Nechutná slova

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
22.7.20 13:55
@lachtanice86 píše:
Vyprdnout ( ve smyslu porodit) z toho se mi chce :poblion:
mražák, copak to mraží? Hrůza

jo, zrovna to sem jdu napsat, včetně „prdnutí vody“ a dalších x situací, kdy se místo normálního výrazu použije slovo prdne :?
Taky souhlasím s nechutným kokinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
22.7.20 14:03
@Darkandeep píše:
Počkat, co je špatného na,,.. kvůli dcerky"? :D

Kvůli… komu, čemu - tj.3. pád (dcerce)

Kvůli dcerky - zde je špatně použitý 2. pád ve spojení s kvůli

:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
22.7.20 14:07

Můj ex používal slovo polívajda a z toho se mi teda otvírala kudla v kapse. Dospělej chlap a „dáme si jen někde nějakou polívajdu“. Jak se snažím nikoho nepoučovat, tak tady jsem pokaždé když to vyslovil málem řvala „ne, je to polívka, polívka rozumíš?“ :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.20 14:09

U nás se taky dává „psoj“ a jdi nakrmit králici místo králíky. Ale říká to spíš starší generace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42524
22.7.20 14:09
@malákráličice píše:
V letaku jsem vcera videla Syr zrajici pod mazem. :poblion: A jeste je to rucni vyrobek. Ma predstavivost jede. :lol:

Ježíši neeee :poblion: Nech toho :mrgreen: Já jsem kdysi slyšela: Mamo, Bodó bochte, už je tam sér :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.20 14:10
@karkarka píše:
Krámy, mensky - menstruace. Nebo- šla jsem tam kvůli dcerky. :zed:

Dodavám wecko. To mi taky uši trhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
22.7.20 14:12
@Lynnka píše:
Můj ex používal slovo polívajda a z toho se mi teda otvírala kudla v kapse. Dospělej chlap a „dáme si jen někde nějakou polívajdu“. Jak se snažím nikoho nepoučovat, tak tady jsem pokaždé když to vyslovil málem řvala „ne, je to polívka, polívka rozumíš?“ :D :D :D

jo, to by mě vytáčelo stejně jako mámina rajda majda :mrgreen: polívajda mi evokuje sr.ajdu jakožto průjem - u toho mi ten výraz tak nevadí, asi protože je to nechutné samo o sobě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39717
22.7.20 15:10
@Lynnka píše:
Můj ex používal slovo polívajda a z toho se mi teda otvírala kudla v kapse. Dospělej chlap a „dáme si jen někde nějakou polívajdu“. Jak se snažím nikoho nepoučovat, tak tady jsem pokaždé když to vyslovil málem řvala „ne, je to polívka, polívka rozumíš?“ :D :D :D

Tak to bych ani nepochopila, o cem mluvi. Myslela bych, ze se chce jit necim „polivat“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39717
22.7.20 15:11
@Russet píše:
U nás se taky dává „psoj“ a jdi nakrmit králici místo králíky. Ale říká to spíš starší generace.

Psoj, tchanojc…smarja, to je neco strasnyho. Ani neumim rozeznat.jaky je to cislo (mnozne ci jednotne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39717
22.7.20 15:13
@Betty MacDonald píše:
Ježíši neeee :poblion: Nech toho :mrgreen: Já jsem kdysi slyšela: Mamo, Bodó bochte, už je tam sér :poblion:

Vsak to je hanacky, na tom nic neni spatne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.7.20 15:15

Hamej (na dítě), rejže, bejt, mejt a všechny další „ej“ slova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39717
22.7.20 15:16
@Ms.Ragdoll píše:
Tohle není nechutné slovo nebo tak, ale zaráží mě, jak všichni používají neustále slovo dítko. Nikdo neřekne, nenapíše, mám dítě, děti. Všichni jen dítko sem, dítka tam. To je tak divný. :mrgreen:To je jak s baráčkem, prostě… :zed: :roll: :mrgreen: Asi mě tu za to ukamenujete, ale nemůžu si pomoct :mrgreen:

Mne to pripada jakoby lepsi ci „milejsi“ nez decko - to ditko. Takova jako zdrobnelina, taky to obcas používám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
22.7.20 15:19
@guineapig píše:
Kvůli… komu, čemu - tj.3. pád (dcerce)

Kvůli dcerky - zde je špatně použitý 2. pád ve spojení s kvůli

:mrgreen:

Ohh ahaaa :) No já z Ostravy jsem a takhle to říkám normálně, tak na tom asi něco bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
22.7.20 15:22

Příťa… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
22.7.20 15:43

Jo a ještě nesnáším slovo rodidla, co jsem si teď přečetla v jedné z novějších diskuzí.. :roll: :zed:
Děsný slovo.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky