Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Russet píše:
A slyšela jsem i frndařka.
Můj chlap nedávno začal používat výraz dřevorubec - mám doktora.
Nevím odkud to má, ale přišlo mi to tak šílené, že i já jsem to začala používat
![]()
@Betty MacDonald píše:![]()
Taky síla
A ještě jsem neměla tu čest
Si to musím zapsat
Já to jen vlastně četla. Sama bych to asi neřekla. Někdy mi přijde, že i když vyslovím jen slovo gynekolog, některými ženami otřese. Asi proto, že si vzpomenou, že tam dlouho nebyly.
Jo! teď jsem si vzpomněla na výraz, který používá (a pravděpodobně i vymyslela) mamka, a při kterém mi vstávají vlasy hrůzou.. vždycky když jsem třeba po porodu shodila ty nejhorší špeky, nebo někdy zhubla, tak prohlásila ‚ty už jsi úplná štíhlice‘ a já mám v tu chvíli chuť se narvat hranolkama a čokoládou, jen aby to slovo už nikdy nevypustila z pusy
jednak protože mám pořád pneumatiku kolem pupku, ale hlavně mi to zní naprosto příšerně ![]()
Ja jsem původně z Prahy, ale už 7 let žiju v Brně. Tady mi rvalo uši snad všechno. Neni tu silnice, ale silnic, nebo legendární věta skoč do křa (křoví). Ovšem nejhorší je mařka a borec, to nikdy nepochopim ![]()
@Hotaru píše:
@Psylocke Tak nějak jsem to myslelaKdyž se řekne kvalitní sex, vidím obrýleného zoufalce s mastnou přehazovačkou a chýřím pod nosem. Nejlépe s košilí a v pletené vestičce
![]()
Tohle nemůže říct normální člověk
Záleží na kontextu a intonaci. Když se to bere s nadsázkou, tak to odkazuje na Duška z Pelíšků a jeho nesmrtelnou hlášku: Přišel jsem s nabídkou kvalitního sexu. Poloha mléka a vody. Štípání bambusu.
U mě - když někdo popřeje místo Dobrou chuť. - Nechte si čvachtat. To mi vždy evokuje prasata u koryta.
A pak taky - líbnout.
Šunčička.
A přítulka. Zažila jsem nedávno, že se tak dospělý chlap opravdu vyjadřoval o přítelkyni, uff.. ![]()
@riccius U líbnout jsem si vzpomněla na lípnout - jako přilepit to je taky děs
A ještě když někdo místo „oloupu brambory“ řekne „oloupím brambory“. To je taky
![]()
Tech slov je 😀 ale nevim proc, leta me uz strasne vadi slovo smíšek.. hnus..
“Naštěkat” ve smyslu udělat ženě dítě. Nic horšího jsem nikdy neslyšela ![]()
@Bafonek píše:
Jo ty nářečí nám dávaj zabrat. Taky jsem z HK a vokno votvírám běžně. Já zas nemůžu z nářečí - „oni to udělajóóó“, nebo „umyj si ruky“. máme snad ruce né.
Mám to stejně. Jsem z Jižních čech a taky vokna votvíráme
Ale ruky je děs ![]()