Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ne, má být hrdá na to, že si dokázala přiznat problém a něco s tím dělat. Tohle je přesně ten postoj okolí, který spoustu závislých odradí od jakékoli snahy něco s tím dělat. Když už se pro léčbu rozhodne, potřebuje podporu, ne výčitky
Ona si ale ten problém ani z desetiny nepřipouští. Četla jsi to? Dítě je zdravé, ona je veselá, nikdo si ničeho nevšiml. ![]()
Ahoj, pokud sis přiznala, že máš nějaký problém, jsi na dobré cestě se z toho dostat ven. Zkus vyhledat nějakou pomoc, ambulantní léčbu, rozhodně se to snaž řešit, protože ikdyž si myslíš, že to nejde vidět, omyl - jde. V sousedství máme maminku co má 4 letého syna a taky se ráda napije a jde to vidět. Párkrát syna už zapoměla v hospodě. Proto říkám, snaž se to řešit než bude uplně pozdě.! Přeji hodně sil! ![]()
Zakladatelko jsi na dobré cestě, protože si připouštíš problém. Můžeš zkusit přestat pít sama, a když to nepůjde, vyhledat odbornou pomoc. Měla jsem kamarádku s podobným problémem. Pít ale přestala pozdě a už tady není, přestože poslední roky života nepila. Zkus si jednou ráno prostě nenalít a vydržet. Nejhorší je překonat prvních pár dní, pak už stačí vydržet a nenapít se. Držím ti palce.
@Anonymní píše:
Ne, má být hrdá na to, že si dokázala přiznat problém a něco s tím dělat. Tohle je přesně ten postoj okolí, který spoustu závislých odradí od jakékoli snahy něco s tím dělat. Když už se pro léčbu rozhodne, potřebuje podporu, ne výčitky
Plakat nad ní nebudu, chlastat v těhotenství je zvěrstvo.
@brisco píše:
Ona si ale ten problém ani z desetiny nepřipouští. Četla jsi to? Dítě je zdravé, ona je veselá, nikdo si ničeho nevšiml.
Vždyť jsem jí psala, že je důležité to přiznat sobě a okolí. Bez toho to nejde
@brisco tak se mi zda, ze ty chapes jenom to, co chces chapat. Proc myslis, ze to sem pisu? Protoze chci a POTREBUJU pomoct. Dite je NASTESTI zdravy a tim, ze jsem pri piti vesela jsem myslela to, ze nemivam opice, kdy bbych nebyla schopna mluvit nebo rozbijela nabytek A PROTO si toho nikdo nevsiml!
@Anonymní píše:
@brisco tak se mi zda, ze ty chapes jenom to, co chces chapat. Proc myslis, ze to sem pisu? Protoze chci a POTREBUJU pomoct. Dite je NASTESTI zdravy a tim, ze jsem pri piti vesela jsem myslela to, ze nemivam opice, kdy bbych nebyla schopna mluvit nebo rozbijela nabytek A PROTO si toho nikdo nevsiml!
Možná je dítě zdravé, ale tys mu celé těhotenství a kojení usilovala o život.
@Anonymní píše:
Kočko, ty si ani z desetiny neuvědomuješ, v jakých sra. čkách jsi a jak hluboko. Že je dítě zdravé může s klidem prohlásit až začne chodit do školy, protože některé problémy se projeví až tam, chápeš?
@Anonymní píše:
Ty jsi prostě hladinkář. Ještě ses dneska nenapila?
https://www.adicare.cz/…lkoholismus/
@brisco tak s tim uz toho moc nenadelam, muzes to prestat opakovat jako kolovratek? Ted chci neco delat se svym zivotem abych tu pro nej mohla byt dal a v pripade druhyho ditete nedelat stejnou chybu.
@Anonymní píše:
@brisco tak s tim uz toho moc nenadelam, muzes to prestat opakovat jako kolovratek? Ted chci neco delat se svym zivotem abych tu pro nej mohla byt dal a v pripade druhyho ditete nedelat stejnou chybu.
Tvl, druhý dítě
Moje nervy ![]()
Ty fakt nic nechápeš. ![]()
@brisco píše:
Tvl, druhý dítěMoje nervy
Ty fakt nic nechápeš.
Ty hele a nemela bych rovnou skocit z mostu?
@Anonymní píše:
Ne, měla by ses vyléčit a pak vůbec uvažovat nad dalším dítětem. Až budeš tak stabilní, ze tě ani únava a stres s malým miminem nehodí zpět k láhvi
@Anonymní píše:
No tak nad druhym ditetem ted prosim neuvazuj. Sepsala sis ty doktory v okoli pripadne? Kdy to chces oznamit priteli a zacit resit?
Dle me musis byt zcela vylecena a az pak prioadne uvazovat o druhem diteti. Stres se dvema detmi a budes brzy zase tam, kde ted. To ted ale neres, tohle je vedlejsi.
Kdy to tedy hodlas zacit resit?