Nedokážu se oddlužit :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to jste teda a ni nebudu psat co když jste ho takhle využili…on by vas mohl vystehovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já spíš nějak nechápu, jaktože máte takový problémy s placením, když máte docela slušnej příjem a nájem platíte jen 6 tisíc… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 assi tak, my mame přijem 24000 a najem 12500kc a je nas 5
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč ste mu nedavaly aspon neco? proč si platila ten dluh? duležite je bydle ni a pak vše ostatní. a přitel nemohl jit na brigadu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravotně byl „mimo“..
![]()
Prostě se to pos*alo a ted se z toho nějak musí ven ![]()
- Citovat
- Upravit
Neměl ani podporu nebo něco ze sociálky, to je divné. Celé je to takové divné. Rozhodně sednout na kasu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim ale nějak tě jako matku nechapu, měla bys myslet hlavně na ditě a platit bydlení. ted se uskromnite a dluh uhradite a je to ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka007 píše:
Nevim ale nějak tě jako matku nechapu, měla bys myslet hlavně na ditě a platit bydlení. ted se uskromnite a dluh uhradite a je to ne?
Já vím…
Jsem BLBÁ
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Protože jsme měli 3 měsíce jen mých 7600,–, proto
a to je důvod proto neplatit bydlení? My jsme jeden čas měli jen tak těch 7600 a zbytek jsme brali prostě z úspor. V životě by mě nenapadlo nezaplatit nájem…
Spíš už vidím, proč spousta majitelů bytů nechce pronajímat byty rodinám a nechce dovolit trvalej pobyt… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„Nedokážu se oddlužit
“
Jakto, že nedokážeš? Příjem teď máte solidní, takže to dokážeš levou zadní. Hlavně příště přemýšlej co je prioritní. Byt = číslo jedna. Takže první peníze co přijdou odchází ve většině domácností na nájem, hypotéku atd. atd… V bance se dá vyřídit splátkový kalendář..
Teď už je pozdě brečet nad rozlitým mlékem, peníze už máte, takže doplaťte dluhy a příště přemýšlejte..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napíši jeden případ a zakladatelko neber si to osobně, nechci být rejpna hnusná, opravdu ne.
Naši známí mají dům, po babičce tam bydlela paní se dvěma dětma, platila regulovaný nájem do předloňska 6500 za 3+1, pak přestala platit, majitelé jí řekli, že počkají i půl roku (paní neplatil ex alimenty a ona byla na ÚP), za půl roku kdy neplatila ani korunu se chtěli domluvit na splátkovém kalendáři, nájem za půl roku po 1000 + normálně nájem.
Paní že nemá, plakala, co teď…
Majitelé ji odpustili ten půl rok, s tím že bude plati hned normální nájem nebo se do 3 měsíců odstěhuje. Odstehovala se za 3 měsíce, nedala jim ani korunu…
Takže přišli o 9× 6500Kč.
Nakonec mávli rukou (mají 3 domy a bylo jim jí líto).
POINTA, posléze se dozvěděli, že paní celou dobu žila víceméně u přítele majitele domku, který ji i děti živil a koupil jí auto, to parkovala u něj.
Konec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je hustý teda… Já jsem s majitelem domluvená na splátkách 2000,–/měs. což mu budu platit z rodičáku. To už platit musím a budu!!
Jen nevím jak mu dám do 31.8.2012 - 6000,–.
- Citovat
- Upravit