prostě musí pít. Je mi jasné, že má malá k tomu už averzi, ale prostě už jde o zdraví…
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.6.13 20:54

Ještě mě napadá, co ve vaně? Hra s kelímkem, přelívání vody, nestrčila by si ho do pusy? Souhlas s Berry, nutit nemá smysl, jen se ještě víc zablokuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273

@Gladys to jo, asi z ní udělám otužilce a budu sprchovat ve studené vodě 5× denně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

Hmmm asi bych jí nechala prostě být a všude kolem ní dala flašky s vodou (šťávou, čajem…), třeba si lokne při hře

edit: aha, už to čtu…to je blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.6.13 20:55

@Ukulina ve sprše pije, rovnou ze sprchy :-) ale jak říkám teplá užitková nebude to nejlepší… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
13.6.13 20:56

@Hančíí teplé vody z vany bych se nebála, spousta dětí pije z vany, spíš předpokládám, že při zánětu asi dítě nemůže v tý vaně moc vysedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2273
13.6.13 20:57

@Gladys no právě, jen sprchujeme. a nemůžu ji přece pořád sprchovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí