Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše: Více
To vis, ze znam i takove, co neresi. Takova jina sociální bublina, slusne receno. Ale jinak co mam kolem sebe kamaradky, tak o soli vedi.
@Tarena píše: Více
To bych asi chytla taky… I když jsem dost flegmatik
@Tarena píše: Více
Přesně. Babička se mnou měsíc nemluvila, protože chci zabít svoje děti. ![]()
@Ruxas prosím tě, vždyť děcka se v jídle matlaly vždycky. I když měly lžičku, tak ji používaly leda k placání do jídla a tlučení do stolu. A když je člověk chtěl krmit, tak vlitly do talíře oběma rukama a vypadaly děsivě. Asi takhle - nic nového pod sluncem. Garantují ti, že až budeš babička, budou ty názory už pětkrát jinak. Koukni třeba na lepek. Anebo vejce - před pár lety zabiják. Teď zázrak na talíři, co ti vyléčí i bolavou kyčel. Takže pokud nejde o alkohol a sul, byla bych celkem v klidu.
Nezlob se, ale ted znis presne jako ty babicky co maji spravny nazor na vse a vse delaly uz za nich ![]()
Pletes zarazovani stravy s tim, jak stravu podavat. A to ja fakt BLW nejedu. Spise to co, co jsi delala ty a vim, ze je v tom rozdil.
@Tarena pak nechápu, proč sem dáváš nějaké blw, když se tu řeší ne podávání, ale druhy. A proč bych tak nezněla? Vždyť je to pravda. Nemám dojem, že jste první matky, které řeší výchovu dětí. A upřímně - taky jsem si myslela, jak to umím líp než moje máma - a vidíš, nakonec mi poradila spousty vychytávka, které vy teď objevujete jako Ameriku. Skutečně to až tak nové není. A pokud někdo chce mixovat, ať mixuje. Pokud nechce, nemusí. Jeho boj. Tohle se řešilo taky už kdysi. Žádné novum. Skutečně se ty názory neustále točí dokola. Nemuzu za to, že si to pamatuju a že mi to přijde směšné.
Protoze na to prisla rec ![]()
Nejsi tu snad prvni den, diskuze se obcas stoci na jine tema ![]()
Ale ja nerikam, ze neco delam lepe. Jen o tech vecech vim, tak jsem vysvětlila, kdyz jsi to neznala.
A zase se muze diskutovat o soli ![]()
Já myslím, že se to pořád obrací v čase.
Máš pravdu. Zrovna co se jídla týče tak se to mění pořád. Chce to nějakou otevřenost a nechat ostatní lidi žít. ![]()
To je taky k ve všem. Chovat/nechovat, zavinovat/nezavinovat, uspávat/neuspavat, kojit/nekojit, pořád se něco mění. A lidstvo přetrvává. Takže opravdu si myslím, že jo, chápu, že ten pudink, notabene hotový z obchodu, naštve. Ale na druhou stranu to děcko nezabije. Třeba za nás se příkrmy začínaly mrkvovou šťávou, ta je sladká. Strouhané jablko, rozmačkaný banán. Tak asi. Takže jo. Řídit se rozumem a nepodelat se z nějakého vybočení.