Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
29.9.15 10:22

Jenze kojeni neni jen jidlo, diteti se u kojeni zpomaluje tep a lepe usina, snadneji se uklidni, kdyz ho neco rozrusi, buduje vztah s matkou. Kdyz onemocni, diky protilatkam je drive fit, do budoucna ma mensi predpoklad k rade nemocem, kojene deti jsou inteligentnejsi, atd. Srovnavam UM a MM je nesrovnatelne. Zijeme v dobe, kdy je voda, vzduch, puda znecistene a materske mleko zustava jako jedna z mala dobrych veci a je to ten nejlepsi zaklad pro zdravi ditete, pro jeho zdravy vyvoj, atd. Zajimave je, ze koji i spousta slavnych osobnosti, tedy zeny, ktere zivi jejich vzhled a jejich dite je jim prednejsi nez vzhled prsou, to taky o necem vypovida. Kdo planuje rodicovstvi, musi s kojenim pocitat. A nepiste, ze je to ciste vec matky, v tomto pripade to neplati. Je to stejne tak i vec ditete a kdo si to neuvedomuje, tak ma nejaky problem a mel by ho resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 10:42
@Althya píše:
Jenze kojeni neni jen jidlo, diteti se u kojeni zpomaluje tep a lepe usina, snadneji se uklidni, kdyz ho neco rozrusi, buduje vztah s matkou. Kdyz onemocni, diky protilatkam je drive fit, do budoucna ma mensi predpoklad k rade nemocem, kojene deti jsou inteligentnejsi, atd. Srovnavam UM a MM je nesrovnatelne. Zijeme v dobe, kdy je voda, vzduch, puda znecistene a materske mleko zustava jako jedna z mala dobrych veci a je to ten nejlepsi zaklad pro zdravi ditete, pro jeho zdravy vyvoj, atd. Zajimave je, ze koji i spousta slavnych osobnosti, tedy zeny, ktere zivi jejich vzhled a jejich dite je jim prednejsi nez vzhled prsou, to taky o necem vypovida. Kdo planuje rodicovstvi, musi s kojenim pocitat. A nepiste, ze je to ciste vec matky, v tomto pripade to neplati. Je to stejne tak i vec ditete a kdo si to neuvedomuje, tak ma nejaky problem a mel by ho resit

Myslím, že největší problém máš ty. :D Už i v jiných diskuzích jsi se předvedla, takže tady mě to nějak nepřekvapuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.15 10:53

Dítko bude vděčné?? Jojo, každý touží byt kojen do 3let :) :) Z okolí znám dva případy, kdy byly děti kojene a to dost dlouho, teď už jsou starší a obě dětičky dost vypasene :) :) Já sama byla na sunaru, žádné alergie nemam a nemocná jsem nebyla tak 4roky :) A ze se dítě uklidni?? Tak určitě, když řve hlady :) Takhle se proste porovnavat neda!! Ale co, kojte si do 3let :) myslete si, ze jste nejlepsi :) Kdyz se Vam dobre spi s timto pcitem budiž :) :) Já jsem s UM maximálně spokojená a to po všech stránkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.9.15 11:02

@Althya, já pořád čekám, zda mi odpovíš na mou otázku…? :think:
Přímá otázka, přímá odpověď.

Kopíruji, kdybys náhodou netušila, na co jsem se to vlastně ptala… :mrgreen: :

Proč TOBĚ tak hrozně vadí, že CIZÍ žena už nechce kojit SVÉ dítě?
(strana 4, včera 15:40).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
29.9.15 11:08

@Althya boze proc to tak resis koj si treba do duchodu :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
29.9.15 11:13

@Terdul ja si taky pamatuju na nejakou podobnou diskuzi jen jsem si nebyla stopro jista :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
29.9.15 11:18
@Terdul píše:
@Althya musím se přidat k ostatním. V posledních diskuzích se chováš jako matka roku. Moc dobře si vzpomínám
na diskuzi, kterou jsi nechala smazat a ve které ses rozčilovala, že tchýně nechce hlídat starší. Holčička bývala často mimo domov u tvé macechy a mamky, psala jsi, jak si potřebujete s manželem odpočinout, a nyní v každé diskuzi budeš vykládat o budování vztahu matky a dítěte? Kdo ti dává právo kázat ostatním? To, že kojíš?

Tak už víme proč se tak čertí nechtěj jí hlídat děti, tak závadí a svádí to na kojení :lol: ještě, že tu máme takové BBC co vše zjistí :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.9.15 11:24
@Terdul píše:
@Althya musím se přidat k ostatním. V posledních diskuzích se chováš jako matka roku. Moc dobře si vzpomínám na diskuzi, kterou jsi nechala smazat a ve které ses rozčilovala, že tchýně nechce hlídat starší. Holčička bývala často mimo domov u tvé macechy a mamky, psala jsi, jak si potřebujete s manželem odpočinout, a nyní v každé diskuzi budeš vykládat o budování vztahu matky a dítěte? Kdo ti dává právo kázat ostatním? To, že kojíš?
:P kontrarozvědka :pankac: to je správné, takhle na na ně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 11:31

@Terdul Joo,já si pravě pamatovala, že perlila, ale nevzpoměla jsem si jak. Tak už víme, díky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.9.15 11:42
@Terdul píše:
@Althya musím se přidat k ostatním. V posledních diskuzích se chováš jako matka roku. Moc dobře si vzpomínám na diskuzi, kterou jsi nechala smazat a ve které ses rozčilovala, že tchýně nechce hlídat starší. Holčička bývala často mimo domov u tvé macechy a mamky, psala jsi, jak si potřebujete s manželem odpočinout, a nyní v každé diskuzi budeš vykládat o budování vztahu matky a dítěte? Kdo ti dává právo kázat ostatním? To, že kojíš?

asi tak, v jedné diskuzi chtela zkoušet na ctyrmesicniho synka estvilovu metodu, v jiné řeší kojení a sociální izolaci, kterou pocituje. Ale jinak to má srovnané a děla vše lépe už jen proto, ze koji :roll: Tady bude problém jinde, než v tom že někdo nekoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.9.15 11:44
@mojmira píše:
kde? nic nevidím, jen ty její příspěvky a to jsou fakt unikáty

tvoje příspěvky jsou také unikáty,,mojmíro :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.9.15 11:48
@Terina89 píše:
Ty jsi zrovna ten případ vykojenýho mozečku, co? Nebo to i předtím bylo tak špatný?

Ta ostrá reakce z mé strany, byla na tuto odpověď. To je informace pro všechny, kdo čtou tuto diskuzi. Nejsem nikdy sprostá, ale když už se naštvu, tak pořádně a hned si bohužel vzpomenu na všechny sprostá slova :nevim: Za tohle jsem tě také nahlásila, nikdo mi nebude říkat, že mám vykojený mozeček. Ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
29.9.15 11:50
@Vlkoška píše:
asi tak, v jedné diskuzi chtela zkoušet na ctyrmesicniho synka estvilovu metodu, v jiné řeší kojení a sociální izolaci, kterou pocituje. Ale jinak to má srovnané a děla vše lépe už jen proto, ze koji :roll: Tady bude problém jinde, než v tom že někdo nekoji…
:mrgreen: Kdybys cetla vsechno a poradne, tak bys vedela, ze tu metodu jsme nezkusili, prave naopak. Izolaci uz necitim, to bylo jen tak chvilkove, celkove jsem hodne spokojena a sebevedoma matka 8) Nenecham si nic libit a bojuji za sve deti, jo a rikam co si myslim, to se ted moc nenosi, chapu. Jinak holky, diky, ze se tak zajimate o moc osobu, me tady na emiminu nikdo nestoji za to, abych si vyhledavala, co kde naspsal a jakou diskuzi zalozil :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.9.15 11:52

Ahoj @Pavca13, pokud jsi přesvědčená, že to bude pro Vás oba nejlepší, tak si nech u gyndaře zastavit laktaci, no a kojit nebudeš. Není to nic špatného. Když mi nějaká maminka v práci (novorozenecké) řekne, že nechce kojit, tak se domluvíme a holt se nekojí ale krmí. A nikomu to nevadí. Hlavně že maminka je v klidu, bez stresu, a miminko spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
29.9.15 11:52
@radúna píše:
@Althya, já pořád čekám, zda mi odpovíš na mou otázku…? :think:
Přímá otázka, přímá odpověď.

Kopíruji, kdybys náhodou netušila, na co jsem se to vlastně ptala… :mrgreen: :

Proč TOBĚ tak hrozně vadí, že CIZÍ žena už nechce kojit SVÉ dítě?
(strana 4, včera 15:40).

Pardon, tu otazku jsem prehledla. Vuci zakladatelce jsem nic nepsala, jen, ze kdyz uz koji 4 mesice, mohla by vydrzet alerspon do toho pul roku. Me vadi zeny, ktere se rozhodnou, ze kojit z nejakeho duvodu nechteji a pritom mohou. Je mi lito tech jejich deti, to je cele :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová