Nechci do dcery (6 m) cpát cukr, když s příkrmy začínáme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
4.2.26 07:51
@Anonymní píše: Více

Měla bys být vděčná, že ti tchyně dítě pohlídá, když potřebuješ a ne jí ještě komandovat, co smí a nesmí. Kdybys dítko kojila, což by pro něj bylo to nejlepší, co pro něj může máma udělat, tak ti tyhle starosti odpadnou, protože by žádné hlídání nebylo. A na úřad a k doktorům se nesmí chodit s miminem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 08:12
@Fee-bee píše: Více

Takže když tchýně hlídá s kávou a pudinkem má ji být vděčná??? To jako fakt? Ona ji dala jídlo, mléko… To co má dát. Proč to tchýně zaměňuje? To je jako ok???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
4.2.26 08:17

Tchyni ji nedávej, starej se o ni sama, cukr do ní necpi. Proč to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.2.26 08:17
@KKK85 píše: Více

Ano, její dům, její pravidla. Buď respektuj nebo nech být. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 08:24

A tchýně že by respektovala matku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
4.2.26 08:26

Kdyz nerespektuje pravidla, a jeste rekne, ze si bude delat co chce, tak bych ji dite na hlidani nedavala.

Ale ovocna kapsicka diteti nijak neublizi. Kafe to by me nastvalo vic. A ten puding -pochybuju ze snedla vic jak par lzicek, pro jednou to neublizi.

Ja teda nikdy nedavala nejake instrukce, co babicky muzou nebo nemuzou davat, nijak detailne jsem se neptala, co presne davaly ke svacine, ani presny program co kdy kde budou delat. Brala jsem ze to jsou dospele svepravne osoby, ktere se dokazou postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 08:28
@hani28 píše: Více

Já dávala uvařené jídlo, dala i svačinku… Byla jsem ráda že mi hlídá a ne ještě abyusela zvlášť řešit vaření neslaneho a pod… Tak to bylo pro ni jednodušší dala jídlo co jsem dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.2.26 08:29
@KKK85 píše: Více

Z takovýchto biomatek se mi upřímně dělají osypky. Proč asi má teď každé druhé dítě alergie, nesnášenlivosti, adhd, PAS a všechno to možné. Za mého mládí jsem měla ve třídě na zakládce jednu holčinu, co měla sennou rýmu a byla naprostej exot. A dva, tři blby, kterým se teď honosně říká dys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106278
4.2.26 08:32

Jasný.
No tak ses poučila a už ji tam nedávat
Vyřešeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 08:32

Bio matka se pozná podle toho že v půlroce nedám pudink se šlehačkou??? Nebo lipanka a pribinacka? To pomůže proti alergii? Já do roka dávala prostě zeleninu, ovoce, domácí buchty a pod. A že ve dvou nejedlá bonbóny a čokolády jak dítěti ubliz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80082
4.2.26 08:33

Není to dobrý nápad, ale zase - s příkrmy začínají, to děcko toho sní kolik. Tři lžičky? Asi tak. Takže bych to, že pak nespálí, bylo rozhozené, nespojovala s jídlem, ale spíš s pobytem u babičky. A řešení je jednoduché. Nedávat tak malé děcko na hlídání. Buď je všude ber s sebou, nebo si najdi na tu chvilku chuvu. Anebo se zkrátka smiř s tím, že tchýni potřebuješ. A ona bude dělat co uzná za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80082
4.2.26 08:34

@KKK85 domácí buchty? Ty se mi zdáš. To už se zase může? Bílá mouka, cukr, a kdoví co ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 08:34

Joo adhd kdysi byli zlobivé děti, dneska to jsou děti adhd… A že jich je více? Že by právě přemíra cukru, coly, sladkých limonád, chipsů, přeslazených jogurtiku, dezertiku… sedění a koukání do mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 08:35
@inkakřivák píše: Více

Slazené banánem třeba víš? A Joo bílá mouka… Pro dítě lepší jak celozrna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7357
4.2.26 08:36
@inkakřivák píše: Více

Poměr tři lžičky pro půlroční a tři lžičky dospělý…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová