Nedokážu se oddlužit :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Chápu
Zkus se mi ozvat na mail nevacky na seznamu - kazdy clovek by mel udelat jeden dobry skutek denne…
- Citovat
- Upravit
Tak holky… zítra si jdu vyřídit půjčku od spol. Profi kredit, která mi půjčí 20.000,– kterýma pana domácího zamáznu, a nechá nás tu ještě 2 měsíce bydlet, než se přestěhujeme a dovyřídíme svoje bydlení.
- Citovat
- Upravit
Věřím, že je vaše situace kritická, ale dej si pozor, co zítra podepíšeš. Kamarád si od nich půjčil 50 tis., a pak po něm chtěli něco málo přes 4,5tis. měsíčně, a ve výsledku by zaplatil 160 tis.
- Citovat
- Upravit
@adrianna81 píše:
Věřím, že je vaše situace kritická, ale dej si pozor, co zítra podepíšeš. Kamarád si od nich půjčil 50 tis., a pak po něm chtěli něco málo přes 4,5tis. měsíčně, a ve výsledku by zaplatil 160 tis.
No to doufam že ne!!! Chci 20tis, měsíčně za 1.890,–. Na 24měsíců. Měla bych zaplatit celkově 22tis. To by vyšlo fajn. Určitě si to pořádně pročtu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Kontrolní otázka: kolik je 1890×24? Aha?
No to doufam že ne!!! Chci 20tis, měsíčně za 1.890,–. Na 24měsíců. Měla bych zaplatit celkově 22tis. To by vyšlo fajn. Určitě si to pořádně pročtu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
no nevím, ať počítám jak počítám, mi vychází úplně jiné číslo než 22tis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní, vážně, vím o čem mluvím. nezlob se, oni ti ale moc času na přečtení nedají, odnést smlouvu domů = neexistuje. Vyhledej si schválně reference o nich na netu… lidé si stěžují snad na všech portálech, zabývajících se podvodnými či lichvářskými půjčkami. Mmch výše zmiňovaný kamarád právě díky nim skončil s exekucí na krku
- Citovat
- Upravit
Překoukla jsem se! Pardon…
chci půjčit 20 000 Kč
na dobu 12 měsíců
měsíční splátka je 1 938 Kč
RPSN činí 32,92 %, celková výše spotřebitelského úvěru činí 23 256 Kč.
Roční úroková sazba je 32,93 %.
Tohle jsem zkopčila.
- Citovat
- Upravit
Rozmysli si to, jde přece jen o 6 000, nemůže ti půjčit rodina? Ty další splátky z toho příjmu zvládnete. Myslím, že tou půjčkou od profi credit se propadnete ještě hlouběji, než kde jste teď, nic vám to nevyřeší, i když teď máš možná pocit, že ano. Je mi jasné, že jsi momentálně zoufalá a zoufalí lidé děljí zoufalé věci. To ti lichváři moc dobře vědí. Pak se o den zpozdíte s jednou splátkou a budete v háji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem právě tomu domácímu zaplatit 3×6tisíc - ty tři nájmy. A popořádku si splácet, udělat si trvalý příkaz z účtu na tohle. Jinou cestu nevidím, protože jsem se dnes ještě k tomu všemu dozvěděla, že peníze budou v hotovosti na byt az ke konci října. Pak stěhování, tak aby nás tu ještě nechal do poloviny listopadu aspon teda ![]()
- Citovat
- Upravit
Hlavně si opravdu teda dej pozor, co jim podepíšeš, ať si nezavaříte na nějaké další problémy. A ať už je jen líp. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Konsolidace půjček, více ti sjednotí do jedné a splácíš jednu splátku. Jenže u GE jsem první měsíc teprve, tam mi kontokorent nedají a u spořitelny jsem byla předtím 7let, chodila mi tam mateřská, porodný vše, ale ted už mi to asi nedají