Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
29.9.15 14:24
@Terina89 píše:
Ty se nikdy nestydíš za to, co napíšeš, ale potom se schováváš za anonym. :D Neboj, mě jsi nepošpinila, pošpinila jsi tímhle slovníkem jen sebe. A ano, možná jsi se naštvala, ale to, jak se vyjadřuješ svědčí spíš o tom, že takhle mluvíš běžně, nejen v naštvání. Neumíš se ovládat, což je do budoucna pro dítě horší, než kojení, nebo nekojení. Takže si zaměť napřed před svým prahem a potom se pohoršuj nad matkami, co nekojí. Protože jestli sis všimla, ani jedna jsme se jako kanál nevyjadřovaly a rozhodně taky neklopíme oči, ale dokážeme vyjádřit svůj názor kultivovaně, jako lidi. :mavam:

Já se ale opravdu nestydím za to, že kojím. Nevím, proč mě to tam označilo anonymně a je mi to úplně jedno :D Já se umím ovládat, ale když se potkám v diskuzi s takovým člověkem jako jsi ty, tak mu dám jasně najevo co si o něm myslím a nestydím se, fakt ne :P
A co tady třepeš o kultivovanosti??? Ty se vyjadřuješ kultivovaně, jo? A VYKOJENEJ MOZEČEK JE TEDA CO? Slušňačko :roll:
PRO KRYSU: k tobě se nebudu vyjadřovat, ostatně tvůj nick hovoří jasně, ty víš sama nejlépe proč sis ho dala :D
PRO TERDUL: nevím, proč bych měla mluvit před dítětem neslušně, na to jsi přišla jak?? Neznamená, že když mě tady namíchne jakási Terina a já jí oplatím stejnou mincí, tak že takhle automaticky budu mluvit i před svým dítětem, nebo vy to takhle doma máte, že takhle uvažuješ? :(
Moje dítě je pro mě všechno, miluju ho nejvíc na světě proto ho kojím a dávám mu tím všechno, co nejvíce potřebuje, jak už jsem psala v předešlém příspěvku.
Kdo si myslí, že je UM lepší než to mateřské, tak musí mít opravdu nudný život :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
29.9.15 14:53
@Tempest píše:Kdo si myslí, že je UM lepší než to mateřské, tak musí mít opravdu nudný život :mavam:

výkřik do tmy, ty vždycky vypustíš takovou perlu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.9.15 14:56
@Althya píše:
S obema detmi mam moc hezky vztah, tak co je za problem? Fakt nechapu

Nekojici mají většinou se svými dětmi taky hezký vztah, tak co je za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 14:58
@Tempest píše:
Já se ale opravdu nestydím za to, že kojím. Nevím, proč mě to tam označilo anonymně a je mi to úplně jedno :D Já se umím ovládat, ale když se potkám v diskuzi s takovým člověkem jako jsi ty, tak mu dám jasně najevo co si o něm myslím a nestydím se, fakt ne :P
A co tady třepeš o kultivovanosti??? Ty se vyjadřuješ kultivovaně, jo? A VYKOJENEJ MOZEČEK JE TEDA CO? Slušňačko :roll:
PRO KRYSU: k tobě se nebudu vyjadřovat, ostatně tvůj nick hovoří jasně, ty víš sama nejlépe proč sis ho dala :D
PRO TERDUL: nevím, proč bych měla mluvit před dítětem neslušně, na to jsi přišla jak?? Neznamená, že když mě tady namíchne jakási Terina a já jí oplatím stejnou mincí, tak že takhle automaticky budu mluvit i před svým dítětem, nebo vy to takhle doma máte, že takhle uvažuješ? :(
Moje dítě je pro mě všechno, miluju ho nejvíc na světě proto ho kojím a dávám mu tím všechno, co nejvíce potřebuje, jak už jsem psala v předešlém příspěvku.
Kdo si myslí, že je UM lepší než to mateřské, tak musí mít opravdu nudný život :mavam:

Já to asi víc komentovat nebudu. Pokud si myslíš, že slova vykojený a mozeček jsou sprostší, než pi*a a kráva, tak je mi tě opravdu líto. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
29.9.15 15:05

@Tempest zbytečně jsi se namáhala, tvou zprávu jsem nečetla. Proč jsi mě to nenapsala tady? to jsi mě také nadavala jak Terině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 15:10

@mojmira Mě psala opět, prosím Tě, nahlaš ji taky, ať jde otravovat na Mimibazar. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
29.9.15 15:15
@Terina89 píše:
@mojmira Mě psala opět, prosím Tě, nahlaš ji taky, ať jde otravovat na Mimibazar. :)

já nemůžu, nečetla jsem ani její zprávu. Jak jsem zjistila, že je zpráva od ní, tak jsem ji vymazala. Neměla bych se o co opřít. Teď mě to mrzí, nedomyslela jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 15:29

@mojmira Nevadi,ono to dlouho trvat nebude a stejně vyletí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.9.15 15:51

Holky, nekažte tuto diskuzi odbíháním od tématu, prosím…Zakladatelko, jak si se rozhodla? Přestaneš kojit? Či stále váháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.9.15 15:56

To je fakt hnus co se tady děje holky tolik netolerance jsem ještě neviděla, kdo vám dává právo hodnotit jaká je kdo matka? Co s tím má kojení společného? Skvělá máma nestojí na tom jestli kojila nebo né, to ví každý normálně uvažující člověk. Mám známou, která kojí už 18 měsíců, ale jinak to je teda matka na facku, ale nevadí hlavně, že kojí. Fakt mi je z toho špatně :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adrenaline
29.9.15 16:01

@Terina89
Bráním pouze tu holčinu, nikomu nic neudělala, ty se také nevyjadřuješ zrovna slušně, tak co bys chtěla, ty po ní?
Tebe by měli okamžitě vyhodit, ty se do každého hned navazuješ jak jsem četla i jinde v diskuzích :roll:

• Citovat
  • Upravit
3487
29.9.15 16:08
@adrenaline píše:
@Terina89
Bráním pouze tu holčinu, nikomu nic neudělala, ty se také nevyjadřuješ zrovna slušně, tak co bys chtěla, ty po ní?
Tebe by měli okamžitě vyhodit, ty se do každého hned navazuješ jak jsem četla i jinde v diskuzích :roll:

Opravdu? To je mi moc líto. Řekni svému druhému já, že první se začalo návažet ono do nekojících matek. Jen tak mimochodem, tomu se říká schizofrenie. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.9.15 16:11

@Terdul vidíš každý dělá to co uzná, že je nejlepší a zpětně sibtreba i řekne, že to bylo úplně šílený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
29.9.15 16:30
@Terdul píše:
@kopejka moc pěkně jsi to vystihla. Jako by kojení bylo zárukou skvělé matky. Já jsem půl roku odsávala, aby malá měla MM, aby pil přeci to nejlepší. Jenže z mámy měla houby, protože jsem neustále myslela na to, abych odsála, odsála dost a nejlépe měla zásobu. Hlavně že si dala MM.

Vidis, tady ti uprimne reknu, ze kdybych mela pul roku odsavat, tak to nedam. To za to nestoji, to mas muj obdiv, ze jsi vydrzela odsavat tak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adrenaline
29.9.15 16:30

@Terina89
Co to povídáš o druhém já??? Jdi si už pro další antidepresiva, asi už ti došli, jak píšeš v jedné diskuzi, jak máš hroozný deprese… :,( Koukám, ještě tě to nepřešlo, když máš potřebu tu psát nesmysli :nevim:
Fakt se tu musím furt řehtat, když vás čtu holky… :mrgreen:
Některé typické na Bohnice, už Vám tady z toho slušně hrabe :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna