Něco na styl retro kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1494
1.9.18 12:14

Já s tímto kočárkem zkušenost nemám, ale měla jsem vybraný podobný-Hebart Romantica, nakonec mám Inglesinu Vittorii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
1.9.18 13:06

@Evickamicka Adamex Barletta 2017 https://www.kifik.cz/…arletta-pik2 třeba tady se můžeš kouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
1.9.18 13:24

@Aduš8 děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
1.9.18 13:35

V takovém proutěném se vozila moje sestra :-). Líbil se mi. Chtěla jsem opravdu velký kočár retro vzhledu s velkými koly. Měla jsem vyhlédnutou Inglesinu classic, ale pak jsem s ním vyzkoušela jízdu - ten retro podvozek byl hrozný drncák, prostě kostitřas. Chtěla jsem jezdit hlavně po venku, ne po nákupácích. A s jiným podvozkem by to nebylo ono. Koupila jsem Bebecar stylo class s chromovaným podvozkem a bílými koly v 3-kombinaci. Není potřeba žádný mezikus mezi autosedačku a podvozek, vypadá super, otáčecí přední kolečka jdou kopnutím do páčky vedle brzdy snadno zafixovat, takže se super ovládá v rovném i nerovném terénu, složení/rozložení velmi jednoduché, děcka (mackové)se mi do hluboké korby poholně vešla i s fusakem ještě ve 3/4 roce, ve sporťáku jsem po obědě uspávala ještě ve 2 letech. Jen to chce mít auto s velkým a širokým kufrem (pokud to nechceš různě klopit na bok apod.) a být v kondici, protože ten kočár není úplně lehký ;-). Mám bílou verzi z r.2014, hodně podobnou té na obrázku.
edit: dodám, že autosedačka, korba i sporťák jdou na podvozek nasadit proti i po směru jízdy, je to na jeden cvak, takže lze i během procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
8.10.18 21:17

@Janli ahoj, me ta Marita furt hrozne laka, ale odrazuje me, ze se asi neda ovladat jednou rukou, cekam totiz treti a potrebuju stupatko nebo vest dalsi dite za ruku. To je asi blbej napad,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
8.10.18 22:09

@Káťa19 ahoj, sice dotaz nebyl na mě, ale Maritu jsem měla a šlo vozit i jednou rukou. Koupila bych znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.10.18 23:02

@Káťa19 mám tříletou dcerku a k ní mimino. Nikdy jsem neměla s maritou problém, spíš naopak. Ten kočár prostě jede rovně, drží stopu, nikam neuhýbá. Každou procházku jsem absolvovala kočár v jedné ruce, v druhé starší dcerku. Zvládala jsem to naprosto v pohodě. Ale takhle. Hrozně záleží na tom, kde jezdíš a na co jsi zvyklá. Já jezdím na vesnici, rovný dlouhý cesty, žádný městský slalom. Jsem zvyklá na kočáry s pevnýma kolama, naopak mě teď rozčiluje sporťák s otočnýma kolama, co mám do města, protože mám pocit, že mi nekontrolovatelně zahýbá. S maritou se jezdí trošku jiným způsobem, ale dá se na to rychle zvyknout. Zahýbáš tím, že kočárek lehce nadzvedneš. Asi by bylo nejlepší, pokud by sis mohla takový kočárek na hodinu půjčit a vyzkoušet to. Za mě je nepřekonatelný, houpací, hluboký, vysoký, krásný… :srdce: Jen ten způsob jízdy je jiný než s otočnýma kolama.

• Citovat
  • Upravit
21681
9.10.18 08:22

@Janli já ten způsob jízdy znám, mám retro kočárek po mě u rodičů a už jsem v něm vozila dvě děti :srdce:
teď mám Britax B-Motion 3, ten se dobře ovládá, bydlíme ve městě, ale hodně jezdíme k rodičům na Šumavu a máme rádi přírodu, jezdíme i na ryby…prostě terén je pro mě priorita a k Britaxovi kupovat tu malickou korbičku fakt nechci. Chci nějakou velkou, už mi jde z toho hlava kolem :lol:
moc díky! potešilo mě, že se ovládá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
9.10.18 08:30

Měla jsem na malého Tako Ballila s velkými bílými koly a byl super do sněhu, na pole, do lesa, všude jsem projela, jiný bych nechtěla. Pod kočár se vešlo spousta věcí a krásně houpal.

• Citovat
  • Upravit
1353
9.11.18 15:31

Devcata,mate nektera zkusenost s kocarkem Silver Cross sleepover?pokud ne tak stejne ty co tu pipisujete vypadaji podobne ze tak snad se dobre bude vozit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.11.18 09:15

Ahoj holky,

já jsem si pořídila z eshopu tento kočárek https://zelenazirafa.cz/…sedacka.html?… protože se mi moc libí retro kočárky a musím říct že jsem naprosto spokojená a i naše malá je v kočárku moc ráda.

Mají více barevných provedení, my máte s kytičkami. Bydlíme na vesnici a chodím na procházky lesní cestou a kočárek úplně v pohodě zvládá tento terén :srdce: :srdce: :srdce: doporučuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí