Nechci do dcery (6 m) cpát cukr, když s příkrmy začínáme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76725
3.2.26 23:31
@Takco píše: Více

nějak špatně čteš, nechtěla spát matce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
3.2.26 23:32

8o tchýně ji chtěla přes noc, a to zakladatelka nepovolila, s úřadem a lékařem to vůbec nesouvisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
3.2.26 23:35

Já myslím, že je to myšleno tak, že jim pak doma nechtěla usnout, přes den do ni tchyně cpala cukry. Ne že byla na noc u tchyně.

• Citovat
  • Upravit
44197
4.2.26 06:37

Kapsičky se dají koupit i bez cukru, jen jsou dražší.
Tak malé dítě bych nedávala na hlídání. Děti jsem brala všude s sebou, i na úřady a k lékaři. Jak děti postupně dorůstaly, pomáhaly s mladšími za odměny ke kapesnému. Buď hlídáním v místě nebo doma. Teď už jsou ale všechny velké.
Dítě, které není možné vzít úplně všude a pro šetření (nejen) mých nervů je lepší nechat ji s někým doma, máme až teď (tříletá s PAS). Ale trénujeme podle možností a hodláme v tom pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12929
4.2.26 06:59

S manželem bych si tedy promluvila, s dítětem by už sama být nemohla, tohle mi přijde jako dost síla. Na úřady můžeš i s dítětem, kam se dá objednat na čas, tam to udělej.
K lékaři většinou ne, takže prostě bude muset hlídat manžel i kdyby si měl vzít propustku jako doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 07:11
@Anonymní píše: Více

Strašné brzo je že dáváš dítě tchýni v půl roce na noc. A ještě když ji cpe takové sragory. Ty kapsičky špatně za mě nejsou, ale ty 100% ovoce. Ale i to jsem dávala až někdy později když byla zavedena zelenina.
Nedávej tchýni na hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 07:13

V noci máš lékaře a úřad???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 07:15
@Paula42 píše: Více

Moji dceri bude deset s ten kupovaný pudink ještě nemela… Nevidím důvod kupovat tyto sragory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
4.2.26 07:21

To tu dlouho nebylo
Bod 1..proč dáváš takhle malé dítě někomu na spaní a nemáš ho pod dozorem?
A bez instrukcí co má dostat k jídlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
4.2.26 07:29
@MaláVrána píše: Více

Proč by ho nemohli vůbec vídat?
To snad nesouvisí s jídlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
4.2.26 07:36
@KKK85 píše: Více

Ona ji tam nedala na noc.
Mne udivuje, kolik lidi to nepochopilo.
Dite je u tchyne pres den, ta ji nacpe cukrem a zakladatelce pak dite doma vecer spatne usina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Venetia Ona tam ale nebyla na spaní ale pres den, kdyz jsme s manzelem potřebovali na úřad nebo já k lékaři a manžel byl zrovna v práci. Snažila se dceru vynutit na spaní když ji byl mesic ale nedovolili jsme to a nedovolujeme to doteď. Po navsteve u tchyne mi doma nechtela vubec spat, takhle to bylo myšleno. A instrukcí dostala dost, jak ohledně mléka tak i příkrmů. Kapsičky kupujeme bez přidaného cukru a tu taky dostala, aby ji dceři dala. Tu ji ale nedala a radši ji koupila jinou, s přidaným cukrem protože dle názorů tchyne ji ta moje nemuze chutnat kdyz neni vubec sladka. :think: A do toho ji koupila ten čoko puding a dávala ji ochutnavat turka na namočené lžičce

• Citovat
  • Upravit
7357
@Tarena píše: Více

Už jsem to pak pochopila jak jsem četla dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
4.2.26 07:37

Já bych ji tam na hlídání nedávala, pokud nerespektuje, co ji má dávat k jídlu. Já nejsem fanatik, ale čokoládová pěna plná cukru a éček šestiměsíčnímu dítěti? Tchýni bych vysvětlila, že je to pro dítě jed. Že to co se dávalo dětem dřív, není vhodné, na to jsou výzkumy. Cukr dítě absolutně nepotřebuje, jen přírodní (v ovoci atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
4.2.26 07:49

Moje mamka mela podobne tendence, i kdyz v trochu jinem duchu (treba posazovani apod, i kdyz na poradne davky cukru doslo aky, nastesti aspon o neco pozdeji). Zili jsme v zahranici tak prilezitosti se realizovat moc nemela, ale vsechny je radne vyuzila :roll: No, trvalo dlouho, nez dostala dalsi. Neprehanis, nic z toho pulrocnimu diteti do pusy nepatri. Holt kdyz neposlechne, moc to nevypada, nicmene za pokus by to stalo…tak mas nejspis po hlidani, ja bych to nezkousla. Deti holt byly zvykle, ze jsem je vsude tahala sebou, zvykne si i to tvoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová