Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám pětiletou,plavat jakžtakž umí s dozorem,ale na tuto chalupu bych jí nepustila,bála bych se vody i silnice.Vím,že sama by tam nevlezla,ona ví,ale v partě více dětí se mohou hecovat a nemusí to dopadnout dobře.Takto malé dítě ještě potřebuje minimální dozor.A za hysterku se nepovažuji,před barák jí pouštím na kolo,ale jsme slepá ulice a vidím na ní z okna.Už šla i sama pro rohlíky apod.
Moje dcera(dnes 20) měla u mé mámy takové prázdniny i s bratranci každoročně. Ráno se sbalili (dceři bylo 6 a byla nejmladší)a šli kamsi do lesa stavět bunkr. (Z této doby ví jak chutná žížala
)Domů dorazili až když měli hlad. Babi měla paradoxně lepší nervy než já a asi je to tím, že my už jsme z toho opatrování a hlášení mobilem trochu přecitlivělí. Jak dcera chvíli nezvedá mobil vidím nejčernější scénáře. Dřív člověk neměl možnost kontroly tak se zbytečně nestresoval. Já až budu babička tak je nepustim ![]()
Já půjdu proti proudu doslova, a nebudu řešit vodu, ale mě by nejvíc vadilo to hádání , pokud je to ve větší míře a nadávání..
Unás, když se tchán fakt naštve a řve po tchýni, tak kluk má z toho strašné nervy a hodně se bojí..
Takže unás by byl toto problém..