Nechuť k sexu, vysazení antikoncepce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
12.12.13 20:51

Tak já se přidám… vůbec už nevím, komu se svěřit, tak třeba Vám to to nebude vadit.
Už z toho všeho akorát tak mám špatnou náladu :(
Abych se popsala, je mi 22 let, nemám ještě děti. Mám ale fungující dlouhodobý (na dnešní dobu) vztah, který nechci ztratit. Poslední dobou ale mám strach, že si můj přítel najde milenku… jelikož já nemám naprosto žádnou chuť na sex. Vůbec to není o tom, že by mě nepřitahoval, ale prostě nemám potřebu, chuť, nic. Nepotřebuju to. Občas mě to přepadne, ale je to opravdu málokdy a když už, tak stejně nemám žádnou iniciativu, žádné nápady a hrozně mě to vůči němu mrzí. Ve všem ostatním máme fungující vztah, ale tohle je špatné… nikdy mě nenapadlo, že by mu to nějak mohlo vadit, ale poslední dobou se o tom hodně bavíme a zjistila jsem, že to samozřejmě jen tak není, nejde o to, že by se se mnou kvůli tomu chtěl rozejít nebo tak něco, ale jde o to, že bych chtěla aby nám to fungovalo i v posteli. Milování s ním je fajn, ale i tak mě prostě skoro nikdy jen tak nepopadne chuť.
Jak jsme se o tom začli bavit, tak jsem pak nějak i koukala na internet a narazila na Vaší diskuzi tu. Tak mě napadlo, jestli to taky nebude tím… vlastně ani nevím, jaké chutě bych měla bez antikoncepce, protože jí beru už od 16 let a nikdy jsem nepřestala.
Bavila jsem se o tom s přítelem, zkusíme vysadit a na gyndě se zeptám na tělístko nebo jiný způsob. Teď jsem dobrala poslední prášky a momentálně menstruuji, pak už prášky brát nebudu, tak jsem zvědavá.
Doufám, že to bude práškama, jinak si snad začnu myslet, že jsem frigidní… nebo tak něco :,(
Možná to sem píšu vlastně zbytečně, protože ještě nevím, jestli se něco změní nebo ne, za chvíli budou prášky pryč a uvidíme, ale já to potřebovala někam napsat, protože zrovna i dneska jsme se o tom s přítelem bavili a akorát jsem z toho zase špatná…
Jak dlouho Vám holky trvalo, než jste zase „začly“ mít chutě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.12.13 11:23

Jo holky taky mám podobný problém. pres 3roky sem brala antikoncepci logest a postupem času sem přestala mít chuť na sex až se mi to tak nějak znechucovalo když sem na to pomyslela tak sem se rozhodla pro zmenu, teď zkouším antikoncepcni kroužek nuvaring a teda zatím si s nim moc nerozumím protože mi porad klouze dolu a stejne mi prijde ze se nic moc nezlepsilo a tak přemýšlím ze bych přestala brát úplne HA. Co myslíte? Taky me to mrzí kvůli pritelovi, mysli si ze me to sním nebaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.12.13 23:20

@Berková já mám zatím vysazeno asi dva týdny a docela změnu pozoruji, začínám mít chutě v práci i během dne, je to docela hezkééé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.12.13 23:25
@Lenista91 píše:
@Berková já mám zatím vysazeno asi dva týdny a docela změnu pozoruji, začínám mít chutě v práci i během dne, je to docela hezkééé :lol:

takže myslíš že je dobré vysadit úplně všechno a používat jen kondom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.12.13 12:17

@Berková přesně tak, já vysadila kompletně hormonální antiko, nemám prášky :) zatím se chráníme kondomem, ale jsem objednaná na gyndu, zeptám se na nehormonální tělísko. Sice jsem ještě nerodila, ale prý to už jde i tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.1.14 21:00

Tak musím říct, že je to čím dál tím lepší… přítel si to užívá a já taky, jsou to naprosto úžasné pocity :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.1.14 22:09
@Lenista91 píše:
Tak musím říct, že je to čím dál tím lepší… přítel si to užívá a já taky, jsou to naprosto úžasné pocity :srdce:

závidim :) ja jen pockam do mesicku a pak uz na vsechno taky prdim!!! uz aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
2.1.14 22:24

@Berková tak to jen schvaluju… nevím jak to mají ostatní, ale mě to vážně pomohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.1.14 14:01

Tak píšu další poznatky :) je to čím dál tím lepší, musím se přiznat, že ani takový orgasmus jsem nikdy nezažila, je to silnější :palec: jediné co bych vyčetla životu bez prášků je, že se mi trochu (ale ne o moc) zhoršila pleť + hodně se mi teď mastí vlasy, takže budu rovnou měnit i šampon, se kterým jsem dlouho byla spokojená. Ale to je jen menší detail :) musím uznat, že postupem času poznávám, co všechno HA v mém těle měnila :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.1.14 18:23
@Lenista91 píše:
Tak píšu další poznatky :) je to čím dál tím lepší, musím se přiznat, že ani takový orgasmus jsem nikdy nezažila, je to silnější :palec: jediné co bych vyčetla životu bez prášků je, že se mi trochu (ale ne o moc) zhoršila pleť + hodně se mi teď mastí vlasy, takže budu rovnou měnit i šampon, se kterým jsem dlouho byla spokojená. Ale to je jen menší detail :) musím uznat, že postupem času poznávám, co všechno HA v mém těle měnila :evil:

ja to ctu a mam pusu od ucha k uchu :D ja uz asi druhy den sem skoncila s ha tak uvidim zmenu..boze jak ja se tesim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
12.1.14 19:58

Taky jsem vysadila HA před dvěma měsíci a je to super. Ale bojím se, abych neotěhotněla tak přemýšlím o Mireně. Ale bojím se, aby se zase chuť nedostala na nulu :,(
Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.1.14 22:24

@vicca já tedy ještě nemám žádné zkušenosti s tělísky, ale za mě rozhodně už žádná hormonální antikoncepce, nikdy! :twisted: a mám takový pocit, že zrovna mirena je hormonální, nebo? Já jsem na 23.1. objednaná na gyndu a chci se pozeptat na Gynefix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.1.14 23:49
@Lenista91 píše:
@vicca já tedy ještě nemám žádné zkušenosti s tělísky, ale za mě rozhodně už žádná hormonální antikoncepce, nikdy! :twisted: a mám takový pocit, že zrovna mirena je hormonální, nebo? Já jsem na 23.1. objednaná na gyndu a chci se pozeptat na Gynefix.

ja taky chtela ten gynefix ale moje gynekolozka rikala ze s tim nema dobry zkusenosti a ze mi ho nedoporucuje tak nevim.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
13.1.14 12:06

Ahoj,
moje chuť na sex taky hodně utrpěla HA a nejhorší snad byla ta poporodní pro kojící matky :roll:
Ale věřte holky, že žádná chuť na sex není to nejhorší, co vám HA může způsobit. Je to svinstvo, které ničí lidi i přírodu, vyskytuje se v pitné vodě a muži se stávájí neplodnými…no co vám budu povídat, už mi to nesmí přes práh. Uvažovala jsem o Gynefixu, ale je to zase nějaké cizí těleso, takže si možná pořídím pesar a budu kombinovat podle chuti s kondomem, bazální teplotou apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.1.14 12:24

@Berková tak uvidím, co mi řekne můj gynďák a pak dám vědět :) taky nevím, jestli bude ochotný mi tělísko zavést :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí