Nechce se koupat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
26.5.13 20:09
@Ali-Ali píše:
@MSM20
zkousela sis tam vlezt s nim?

Zkoušela, povětšinou se s ním tedy koupe tatínek a já asistuji, ale ani to nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.5.13 20:10

@MSM20 zkuste ten menší prostor. U nás to je teda hrozný pořád, ale kolem toho 9. měsíce, kdy se nám to stalo prvně, to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
11117
26.5.13 20:12

@MSM20
nas malu zas vysiloval prvnich 7 mesicu - vsechny maminky popisovaly, jak se jejich miminka rady koupou a jak se ve vanicce uvolni a nas maly rval jak tur vic jak pul roku.
minimalizovala jsem koupani (2×tydne), udelala jsem z toho rychlovku - namocit, umyt hlavicku a ven - byl miminko, takze jsem nepouzivala zadny sampon, zadnou kosmetiku, hned jsem ho oblikla a pryc z koupelny… :roll: dokonce i olejickem jsem ho mazala az pri dalsim prebalovani a ne hned po koupani, protoze to proste neslo.
ted ma 9 mesicu a jak vidi vanicku, tak se trepe radosti. ale uz vim od jinych, ze i to se zas muze zmenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
26.5.13 20:27
@Billi píše:
@MSM20 zkuste ten menší prostor. U nás to je teda hrozný pořád, ale kolem toho 9. měsíce, kdy se nám to stalo prvně, to pomohlo.

Zkusím vaničku co jsme v ní koupali když byl uplné miminko. Už jsem ji odklidila do sklepa, ale asi bude znovu potřeba :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.5.13 20:32

@MSM20 my koupeme v lavoru, kde pořádně už nenatáhne nohy, ve všem větším je nespokojený :roll:

• Citovat
  • Upravit
1011
27.5.13 15:45

@Billi Já už si to tolik nepamatuju, ale tipla bych to, že tak měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí