Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@lachtanice86 píše:
Vyprdnout ( ve smyslu porodit) z toho se mi chce
mražák, copak to mraží? Hrůza
jo, zrovna to sem jdu napsat, včetně „prdnutí vody“ a dalších x situací, kdy se místo normálního výrazu použije slovo prdne ![]()
Taky souhlasím s nechutným kokinem.
@Darkandeep píše:
Počkat, co je špatného na,,.. kvůli dcerky"?
Kvůli… komu, čemu - tj.3. pád (dcerce)
Kvůli dcerky - zde je špatně použitý 2. pád ve spojení s kvůli
Můj ex používal slovo polívajda a z toho se mi teda otvírala kudla v kapse. Dospělej chlap a „dáme si jen někde nějakou polívajdu“. Jak se snažím nikoho nepoučovat, tak tady jsem pokaždé když to vyslovil málem řvala „ne, je to polívka, polívka rozumíš?“
![]()
U nás se taky dává „psoj“ a jdi nakrmit králici místo králíky. Ale říká to spíš starší generace.
@malákráličice píše:
V letaku jsem vcera videla Syr zrajici pod mazem.A jeste je to rucni vyrobek. Ma predstavivost jede.
Ježíši neeee
Nech toho
Já jsem kdysi slyšela: Mamo, Bodó bochte, už je tam sér ![]()
@karkarka píše:
Krámy, mensky - menstruace. Nebo- šla jsem tam kvůli dcerky.
Dodavám wecko. To mi taky uši trhá.
@Lynnka píše:
Můj ex používal slovo polívajda a z toho se mi teda otvírala kudla v kapse. Dospělej chlap a „dáme si jen někde nějakou polívajdu“. Jak se snažím nikoho nepoučovat, tak tady jsem pokaždé když to vyslovil málem řvala „ne, je to polívka, polívka rozumíš?“![]()
![]()
jo, to by mě vytáčelo stejně jako mámina rajda majda
polívajda mi evokuje sr.ajdu jakožto průjem - u toho mi ten výraz tak nevadí, asi protože je to nechutné samo o sobě ![]()
@Lynnka píše:
Můj ex používal slovo polívajda a z toho se mi teda otvírala kudla v kapse. Dospělej chlap a „dáme si jen někde nějakou polívajdu“. Jak se snažím nikoho nepoučovat, tak tady jsem pokaždé když to vyslovil málem řvala „ne, je to polívka, polívka rozumíš?“![]()
![]()
Tak to bych ani nepochopila, o cem mluvi. Myslela bych, ze se chce jit necim „polivat“.
@Russet píše:
U nás se taky dává „psoj“ a jdi nakrmit králici místo králíky. Ale říká to spíš starší generace.
Psoj, tchanojc…smarja, to je neco strasnyho. Ani neumim rozeznat.jaky je to cislo (mnozne ci jednotne).
@Betty MacDonald píše:
Ježíši neeeeNech toho
Já jsem kdysi slyšela: Mamo, Bodó bochte, už je tam sér
Vsak to je hanacky, na tom nic neni spatne. ![]()
Hamej (na dítě), rejže, bejt, mejt a všechny další „ej“ slova ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Tohle není nechutné slovo nebo tak, ale zaráží mě, jak všichni používají neustále slovo dítko. Nikdo neřekne, nenapíše, mám dítě, děti. Všichni jen dítko sem, dítka tam. To je tak divný.To je jak s baráčkem, prostě…
![]()
![]()
Asi mě tu za to ukamenujete, ale nemůžu si pomoct
Mne to pripada jakoby lepsi ci „milejsi“ nez decko - to ditko. Takova jako zdrobnelina, taky to obcas používám.
@guineapig píše:
Kvůli… komu, čemu - tj.3. pád (dcerce)Kvůli dcerky - zde je špatně použitý 2. pád ve spojení s kvůli
Ohh ahaaa
No já z Ostravy jsem a takhle to říkám normálně, tak na tom asi něco bude ![]()
Jo a ještě nesnáším slovo rodidla, co jsem si teď přečetla v jedné z novějších diskuzí..
![]()
Děsný slovo.. ![]()