Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
29.9.15 18:37
@kopejka píše:
Napriklad holku naučila do postele po půl roce jí to odnaučovala stylem nechat vyřvat, zdálo se jí, že v šest je na vstávání brzo, nechala vyřvat aby jí naučila vstávat v sedm. Ráno jí nakoji a pas jí nechá litat po pokoji a dál spí místo aby šla na procházku vrazí holku do kočáru a nechá jí před barákem, neříkám, že někdy ale pořád. Neviděla jsem jí, že by jí chovala mazlila se s ní nebo povídala ukazovala atd. a jiné a jiné.

Jaj… :? Tak to je opravdu matka na facku, ale vetsina kojicich maminek tohle nedela a o sve deti radne pecuje a venuje se jim. Ale jasne, ze jen kojeni nedela z zeny dobrou mamu, je zapotrebi spousta dalsich veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 18:38
@Ester13 píše: :mrgreen: To se jen tak nevidí :lol:

Měly bychom se učit! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.9.15 19:03

@adrenaline holka já ti nevím, slepic máme doma asi 400, jsou to neuvěřitelně společenský a inteligentní zvířata, nehledě na to, že jsou nesmírně užitečný a vydělávaj nám hodně peněz… tak jen tak dál :mrgreen: :mrgreen: nemluvěj sprostě, nikoho neurážej… nevím, kdo je víc užitečnej, jestli ty, nebo ty slepice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.15 19:13

Koukám, že úroveň diskuze a jistých diskutérek klesla až na dno kanálu…
:lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.9.15 19:19
@adrenaline píše:
@mojmira @kopejka @Krrysa
mojmíro, budoucí paní učitelko 8o pravopis fakt neřešim, ten řešim jen u lidí kterých si vážím, ne u takových slepic jako jste vy, tak se už jděte vykdákat jinam, prosím, hlavně ty mojmíro, ty seš slepička největší, viděla jsem že jsi i na hlavní stránce, ty musíš kdákat všude, jak koukám :potlesk: :roll:
holky, fakt se vám hrozně směju, až se za břicho popadám…ještě mi napište něco vtipnýho, prosím, nemůžu se už dočkat, trapačky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já ti nic nepsala trošku schíza ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.15 19:22
@Krrysa píše:
@radúna hele, na jednu stranu, když to mlíko je a je to prokazatelně pro dítě ta lepší varianta, a máma ho nedá, jenom, že nechce, tak to sobectví z mého pohledu je, ale to je můj názor a toť vše…

Já se nepřu a nikde ani neříkám, že není. :kytka:

Je to ale pořád jen a jen její(!!!) věc, jestli a jak dlouho kojí/nekojí své dítě. Pořád je to její věc a my tu nejsme od toho, abychom ji odsuzovali. Nikdo.
Ano, myslet si můžeme každý, co chceme.
Ale jedna věc je myslet si něco a druhá věc je opovržlivě ji napadat na netu.
Nebo do těch sobců nadávat.
Byla překročena hranice slušného chování a některé se chovají fakt jako kanál.
Ale i to je jejich věc, protože prezentují-li se tak veřejně, pak si je lidi zařadí do kategorie sprostých kanálů a hulvátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.9.15 19:30

@radúna jo jasně, ale ona kvůli tomu založila diskuzi, tak jsme přispěla názorem, toť vše. nikdy bych nešla za maminou s lahví někde v parklu a pustila se do ní… ta diskuze tu byla, tak jsem napsala… ale jinak teda to, c o se tady děje teď, to nechápu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.15 19:37

@Krrysa, jasný, diskuze je od toho, aby se v ní diskutovalo. Sto lidí, sto názorů. Ale slušně, klidně a bez emocí.

Já mívám taky opačné názory (viz. můj podpis), ale podávám je slušně a kultivovaně.

Ono je vidět, že si rodiče mnohých lidí moc práce nedali s výchovou své ratolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
29.9.15 20:01
@JayLee píše:
nevetsi je jen pro tenhle mesic ;) za minulej jsem byla ja :mrgreen: a mesic před byla Weriska :pankac: :lol: a slepice to fakt není je to moc fajn zenska :hug:

dík :hug:,to je zbytečné, tenhle typ mě nemůže urazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
29.9.15 20:19
@JayLee píše:
jasny no 8) ale vis jak :hug: ;)

jj :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
29.9.15 21:19
@Terdul píše:
Dělala jsem půl roku a už bych do toho znovu nešla.

Já to dělala dva měsíce, abych se rozkojila. Bohužel to bylo vždy pár kapek a UM převažovalo. Myslím, že při tom krmení si malou více užil manžel, protože já jsem stimulovala a odsávala, abych vůbec kojit mohla. Nestálo to za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adrenaline
29.9.15 22:11
@Krrysa píše:
@adrenaline holka já ti nevím, slepic máme doma asi 400, jsou to neuvěřitelně společenský a inteligentní zvířata, nehledě na to, že jsou nesmírně užitečný a vydělávaj nám hodně peněz… tak jen tak dál :mrgreen: :mrgreen: nemluvěj sprostě, nikoho neurážej… nevím, kdo je víc užitečnej, jestli ty, nebo ty slepice…

@Krrysa
jo, 400,to víš že jo, a ty jsi jedna z nich viď, hele fakt mě nezajímá kolik máte doma slepic @Krrysa, ty si opravdu ten svůj nick vybrala tak božsky :mrgreen:, tak moc k tobě sedí, ta Tempest to trefila :potlesk:
JayLee a Mojmíra, omg, vy by jste měli dělat i něco jiného než tu pořád kdákat na emiminu, tomu se říká už závislost, chudáci vaše děti, mamka furt na PC a ještě se tím chlubí, že JayLee?? :roll:
Nesnáším když se někdo povyšuje nad holčinou, co má pravdu, takový lidi se mi protivý, podívejte se na sebe co jste to za lidi! :poblion: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3487
29.9.15 22:25

@adrenaline Stále čekám na odkaz na diskuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
29.9.15 22:26
@adrenaline píše:
@Krrysa
jo, 400,to víš že jo, a ty jsi jedna z nich viď, hele fakt mě nezajímá kolik máte doma slepic @Krrysa, ty si opravdu ten svůj nick vybrala tak božsky :mrgreen:, tak moc k tobě sedí, ta Tempest to trefila :potlesk:
JayLee a Mojmíra, omg, vy by jste měli dělat i něco jiného než tu pořád kdákat na emiminu, tomu se říká už závislost, chudáci vaše děti, mamka furt na PC a ještě se tím chlubí, že JayLee?? :roll:
Nesnáším když se někdo povyšuje nad holčinou, co má pravdu, takový lidi se mi protivý, podívejte se na sebe co jste to za lidi! :poblion: :pocitac:

co je tobě potom, co já dělám, zklidni hormon,jo.Budu muset zavolat synovi, dělá totiž v Německu, jestli mu vadí, že tu sedím od rána do večera. Dcera myslím slouží, má noční, tak se ji zeptám zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.9.15 06:39

@adrenaline i kdybych byla, tak ty nemáš právo tady nikoho urážet. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie