Nechci do dcery (6 m) cpát cukr, když s příkrmy začínáme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5139
4.2.26 10:07
@Suzume-chan píše: Více
:mrgreen: mě je zakladatelka víš kde a její tchyně taktéž. Jen si myslím, že když má zakladatelka čas na to tu zakládat absolutní diskusi, ten čas měla investovat úplně do něčeho jiného :nevim: A hlavně je tu milion plus jedna úplně stejných nebo podobných diskusí, stačí jen ten čas tomu trochu věnovat a pročíst :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
4.2.26 10:16
@ibis píše: Více

Ty máš zase čas tu každej den psát komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2261

Mně cukr v podvečer udělá totéž. Nedávejte jí dítě vůbec. Je sebestředná a hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3685

Zato tvuj prispevek je fakt velmi inteligentni. :mrgreen: Co ma spolecneho tchyne a obyvak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
4.2.26 10:20

No vidíš, jaký máš přehled, jsi tu úplně stejně jako já, viď :palec: Takže co?
A k těm kapsičkám…kdyby sis pozorně tedy pročetla mojí historii zde, tak jsem tu několikrát kapsičky hanila :think:

Příspěvek upraven 04.02.26 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10868
4.2.26 10:23
@inkakřivák píše: Více

No ja jim tam nechavala i maso. V roce uz mely nejaky ten zub. Tak si k obedu zahlodaly
Nejela jsem tedy podle BLW, ale tak nejak intuitivne. Malo soli, malo cukru, zadna veda.
Med na dudlik je šílenost, ne kvuli cukru jako potravine, ale zubum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
4.2.26 10:41
@Tarena píše: Více

No hlavne mimina do jednoho roku nesmi med kvuli kojeneckemu botulismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
4.2.26 11:04
@Fee-bee píše: Více

Ale jo, pověz nám proč, mě zajímá, co z tebe vypadne. Neb tento komentář naprosto dokazuje, jak jsi nevzdělaná a vyjadřuješ se sebevědomě o něčem, o čem víš kulové. Kdysi dávno, když lidé něco neuměli vysvětlit, tak si vymýšleli pohádky, nebo dělali, že to neexistuje. Stačilo jim zaškatulkovat, že je někdo divný, hloupý… Jenže my už nežijeme kdysi dávno. Vše co popisuješ, umíme diagnostikovat. Představ si, že děti s dysfunkcemi jsou často i nadprůměrně inteligentní, že děti s ADHD mají jinak vyvinutý mozek než zdravý člověk, takže to fakt nevzniká z cukru a vinou rodiče. Stejně tak různý typ alergii vzniká z různých důvodů, ale ten důvod fakt není, že jim někdo odpírá průmyslově vysocezpracované potraviny :roll: Tohle nejsou žádné utajené informace, které by sis nedokázala zjistit během pár vteřin.

• Citovat
  • Upravit
852
4.2.26 11:59

Pokud se Ti nelíbí péče babičky, tak buď samostatná a dítě si ber s sebou na všechny pochůzky, pokud nemůže nastoupit otec a pak si nebudeš muset stěžovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
4.2.26 13:25
@Fee-bee píše: Více

A co když kojit nemůže ty chytrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80113
4.2.26 17:39
@hani28 píše: Více

My jsme to dávaly běžně, o kojeneckém botulismu nikdo nikde nemluvil, děti přežily. Ony ty názory se strašně mění. Když to tak sleduju. V podstatě jediné, co platilo a myslím platí pořád, je sul a koření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
4.2.26 18:27
@Anonymní píše: Více

A proč je 6m dítě u babičky samo bez dozoru? Když se mi nelíbí co s mým dítětem někdo dělá tak mu ho přece bez dozoru nedám. 8o
Btw my jeli s dětma blw a klidně dostali ochutnat chleba s romadurem když ho chtěli. Ale kafe bych jim ochutnat nedala ani teď ve skoro čtyřech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80113
5.2.26 10:14

@Ruxas co je blw? To je teď nějaký nový název pro normální myšlení? Asi jako když byl hitem práci sliz? Všichni auf z té novinky - mýdlo a soda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10868
5.2.26 10:17
@inkakřivák píše: Více

Ve zkratce nekrmis lzickou, ale davas jidlo co nejvic do ruky hooodne zapatlane dite a musis hodne hlidat, aby se nedusilo.
Proste opak tech kasicek a mixovaneho co krmili nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80113
5.2.26 10:20

Takže nejde o to co, ale jak? Pak jsem nepochopila ten chleba s romadurem. Nic, dobrý, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová