Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.9.15 21:29

@Terina89 No hlavně by se ta slušná pani co se umí vyjadrovat nemela rozcilovt jinak prijde o mliko :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
28.9.15 21:34

@Míša2014 @Petronellarikov Jako je vostrá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.9.15 21:35

@Terina89 tak jsem si to přelouskala a to teda je a dost brrr :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
28.9.15 21:41
@Míša2014 píše:
@Terina89 tak jsem si to přelouskala a to teda je a dost brrr :poblion:

Zvlášť ty vykřičníky na konci zprávy mě opravdu vyděsily. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
28.9.15 21:45

@Terina89 přijde mi celkem síla, že někoho tak žere kojení-nekojení :nevim: ať si každá dělá co chce když prckovi dá najíst ať je to um nebo kojení hlavně, že je napapané a spokojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.15 22:20

Já mám dvě děti a mohu srovnat dvě situace. Když se mi narodil 1. syn zřejmě jsem prožívala to co ty, kojení mi nešlo, otravovalo mě a prostě se mi to nelíbilo. Hrozně jsem si přála, aby to už skončilo. Připadalo mi, že i malý u toho není 100% spokojený. Nikomu jsem upřímně neřekla, že jsem si ke konci kojení trochu úmyslně pomohla sama. Manžel by to nepochopil, chtěl abych kojila co nejdéle. Kojila jsem asi do 3 měsíce a musím říct, že hned jak jsem přestala úplně kojit cítila jsem hroznou úlevu.
Narodil se mi 2. syn, nevím čím to je, ale u něj mám úplně jiné pocity. Kojení mě baví, je mi to příjemné a oba jsme strašně spokojení. Chtěla bych kojit co nejdéle. Malý má už 10 měsíců, jí sice už i normální stravu ale kojím ho 6× denně a celou noc a fakt mi to vyhovuje.
Rozdíl vidím akorát v tom, že ten mladší (kojený) je na mě daleko závislejší a asi spolu budeme mít daleko mamánkovější vztah, protože jsem vlastne nonstop hlavně spolu. Oba ale miluju úplně stejně, takže o tom to není.
Záleží jen na tobě a jak to cítíš. V tvém případě, bych kojení ukončila. Když necítíš, že to není správné, tak to nedělej, i to dítě to s tebe vycítí

• Citovat
  • Upravit
9719
28.9.15 22:20

Teda to je zase diskuze masakr :poblion:.
Každého věc, jestli kojí nebo né a z jakého důvodu.
Zakladatelko udělej to co cítíš, ty jsi máma a uděláš přesně to co bude pro tvé dítě nejlepší.
A vy bio kojofašounky měli by jste se stydět za ty vaše moudra :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
28.9.15 22:22

@Terina89 doufám, že za tu zprávu dostane ban

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.15 22:26

@Terina89 Vostrá?? :) :) nemám slov na ni :) :) Jinej nazor mit může, ale až takhle jet do někoho, fakt nechápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.15 22:29
@kopejka píše:
Teda to je zase diskuze masakr :poblion:.
Každého věc, jestli kojí nebo né a z jakého důvodu.
Zakladatelko udělej to co cítíš, ty jsi máma a uděláš přesně to co bude pro tvé dítě nejlepší.
A vy bio kojofašounky měli by jste se stydět za ty vaše moudra :pocitac:

bio kojofasounky :) dobry pojmenování a oprevdu výstižný :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
28.9.15 22:42

Kojení a nekojení. Někdo chce a nejde to a někde to jde a nechce se. Ale mým postřehem kojící matky (první syn 14m a druhý i v 19m kojen) je, že nekojená ditka na UM jsou více samostatná, nezávislá na matce. Je jim jedno kdo jim dá papu. Někdy to svým nekojicim kamarádkám zavidim. Spí celickou noc a i tatínek je přes den schopen delšího hlídání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adrenaline
28.9.15 23:33

Ač se nikdy nezapojuji, teďka musím. Nechápu proč útočíte na Tempest. Také si myslím, že MM je nej. volba pro miminko, UM nikdy nenahradí obsah MM. A klidně se budu hádat ;)
Zakladatelko, koj co nejdéle to půjde, tvé dítě ti bude jednou vděčné :hug:
Ahoj všem:-)

• Citovat
  • Upravit
3487
29.9.15 06:55
@adrenaline píše:
Ač se nikdy nezapojuji, teďka musím. Nechápu proč útočíte na Tempest. Také si myslím, že MM je nej. volba pro miminko, UM nikdy nenahradí obsah MM. A klidně se budu hádat ;)
Zakladatelko, koj co nejdéle to půjde, tvé dítě ti bude jednou vděčné :hug:
Ahoj všem:-)
Že by další nick Tempest, nováčku? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.9.15 08:23
@Mengea píše:
Kojení a nekojení. Někdo chce a nejde to a někde to jde a nechce se. Ale mým postřehem kojící matky (první syn 14m a druhý i v 19m kojen) je, že nekojená ditka na UM jsou více samostatná, nezávislá na matce. Je jim jedno kdo jim dá papu. Někdy to svým nekojicim kamarádkám zavidim. Spí celickou noc a i tatínek je přes den schopen delšího hlídání.

Toto ale platí také jak u koho, první dítě to tak mělo, další dvě jsou mamanci i jako nekojeni. Svagrova ma tri plne odkojene a taky to maji ruzne. Opravdu nejde pausalizovat, ze kojene děti jsou takové a nekojene makové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.9.15 08:46

@adrenaline ty jsi asi nepochopila o co jde. Nikdo nepopírá, že MM je pro dítě dobre. Jde o ty soudy, ze kdo nekoji nemiluje dostatečně svoje dítě, kdo nekoji by ani neměl mít děti, nekojene děti jsou tlusté, jsou chudaci, matky jsou sobecke, nemají ke svým dětem takový vztah jako…atd atd. Někdo dělá z nekojeni pomalu zločin, který by se měl trestat. Ano MM je ideální, ale máme za něj myslím dobrou náhradu. A je na každém, jak své dítě nasytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová