Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@kopejka píše:
Napriklad holku naučila do postele po půl roce jí to odnaučovala stylem nechat vyřvat, zdálo se jí, že v šest je na vstávání brzo, nechala vyřvat aby jí naučila vstávat v sedm. Ráno jí nakoji a pas jí nechá litat po pokoji a dál spí místo aby šla na procházku vrazí holku do kočáru a nechá jí před barákem, neříkám, že někdy ale pořád. Neviděla jsem jí, že by jí chovala mazlila se s ní nebo povídala ukazovala atd. a jiné a jiné.
Jaj…
Tak to je opravdu matka na facku, ale vetsina kojicich maminek tohle nedela a o sve deti radne pecuje a venuje se jim. Ale jasne, ze jen kojeni nedela z zeny dobrou mamu, je zapotrebi spousta dalsich veci
@adrenaline holka já ti nevím, slepic máme doma asi 400, jsou to neuvěřitelně společenský a inteligentní zvířata, nehledě na to, že jsou nesmírně užitečný a vydělávaj nám hodně peněz… tak jen tak dál
nemluvěj sprostě, nikoho neurážej… nevím, kdo je víc užitečnej, jestli ty, nebo ty slepice…
Koukám, že úroveň diskuze a jistých diskutérek klesla až na dno kanálu…
![]()
@adrenaline píše:
@mojmira @kopejka @Krrysa
mojmíro, budoucí paní učitelkopravopis fakt neřešim, ten řešim jen u lidí kterých si vážím, ne u takových slepic jako jste vy, tak se už jděte vykdákat jinam, prosím, hlavně ty mojmíro, ty seš slepička největší, viděla jsem že jsi i na hlavní stránce, ty musíš kdákat všude, jak koukám
![]()
holky, fakt se vám hrozně směju, až se za břicho popadám…ještě mi napište něco vtipnýho, prosím, nemůžu se už dočkat, trapačky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já ti nic nepsala trošku schíza ne ![]()
@Krrysa píše:
@radúna hele, na jednu stranu, když to mlíko je a je to prokazatelně pro dítě ta lepší varianta, a máma ho nedá, jenom, že nechce, tak to sobectví z mého pohledu je, ale to je můj názor a toť vše…
Já se nepřu a nikde ani neříkám, že není. ![]()
Je to ale pořád jen a jen její(!!!) věc, jestli a jak dlouho kojí/nekojí své dítě. Pořád je to její věc a my tu nejsme od toho, abychom ji odsuzovali. Nikdo.
Ano, myslet si můžeme každý, co chceme.
Ale jedna věc je myslet si něco a druhá věc je opovržlivě ji napadat na netu.
Nebo do těch sobců nadávat.
Byla překročena hranice slušného chování a některé se chovají fakt jako kanál.
Ale i to je jejich věc, protože prezentují-li se tak veřejně, pak si je lidi zařadí do kategorie sprostých kanálů a hulvátů.
@radúna jo jasně, ale ona kvůli tomu založila diskuzi, tak jsme přispěla názorem, toť vše. nikdy bych nešla za maminou s lahví někde v parklu a pustila se do ní… ta diskuze tu byla, tak jsem napsala… ale jinak teda to, c o se tady děje teď, to nechápu
![]()
@Krrysa, jasný, diskuze je od toho, aby se v ní diskutovalo. Sto lidí, sto názorů. Ale slušně, klidně a bez emocí.
Já mívám taky opačné názory (viz. můj podpis), ale podávám je slušně a kultivovaně.
Ono je vidět, že si rodiče mnohých lidí moc práce nedali s výchovou své ratolesti.
@JayLee píše:
nevetsi je jen pro tenhle mesicza minulej jsem byla ja
a mesic před byla Weriska
![]()
a slepice to fakt není je to moc fajn zenska
dík
,to je zbytečné, tenhle typ mě nemůže urazit
@Terdul píše:
Dělala jsem půl roku a už bych do toho znovu nešla.
Já to dělala dva měsíce, abych se rozkojila. Bohužel to bylo vždy pár kapek a UM převažovalo. Myslím, že při tom krmení si malou více užil manžel, protože já jsem stimulovala a odsávala, abych vůbec kojit mohla. Nestálo to za to!
@Krrysa píše:
@adrenaline holka já ti nevím, slepic máme doma asi 400, jsou to neuvěřitelně společenský a inteligentní zvířata, nehledě na to, že jsou nesmírně užitečný a vydělávaj nám hodně peněz… tak jen tak dál![]()
nemluvěj sprostě, nikoho neurážej… nevím, kdo je víc užitečnej, jestli ty, nebo ty slepice…
@Krrysa
jo, 400,to víš že jo, a ty jsi jedna z nich viď, hele fakt mě nezajímá kolik máte doma slepic @Krrysa, ty si opravdu ten svůj nick vybrala tak božsky
, tak moc k tobě sedí, ta Tempest to trefila ![]()
JayLee a Mojmíra, omg, vy by jste měli dělat i něco jiného než tu pořád kdákat na emiminu, tomu se říká už závislost, chudáci vaše děti, mamka furt na PC a ještě se tím chlubí, že JayLee?? ![]()
Nesnáším když se někdo povyšuje nad holčinou, co má pravdu, takový lidi se mi protivý, podívejte se na sebe co jste to za lidi!
![]()
@adrenaline píše:
@Krrysa
jo, 400,to víš že jo, a ty jsi jedna z nich viď, hele fakt mě nezajímá kolik máte doma slepic @Krrysa, ty si opravdu ten svůj nick vybrala tak božsky, tak moc k tobě sedí, ta Tempest to trefila
JayLee a Mojmíra, omg, vy by jste měli dělat i něco jiného než tu pořád kdákat na emiminu, tomu se říká už závislost, chudáci vaše děti, mamka furt na PC a ještě se tím chlubí, že JayLee??
Nesnáším když se někdo povyšuje nad holčinou, co má pravdu, takový lidi se mi protivý, podívejte se na sebe co jste to za lidi!![]()
co je tobě potom, co já dělám, zklidni hormon,jo.Budu muset zavolat synovi, dělá totiž v Německu, jestli mu vadí, že tu sedím od rána do večera. Dcera myslím slouží, má noční, tak se ji zeptám zítra.
@adrenaline i kdybych byla, tak ty nemáš právo tady nikoho urážet. ![]()