Nechce si nechat vyčistit zoubky.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
6.5.14 14:26

Mám z DM tu jejich značku. Má přepínaní na jemno. Za mě super. Malou to bavilo a teď už si čistí ráda i normálním. Elektrickým čistím já a jen občas. Říká se, že to zase sklovinu oslabuje a na dásně to taky není nic moc. Ale fakt jí to s ním začalo bavit, takže účel to splnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
6.5.14 14:26

Taky jsme bojovali ale nakonec jsme to vyřešili. Zozbky nám čistí oblíbený plyšák. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
6.5.14 14:31

@Sibyla0 Díky,mrknu na něj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
6.5.14 14:35
@marki77 píše:
Taky jsme bojovali ale nakonec jsme to vyřešili. Zozbky nám čistí oblíbený plyšák. :)

Vyzkoušeli jsme všechno. Ještě když měl dva zuby, bylo to ok, ale když začaly růst další, tak začal odmítat. Zavře pusu a nic s ním nehne. Doktorka nám radila aspoň otírání gázou. To taky nejde. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.5.14 15:57

Nebude se toho zvuku bát? :think: Já si občas musím nechat vyčistit zuby od syna, dám mu svůj kartáček a otevřu pusu, on tam šmrdlá a já mu říkám, že on musí taky otevřít jako já, jako tygr, jako…nevímco :mrgreen: A říkáme u toho básničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.18 11:35

Bohuzel

My mame problemy od dycky a ted taky a to je mu dva a pul. Obcas jsem vymyslela neco, chvilku to jakz takz fungovalo a pak zas uz ne. Ale proste bohuzel, trvam na tom, aby mel zuby nejmin jednou denne radne vycistene a ne jen trochu posudlene. Hlavne horni zuby se tezko cisti. Pokud se to ani po ctvrt hodine usili a za pouziti vsech ruznych metod po dobrem nepodari, tak ho proste chytnu, polozim, kleknu si na nej, hlavu mu dam mezi sva stehna, breci, pusu ma otevrenou a ja proste cistim. Uplne me to trha zile, rikam si, ze mu tim buduju jeste vetsi odpor k cisteni, ale proste nenecham ho se spinavyma zubama, nebo se spatne vycistenyma, tak jak to dela spousta maminek. Ted co je horsi ze. Zkazene zuby, nebo delat to proste na silu, kdyz uz nic jine nezbyva. Az bude vetsi a vyspelejsi, tak uz to snad az taky problem nebude a doufam to bude brzo. Jeste kdyz malemu cistim zuby na silu, tak kdyz me zbyva energie, tak ho jeste u toho jednou rukou zvladam lechtat na noze. To pak nebreci, ale rehta se.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.18 10:55

Bohuzel

Tak jeste jsem zkousela zdejsi tip s cervikama a moc dekuju :) Je to super, konecne maleho nemusim zaklekavat :-D Tato hra by me fakt nenapadla. Funguje uz tri dny, tak snad to vydrzi. Jeste jsem to vyladila tak, ze udelam tri male cerviky z plasteliny, schovam je do ruky, honime je jakoze v puse a sem tam nejakeho chytnu a vytahnu. Maly je z toho uplne vykuleny a pusu ma celou dobu otevrenou :)) Maly sice rekne, ze jsou z plasteliny, ale ja mu na to no jo, ale mel si je v puse a zas kuli oci :-D Tak jeste jednou dekuji, ze nemusim mit uz z cisteni nerva.:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML