Nechci být alkoholička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8437
15.4.19 13:46
@Anonymní píše:
Ne, má být hrdá na to, že si dokázala přiznat problém a něco s tím dělat. Tohle je přesně ten postoj okolí, který spoustu závislých odradí od jakékoli snahy něco s tím dělat. Když už se pro léčbu rozhodne, potřebuje podporu, ne výčitky

Ona si ale ten problém ani z desetiny nepřipouští. Četla jsi to? Dítě je zdravé, ona je veselá, nikdo si ničeho nevšiml. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
15.4.19 13:49

Ahoj, pokud sis přiznala, že máš nějaký problém, jsi na dobré cestě se z toho dostat ven. Zkus vyhledat nějakou pomoc, ambulantní léčbu, rozhodně se to snaž řešit, protože ikdyž si myslíš, že to nejde vidět, omyl - jde. V sousedství máme maminku co má 4 letého syna a taky se ráda napije a jde to vidět. Párkrát syna už zapoměla v hospodě. Proto říkám, snaž se to řešit než bude uplně pozdě.! Přeji hodně sil! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
15.4.19 13:55

Zakladatelko jsi na dobré cestě, protože si připouštíš problém. Můžeš zkusit přestat pít sama, a když to nepůjde, vyhledat odbornou pomoc. Měla jsem kamarádku s podobným problémem. Pít ale přestala pozdě a už tady není, přestože poslední roky života nepila. Zkus si jednou ráno prostě nenalít a vydržet. Nejhorší je překonat prvních pár dní, pak už stačí vydržet a nenapít se. Držím ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
15.4.19 13:57
@Anonymní píše:
Ne, má být hrdá na to, že si dokázala přiznat problém a něco s tím dělat. Tohle je přesně ten postoj okolí, který spoustu závislých odradí od jakékoli snahy něco s tím dělat. Když už se pro léčbu rozhodne, potřebuje podporu, ne výčitky

Plakat nad ní nebudu, chlastat v těhotenství je zvěrstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.19 14:17
@brisco píše:
Ona si ale ten problém ani z desetiny nepřipouští. Četla jsi to? Dítě je zdravé, ona je veselá, nikdo si ničeho nevšiml. :roll:

Vždyť jsem jí psala, že je důležité to přiznat sobě a okolí. Bez toho to nejde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.19 14:21

@brisco tak se mi zda, ze ty chapes jenom to, co chces chapat. Proc myslis, ze to sem pisu? Protoze chci a POTREBUJU pomoct. Dite je NASTESTI zdravy a tim, ze jsem pri piti vesela jsem myslela to, ze nemivam opice, kdy bbych nebyla schopna mluvit nebo rozbijela nabytek A PROTO si toho nikdo nevsiml!

• Citovat
  • Upravit
5708
15.4.19 14:24
@Anonymní píše:
@brisco tak se mi zda, ze ty chapes jenom to, co chces chapat. Proc myslis, ze to sem pisu? Protoze chci a POTREBUJU pomoct. Dite je NASTESTI zdravy a tim, ze jsem pri piti vesela jsem myslela to, ze nemivam opice, kdy bbych nebyla schopna mluvit nebo rozbijela nabytek A PROTO si toho nikdo nevsiml!

Možná je dítě zdravé, ale tys mu celé těhotenství a kojení usilovala o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
15.4.19 14:32
@Anonymní píše:

Kočko, ty si ani z desetiny neuvědomuješ, v jakých sra. čkách jsi a jak hluboko. Že je dítě zdravé může s klidem prohlásit až začne chodit do školy, protože některé problémy se projeví až tam, chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35897
15.4.19 14:47
@Anonymní píše:

Ty jsi prostě hladinkář. Ještě ses dneska nenapila?
 https://www.adicare.cz/…lkoholismus/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.19 14:48

@brisco tak s tim uz toho moc nenadelam, muzes to prestat opakovat jako kolovratek? Ted chci neco delat se svym zivotem abych tu pro nej mohla byt dal a v pripade druhyho ditete nedelat stejnou chybu.

• Citovat
  • Upravit
8437
15.4.19 14:50
@Anonymní píše:
@brisco tak s tim uz toho moc nenadelam, muzes to prestat opakovat jako kolovratek? Ted chci neco delat se svym zivotem abych tu pro nej mohla byt dal a v pripade druhyho ditete nedelat stejnou chybu.

Tvl, druhý dítě :zed: Moje nervy :pocitac:
Ty fakt nic nechápeš. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.19 14:52

@pikola to presne sedi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.19 14:53
@brisco píše:
Tvl, druhý dítě :zed: Moje nervy :pocitac:
Ty fakt nic nechápeš. :roll:

Ty hele a nemela bych rovnou skocit z mostu?

• Citovat
  • Upravit
21311
15.4.19 14:55
@Anonymní píše:

Ne, měla by ses vyléčit a pak vůbec uvažovat nad dalším dítětem. Až budeš tak stabilní, ze tě ani únava a stres s malým miminem nehodí zpět k láhvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85423
15.4.19 14:57
@Anonymní píše:

No tak nad druhym ditetem ted prosim neuvazuj. Sepsala sis ty doktory v okoli pripadne? Kdy to chces oznamit priteli a zacit resit?

Dle me musis byt zcela vylecena a az pak prioadne uvazovat o druhem diteti. Stres se dvema detmi a budes brzy zase tam, kde ted. To ted ale neres, tohle je vedlejsi.

Kdy to tedy hodlas zacit resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast