Nechuť k sexu v těhotenství - přítel chce podvest..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.4.22 22:25
@Anonymní píše:
Já před těhotenstvím několikrát po sobě nemohla každou druhou polovinu měsíce, pak první trimestr kvůli riziku, pak přišly další problémy, takže do porodu + šestinedělí. Při neustálém strachu že o dítě přijdu a šílených zdravotních problémech jsem opravdu neměla myšlenky na to manžela nějak uspokojovat. Ani by mě nenapadlo že by v takové situaci řešil sex. Přijde mi taky jestli ten tvůj už někoho nemá a nehledá záminku proč za to můžeš ty.

Tohle mě taky napadlo :think: že prostě někde už má nějakou bokovku a potřebuje to jen nějak nahrát, aby k ní mohl jít a ještě to svést na tebe a nedostatek sexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
16.4.22 23:02
@Anonymní píše:
@Kryptozoo dekuji moc za pochopeni :srdce: jen v prvnim tehotenatvi jsem tohle nemela takze takove nechute neznam :zed: a ani nepoznavam pritele… Je jiny... Snad to vsechno prejde :think:

A nemůže už tu jinou mít? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
17.4.22 08:29

Tak teď bych se mlátila do hlavy, že jsem si s takovým člověkem udělala dítě :zed:
Co by dělal, když by jsi měla vážně zdrav. problémy a kvůli nim do konce těhu nemohla mít sex? Nebo co bude dělat po porodu během šestinedělí? Nechutnej chlap.

• Citovat
  • Upravit
1
17.4.22 10:56

Teda to je hnus, já nemůžu sex kvůli nízko položené placente od začátku a to jsem 25 tt. Můj muž je úplně skvělej, udělám mu dobře jinak, když mám náladu, nic mi nevyčítá a nevyhrozuje podvodem. Naopak, protože mě to moc mrzí, uklidňuje mě, že na milování máme pak celej život a ta naše vytoužená holčička za to stojí. Máte doma peknyho sobce… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.4.22 10:58
@Anonymní píše:
Prosím anonym nebo smazat. Tvůj partner je velký sobec. Mela jsem v těhotenství odpor k sexu, prostě jsem to nedala. Partner tedy po celou dobu těhotenství a pak šestinedělí abstinoval. Občas měl nějakou narážku, ale ani jednou mi nevyhrožoval milenkou. Jestli si ulevil jinde, nevím :nevim:. Řekla bych, že ne. Po šestinedělí to bylo už v pohodě.

No ono je právě nejvíc never v těhotenství a po :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.22 13:20
@Annabela11 píše:
No ono je právě nejvíc never v těhotenství a po :?

To asi jo. Nepatram, ale nemam pocit, že by mě podvedl. Nebyl „na suchu“, jen sex jako takový nebyl.

• Citovat
  • Upravit
2035
17.4.22 13:49

Jak kdyby jsi psala o mým bývalým manželovi :mrgreen: rozvod byl rychlej a jako samoživitelce mi bylo daleko lip. Žít s takovým sobcem je peklo. Jeho potřeby vždy na prvním místě :zed: můj druhy muz vydržel bez sexu cele těhotenství a neslysela jsem kvůli tomu ani jednu vycitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.4.22 15:44

No tak s takovým chlapem bych nebyla taky jsem těhotná a náš intimní vztah teď není ideální ale tohle? Ses silná já bych se rozbrecela a hned ho poslala do… já jsem asi tak hrdá že bych radši s miminkem zůstala sama než s chlapem který si mě neváží… Dupni si řekni mu to všechno je to úplně normální v dlouholetém vztahu natož když jsi těhotná drž se❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.22 17:00

ZAKLADATELKA

@Mia3002 dekuji moc za podporu a za radu :srdce: jsem mu to vsechno dneska rano rekla a omluvil se mi ze to pry to tak nechtel rict ale mohla bych se vice zapojit do intimnostech.. a snim mam uz jedno dite a prave pri první tehu byl uplne normalni a vydrzel jenze ted nejak blbne :zed: ale aspon se mi omluvil a snad to bude uz jen dobree.. dekuji moc vsem za názory :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová