Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jakého otce jsi vybrala, takového máš, no.. Nechtít můžeš, ale to je tak všechno ![]()
Těžko říct. Máš to jak dokázat? Jak vysvětlíš, že jsi o všem věděla a přesto jsi ho považovala za vhodného kandidáta na manžela a otce pro své dítě? Když jsi viděla, jak se o jedno dítě stará?
Teď bude velmi těžké eliminovat jeho vliv na dítě a tvůj život. A co ta malá? Doteď měla aspoň tebe. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Vkládám dotaz
Jsem momentálně ještě vdaná
Ale budeme se rozvádět a jsem za to rada
Máme spolu ročního syna
A on má svou dceru ve své péči
Ale problém je tady
Já nechci aby syna vychoval
Aby se s nim stýkal a podobně
Za 1
Prodává marihuanu ( proto Anonim)
A chodí k němu individua
Za 2 jeho dceru má od 3 let ve své péči
Její matka je zbavená rodičovských práv bylo to tam složité
Ale problém je, že on se o ni nestaral všechno dělala jeho mama
Já k té holce přišla když ji bylo čerstvých 5 let a neměla základní hygienu
Neutirala si zadek po kadění a spol
Teď jsem schválně 3 dny mlcela a nechala to na nem jestli něco udělá
A za ty 3 dny ji neřekl aby si sla vyčistit zuby
Aby se vykoupala atd
Takže já si nepreju aby takto dopadl syn
A bojím se toho, že u soudu neuspěji
Z důvodu, že jsem o prodávání marihuany věděla a spol
A hlavně jsem v dětství byla v diagnostickém ústavu ale to je samozřejmě vše zamnou
A já se bojím, že mi soud nevyhový
Hm, to že je táta na prd, ti ukázal dost názorně, i tak sis s ním pořídila dítě. To že ty nechceš aby ho vídal, a vychovával ho, asi nikoho moc zajímat nebude. Zvláštní je, že máma té holčičky byla zbavená rodičovských práv, to se dělá jak?
Zbavení rodičovských práv je možné jen ze závažných důvodů, které negativně ovlivňují nebo přímo ohrožují psychický i fyzický vývoj dítěte.
Takže matka je taky nějak problémová? Pecka fakt, dvě děti, co mají rodiče na prd ![]()
No být tebou, jsem raději ticho a tyhle argumenty vůbec nevytahuji. Jak vychovává svou dceru jsi věděla, že prodává trávu taky, vesele si s ním žila a udělala si dítě, tak ti to asi až tak nevadilo, tak nevím co teď řešíš. Chudáci obě děti.
Pred pocetim si vedela, ze budouci otec je prodejce drog a zanedbava svoje dite, ktere ma v peci a poridis si s nim dalsi. Holka pekne si v tom vymachej cumak, co si chtela to mas a otec ma stejny prava co ty, tak se s tim smir. Co sis nadrobila, to si musis snist. Oba jste posahany bez mozku ![]()
Asi žiji v jiné dimenzi než zakladatelka, ale tohle mi hlava fakt nebere
Dobrovolně si vezme dealera drog, který ne moc pečlivě vychovává svou dceru a ještě jako bonus s ním má dítě
Jaký je a v jakém žije prostředí, ví celou dobu a teď jí to najednou vadí? Ono už na začátku jí muselo být jasné, jaká je to rodinka, když byla matka holčičky zbavena rodičovských práv
Zakladatelka má smůlu, otce dítěte si vybrala dobrovolně, na dítě má stejná práva jako ona.
Soud ti nevyhoví a ty se vzpamatuj. Jednou jsi ho vybrala jako otce pro své dítě, tak nemáš právo mu zakazovat svoje dítě vídat. Je stejně rodič jako ty.
Mně je líto těch dětí, v čem vyrůstají a jaký to na ně bude mít vliv. Tvůj syn má alespoň maminku, ale líto je mi holčičky, která nemá u sebe maminku a macecha jí taky zřejmě nemá ráda a otec dealer.
@pikola píše:
To je zase téma, ta už nenapíše
A za chvíli bude diskuze na žádost zakladatelky uzamcena a brzo smazana.
@JancaS84 píše:
A za chvíli bude diskuze na žádost zakladatelky uzamcena a brzo smazana.
Ono stejně není moc o čem diskutovat. Tento typ matky nemá moc schopností objektivně posoudit situaci a vzít si pár užitečných rad. Navíc k čemu? Dítě už je na světě a otce nevymění. Leda by mělo štěstí a zjistilo se, že ho vyměnili v porodnici.
@berusa.m píše:
Ono stejně není moc o čem diskutovat. Tento typ matky nemá moc schopností objektivně posoudit situaci a vzít si pár užitečných rad. Navíc k čemu? Dítě už je na světě a otce nevymění. Leda by mělo štěstí a zjistilo se, že ho vyměnili v porodnici.
To by mi ale bylo hodne lito toho druheho vymeneneho ditete.
Je mi líto holčičky, přijde o „mámu“. S tou se asi už dál vídat nechceš, co.