Nedokážu se oddlužit :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.8.12 20:45
Tak mám pocit, že si zakladatelka tohoto tématu dělá srandu vždyť to co píše je skoro absurdní, pokud přišel partner o práci jistě byl na prácáku a dostával podporu, takže jste z tvých 7600,– určitě jenom nežili, teď budeme mět měsíčně po odečtení nájmu 21 000,– což si myslím je luxusní, takže nevidím problém proč urychleně nesplantit dlužný nájem. Pokud si žijete na vysoké noze a jako že to vypadá, že žijete tak bohužel rada pro vás není, kdybych měla 21 000,– měsíčně tak jsem z toho minimálně každý měsíc schopna tak 6000,– ušetřit.
@Anonymní píše:
To je hustý teda… Já jsem s majitelem domluvená na splátkách 2000,–/měs. což mu budu platit z rodičáku. To už platit musím a budu!! :| Jen nevím jak mu dám do 31.8.2012 - 6000,–.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.12 20:46

Srandu si bohužel nedělám.

• Citovat
  • Upravit
7323
28.8.12 20:48

Tak myslím, že zakladatelce tady jde především o těch 6000,–, které musí do konce srpna zaplatit a její rodičák a výplata chlapa přijdou až po tomto termínu. Takže navrhuju buď si půjčit od rodiny či přátel, využít kontokorent na účtu a nebo se domluvit s majitelem bytu, že zaplatíte o týden později. Nedělala bych to složitější než to je ;) O nějakých závratných dluzích tady není asi řeč, co jsem pochopila z diskuze, tak bych to nebrala jako velikou tragédii. Hlavně všechno platit včas a jak už bylo řečeno, prostě bydlení a nutné výdaje je nutnost platit řádně a včas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.12 20:48
Tak to si budeš muset utáhnout opasek, ale to ty evidentně nechceš
@Anonymní píše:
Srandu si bohužel nedělám.
  • Citovat
  • Upravit
8566
28.8.12 21:03
@Pomka píše:
Tak myslím, že zakladatelce tady jde především o těch 6000,–, které musí do konce srpna zaplatit a její rodičák a výplata chlapa přijdou až po tomto termínu. Takže navrhuju buď si půjčit od rodiny či přátel, využít kontokorent na účtu a nebo se domluvit s majitelem bytu, že zaplatíte o týden později. Nedělala bych to složitější než to je ;) O nějakých závratných dluzích tady není asi řeč, co jsem pochopila z diskuze, tak bych to nebrala jako velikou tragédii. Hlavně všechno platit včas a jak už bylo řečeno, prostě bydlení a nutné výdaje je nutnost platit řádně a včas!

Férově mi nájemníci nezaplatit skoro čtvrt roku nájem a chtít po mě ať jim to prodloužím ještě o týden, tak už jim nevěřím ani slovo :nevim:. Tři měsíce nezaplatili nic, a teď nejsou schopni nájem opět zaplatit. Jistě to neví týden, že mají termín jednoho nájmu do 31.8. - i kdyby to věděli jen týden, jistě neví týden, že mají každý měsíc platit nájem. Takže je mi to líto, ale já bych se s takovými nájemníky rozloučila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.12 21:25
@Kallkapa píše:
Férově mi nájemníci nezaplatit skoro čtvrt roku nájem a chtít po mě ať jim to prodloužím ještě o týden, tak už jim nevěřím ani slovo :nevim:. Tři měsíce nezaplatili nic, a teď nejsou schopni nájem opět zaplatit. Jistě to neví týden, že mají termín jednoho nájmu do 31.8. - i kdyby to věděli jen týden, jistě neví týden, že mají každý měsíc platit nájem. Takže je mi to líto, ale já bych se s takovými nájemníky rozloučila. :nevim:

Do 31.8 mi to oznámil dnes v 17h. Jinak to mělo být do 5.9 z chlapovo platu, ale chce to hned do 31.8.

• Citovat
  • Upravit
8566
28.8.12 21:28
@Anonymní píše:
Do 31.8 mi to oznámil dnes v 17h. Jinak to mělo být do 5.9 z chlapovo platu, ale chce to hned do 31.8.

A ty se mu divíš? :nevim: Dává Vám poslední šanci.. Mělo to být do 5.9.? Myslím, že to mělo být každý měsíc do nějakého data, ne?

Máš teď už asi jedinou možnost, půjčit si na ty tři dny od rodiny, kamarádky atd.. a třetího jim to vrátit. Jiná rada už asi není.. :nevim: Brigádu za tři dny už neseženete - teda asi né takovou, kterou by vám vyplatili na ruku a stihli jste tam vydělat na celý nájem. Za blbost se platí no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
28.8.12 21:32
@Kallkapa píše:
Férově mi nájemníci nezaplatit skoro čtvrt roku nájem a chtít po mě ať jim to prodloužím ještě o týden, tak už jim nevěřím ani slovo :nevim:. Tři měsíce nezaplatili nic, a teď nejsou schopni nájem opět zaplatit. Jistě to neví týden, že mají termín jednoho nájmu do 31.8. - i kdyby to věděli jen týden, jistě neví týden, že mají každý měsíc platit nájem. Takže je mi to líto, ale já bych se s takovými nájemníky rozloučila. :nevim:

Jasně, je to jedna z možností. Někdo by vyhověl, někdo ne. Pokud ty peníze nemá, nezbyde než to zkusit. Já bych se především snažila těch 6 tisíc sehnat od přátel nebo rodiny s tím, že jim to do dvou týdnů po výplatách vrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.8.12 21:34
@Kallkapa píše:

přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.8.12 21:41
@Pomka píše:
Jasně, je to jedna z možností. Někdo by vyhověl, někdo ne. Pokud ty peníze nemá, nezbyde než to zkusit. Já bych se především snažila těch 6 tisíc sehnat od přátel nebo rodiny s tím, že jim to do dvou týdnů po výplatách vrátím.

Jasně, napsala jsem to hlavně proto, aby počítala i s tou horší variantou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.8.12 21:53
@Anonymní píše:
To je hustý teda… Já jsem s majitelem domluvená na splátkách 2000,–/měs. což mu budu platit z rodičáku. To už platit musím a budu!! :| Jen nevím jak mu dám do 31.8.2012 - 6000,–.

A ť si přítel zřídí kontokorent u banky. Snad mu ho dají, když už teď má práci. Když bude v mínusu 3 dny, tak zas tak moc na úrokách nezaplatí. Já bych teda toho majitele moc nedráždila, pokud byste bydleli v mém bytě, tak už letíte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.12 06:20
@Gina108 píše:
A ť si přítel zřídí kontokorent u banky. Snad mu ho dají, když už teď má práci. Když bude v mínusu 3 dny, tak zas tak moc na úrokách nezaplatí. Já bych teda toho majitele moc nedráždila, pokud byste bydleli v mém bytě, tak už letíte :oops:

Kontokorent už má. Platí 3 500,– a to se platit MUSÍ!

• Citovat
  • Upravit
4885
29.8.12 18:10
@Anonymní píše:
Kontokorent už má. Platí 3 500,– a to se platit MUSÍ!

Nechápu? Jak 3500??? Kontokorent máš třeba 20 000 a spaltíš ho příští měsíc, když ti přijdou výplaty. Ty myslíš jako 35000 měsíčně? Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.12 18:17
@Lenka002 píše:
Nechápu? Jak 3500??? Kontokorent máš třeba 20 000 a spaltíš ho příští měsíc, když ti přijdou výplaty. Ty myslíš jako 35000 měsíčně? Nechápu.

Ježiš :D pardon… spletl se mi slovo kontokorent a konsolidace :D proto jsem odepsala takový nesmysl :-)

• Citovat
  • Upravit
4885
29.8.12 18:18

Aha, já zas nevím, co je to konsolidace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat