Nechci kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
29.9.15 16:31
@kopejka píše:
To je fakt hnus co se tady děje holky tolik netolerance jsem ještě neviděla, kdo vám dává právo hodnotit jaká je kdo matka? Co s tím má kojení společného? Skvělá máma nestojí na tom jestli kojila nebo né, to ví každý normálně uvažující člověk. Mám známou, která kojí už 18 měsíců, ale jinak to je teda matka na facku, ale nevadí hlavně, že kojí. Fakt mi je z toho špatně :poblion:

Muzu se jen zeptat, proc je ta tvoje znama matka na facku? Nechci rypat, jen se ptam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.9.15 16:36
@adrenaline píše:
@Terina89
Co to povídáš o druhém já??? Jdi si už pro další antidepresiva, asi už ti došli, jak píšeš v jedné diskuzi, jak máš hroozný deprese… :,( Koukám, ještě tě to nepřešlo, když máš potřebu tu psát nesmysli :nevim:
Fakt se tu musím furt řehtat, když vás čtu holky… :mrgreen:
Některé typické na Bohnice, už Vám tady z toho slušně hrabe :think:

Přeháníš a chováš se jak osoba s mentálním handicapem. A ty hrubky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 16:42
@adrenaline píše:
@Terina89
Co to povídáš o druhém já??? Jdi si už pro další antidepresiva, asi už ti došli, jak píšeš v jedné diskuzi, jak máš hroozný deprese… :,( Koukám, ještě tě to nepřešlo, když máš potřebu tu psát nesmysli :nevim:

Můžu poprosit o odkaz, kde píšu o antidepresivech? :D Nejen schizofrenie, ale i lhaní, to je těžkej level. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
29.9.15 16:46
@adrenaline píše:
@Terina89

máš tam chyby došlY a ne došli, a ve slově nesmyslY, ty máš měkké I.My se také řehtáme tvému pravopisu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.15 16:47

Necetla jsem vsechno, ale pridam svuj nazor. Po prvnim porodu jsem se horko tezko rozkojovala. Mlika bylo malo, ale na natlak rodiny jsem odsavala, rozkojovala se, neustale jsem se mordovala s odsavackou, ve vsyledku jsem dceru kojila do roka a dokrmovala UM. Bylo to tak 50×50.
Pak me kouslo kliste, zacala jsem brat ATB a ukoncila jsem kojeni ze dne na den.
Bohuzel dcera v necelych 2 letech onemocnela rakovinou a zemrela.
Ani sebelepsi kojeni bohuzel nemuze zabranit takovych vecem.
Ted mam dalsi dite, ktere kojim. Tentokrat vse jde hladce, ale kdyby byl nejaky problem, tak bych ukoncila kojeni bez vycitek. Vim, ze samospasny to fakt neni.

• Citovat
  • Upravit
21905
29.9.15 16:48
@Tempest píše:
Dobře, jsi velmi hodná maminka, že nekojíš. Je tak dál, umělé mléko je pro tvé dítě to nejlepší, drahá :)
Jak říkám, když mě někdo naštve, jsem sprostá a hodně!!! A nestydím se, za to co jsem napsala, dokážu říct prostě svůj názor, nebudu koukat do země, ale taky ti řeknu co si o tobě myslím a jsem ráda že jsi se s tím pochlubila, nechtěla jsem to psát veřejně, abych tě tu nepošpinila… :* A ty jsi si dovolila dost, nemyslíš? Sbohem, Terinko :pankac:

No ty jsi teda hvezda..vyjadrit svuj nazor, lze velmi dobre i slusne, ale na to bys musela mit koule. Takhle schazujes sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 16:50
@Anonymní píše:
Necetla jsem vsechno, ale pridam svuj nazor. Po prvnim porodu jsem se horko tezko rozkojovala. Mlika bylo malo, ale na natlak rodiny jsem odsavala, rozkojovala se, neustale jsem se mordovala s odsavackou, ve vsyledku jsem dceru kojila do roka a dokrmovala UM. Bylo to tak 50×50.
Pak me kouslo kliste, zacala jsem brat ATB a ukoncila jsem kojeni ze dne na den.
Bohuzel dcera v necelych 2 letech onemocnela rakovinou a zemrela.
Ani sebelepsi kojeni bohuzel nemuze zabranit takovych vecem.
Ted mam dalsi dite, ktere kojim. Tentokrat vse jde hladce, ale kdyby byl nejaky problem, tak bych ukoncila kojeni bez vycitek. Vim, ze samospasny to fakt neni.

To je mi moc líto. :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
29.9.15 17:07

@adrenaline někdo potřebuje bohnice, někdo ještě jednou zš, každej jsme nějakej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.9.15 17:07
@Althya píše:
Muzu se jen zeptat, proc je ta tvoje znama matka na facku? Nechci rypat, jen se ptam

Napriklad holku naučila do postele po půl roce jí to odnaučovala stylem nechat vyřvat, zdálo se jí, že v šest je na vstávání brzo, nechala vyřvat aby jí naučila vstávat v sedm. Ráno jí nakoji a pas jí nechá litat po pokoji a dál spí místo aby šla na procházku vrazí holku do kočáru a nechá jí před barákem, neříkám, že někdy ale pořád. Neviděla jsem jí, že by jí chovala mazlila se s ní nebo povídala ukazovala atd. a jiné a jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.9.15 17:09
@mojmira píše:
máš tam chyby došlY a ne došli, a ve slově nesmyslY, ty máš měkké I.My se také řehtáme tvému pravopisu :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.9.15 18:07
@Krrysa píše:
@adrenaline někdo potřebuje bohnice, někdo ještě jednou zš, každej jsme nějakej…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adrenaline
29.9.15 18:23

smazáno adminem - urážky

• Citovat
  • Upravit
3487
29.9.15 18:31

@adrenaline Čekám na odkaz, kde jsem psala o antidepresivech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
29.9.15 18:35
@adrenaline píše:
@mojmira @kopejka @Krrysa
mojmíro, budoucí paní učitelko 8o pravopis fakt neřešim, ten řešim jen u lidí kterých si vážím, ne u takových slepic jako jste vy, tak se už jděte vykdákat jinam, prosím, hlavně ty mojmíro, ty seš slepička největší, viděla jsem že jsi i na hlavní stránce, ty musíš kdákat všude, jak koukám :potlesk: :roll:
holky, fakt se vám hrozně směju, až se za břicho popadám…ještě mi napište něco vtipnýho, prosím, nemůžu se už dočkat, trapačky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vidíte, ona je natolik inteligentní, že rozlišuje, jestli psát s hrubkama, nebo bez, podle toho, jestli jí za to stojíte. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
29.9.15 18:36
@Terina89 píše:
Vidíte, ona je natolik inteligentní, že rozlišuje, jestli psát s hrubkama, nebo bez, podle toho, jestli jí za to stojíte. :D :D :D
:mrgreen: To se jen tak nevidí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna