Nechutná slova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
22.7.20 08:17

@Bafonek Pane bože :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
22.7.20 08:18

Jo ty nářečí nám dávaj zabrat. Taky jsem z HK a vokno votvírám běžně :lol:. Já zas nemůžu z nářečí - „oni to udělajóóó“, nebo „umyj si ruky“. máme snad ruce né. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
22.7.20 08:22
@veria píše:
a neříkají to z legrace? viz Duškova hláška Přišel jsem s nabídkou kvalitního sexu? ;)

No když to někdo říká z legrace, jako z Pelíšků, tak je to ovšem něco jiného :mrgreen: :) Ale vážně to snad nikdo neříká ne… Doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
22.7.20 08:25

Kdyz nekde na ulici zaslechnu „kamo“. Nevim proc, ale hrozne me to irituje :mrgreen: pak taky osloveni ve vztahu „plysacku“, to se mi slusne navaluje. No a zdrobneliny, napriklad dobrutka, kokino (jak uz tu zaznelo, zni to jak bobek), miminko (tez jako ve vztahu), mamynkovske zdrobneliny (ty uz tu tez nekdo psal myslim).. :mrgreen:
Rajda Majda je top :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
22.7.20 08:26
@Bafonek píše:
Jo ty nářečí nám dávaj zabrat. Taky jsem z HK a vokno votvírám běžně :lol:. Já zas nemůžu z nářečí - „oni to udělajóóó“, nebo „umyj si ruky“. máme snad ruce né. :)

Jo jo, „ruky“ používám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@aknadar píše:
Mudra místo doktorka 8o :zed:

Pediatra a gyndra :pankac:

• Citovat
  • Upravit
mackA159

Bumbat

• Citovat
  • Upravit
2181
22.7.20 08:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.7.20 08:28
@lachtanice86 píše:
Vyprdnout ( ve smyslu porodit) z toho se mi chce :poblion:
mražák, copak to mraží? Hrůza

Mražák je děs, uz ani nikomu nerikam, ze venku nemržne :P

• Citovat
  • Upravit
1314
22.7.20 08:30
@Bafonek píše:
Jo ty nářečí nám dávaj zabrat. Taky jsem z HK a vokno votvírám běžně :lol:. Já zas nemůžu z nářečí - „oni to udělajóóó“, nebo „umyj si ruky“. máme snad ruce né. :)

Vokna mi nevadí, asi protože tady to nikdo neříká :) taky mi vadí nářečí :mrgreen: To proč tak mluví? Je to jako jednodušší? :lol: Mají to odposlouchane, to je jasný.. Je to nářečí a prostě se tak mluví a hotovo :mrgreen: Nejhorší je, když pak někomu není ani rozumět..Naštěstí tady se takhle nemluví, ale občas někoho slyším říct „já su“ namísto „já jsem“.. a to mě trhá uši taky :nevim:
Ještě nemám ráda „dobrej“ a „naschle“.. když mě někdo pozdraví v práci.. :roll: Bych si k cizímu člověku nedovolila, přijde mi to takový hulvátský :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
22.7.20 08:51

Menzes :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2768
22.7.20 09:00
@Sworley píše:
Frnda. :roll:
@Psylocke píše: … Jo a úplně nejvíc nejhorší je, když někdo prohlašuje, že má rád kvalitní sex. To mě vždycky napadne, že takový člověk ho nemá buď žádný a nebo úplně na houno.
… nebo moc kouká na Pelíšky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
22.7.20 09:08
@Zástavanda píše:
@lachtanice86 Jsem kousek od HK a říkám to taky tak, taky strejdoj, tátoj, dědoj… :D Partner je z Karviné a taky to blbě snáší… :D

muž je taky z té oblasti, tátoj a strejdoj jsem vstřebala celkem bez problémů, ale dlouho mi trvalo, než jsem si zvykla na sedmý pád s tátem, strejdem, Honzem apod., i po letech mi to přijde trochu divné :mrgreen: a nemám ráda výraz handra a handřička (hadr a hadřík), s tím jsem se taky setkala až u tchána s tchýní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.20 09:10
@werajsik píše:
Tak to je tím, že jste každý z jiného regionu a každý máte jiný „slang“… A když už jsme u těch regionálních slangů a nářečí - mě vytáčí spojení „Přijdu dýl“. Ale přiznám se, že je to tím, že jsem z Moravy a i my tady máme různá slovní spojení, která na druhé straně republiky nechápou (resp. jejich význam)…

Mně zas vadí „přijeli jsme tady“ místo přijeli jsme sem.

Příspěvek upraven 22.07.20 v 09:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.20 09:11
@Hanka1 píše:
Pediatra a gyndra :pankac:

A slyšela jsem i frndařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit