Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potrebuju uklidnit. Uz asi 2 az 3 dny necejtim pohyby mimca, jsem 32tt presne a uz vcera to bylo slaby, tez predevcirem a dnes snad vubec, jen po obede rychle a slabe. Pretacim se, leham na bricho, hejbu se, i saham na bricho a proste nic, ani po kafi a sladkym jsem nic necejtila. Na pohotovost ani nemuzu, partner ma auto v praci a nemam ted komu rict. K Dr jdu az ve ctvrtek. Jeste by prave v tomto tydnu melo byt misto nebo kdyby se ozval aspon nejak ale ono nic.
co mam jeste treba vyzkouset? Dekuji
Ja na tvém místě už bych včera alespoň volala na gyndu. A když ne včera tak hned zítra a mazala bych na vyšetření.
@klobinka píše:
Ahoj holky, potrebuju uklidnit. Uz asi 2 az 3 dny necejtim pohyby mimca, jsem 32tt presne a uz vcera to bylo slaby, tez predevcirem a dnes snad vubec, jen po obede rychle a slabe. Pretacim se, leham na bricho, hejbu se, i saham na bricho a proste nic, ani po kafi a sladkym jsem nic necejtila. Na pohotovost ani nemuzu, partner ma auto v praci a nemam ted komu rict. K Dr jdu az ve ctvrtek. Jeste by prave v tomto tydnu melo byt misto nebo kdyby se ozval aspon nejak ale ono nic.co mam jeste treba vyzkouset? Dekuji
Zavolaj si taxi alebo preboha aj rýchlu ja už by som bola na pol ceste… Neskúšaj nič obleč sa a rýchlo!!!
@klobinka já bych raději jela na pohotovost, klidně taxíkem
zkusila jsi si lehnout na záda? Nemáš Angel sound?
@klobinka teď už zbytečná rada - ale proč jsi nejela přes den na gyndu nebo spíš včera už, a čekáš 3 dny, až je noc a nemáš auto?
Nevím proč jsi včera nebo dneska nešla normálně ke svému lékaři, proč je lepší zkoušet kafe, ale teď už jsi snad někde na pohotovosti a bude to doufejme dobré.
Zavolej příteli ať pro Tebe přijede a jeďte. V té situaci ho určitě z práce pustí.
Když necitis pohyby 12 hodin tak se ma jezdit na pohotovost. Musíš si to hlídat no ja