Nedostatek sexu, partnerka se mu vyhýbá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.7.26 23:11
@em488 píše: Více

Ten, kdo tu nechápe, nejsem já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.7.26 23:21
@Kantorek píše: Více

Nie je to uplne pravda, ale, zial, ludska fantazia je nekonecna a vyfabuluje si niekedy take bloky, ze je tazke sa z nich vymotat. A plati to pre oboch „spolubyvajucich“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
1.7.26 23:40

Nic ve zlém. Ale nepsals nedávno že na otázku proč nebyl roky sex ta Tvoja odpovedala „ja neviem“? Teda pokial TOTO nevie tak to nebude moc apetentni teda…ale chápu že ji miluješ taky mě to postihlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
1.7.26 23:42

@Velryba černá A učíš dceru k tomu, aby otevřeně sdělila důvody, mluvila o tom proč kvůli čemu nechce. Případně aby byla férová jednou v životě, byla schopná férově a zcela na rovinu říct, nechci nebudu chtít a jiné to bude takže se smířím s tím, pokud půjdeš hledaš štěstí jinde? Pokud ano, tak pak naprosto v pořádku. :) Protože pokud by to měl být případ, že bude mlžit, mít nejasné odpovědi, či sliby možná, jednou uvidíme třeba to bude lepší… Ale hlavně aby se chlap nezdekoval, protože nosí peníze, protože je dobrý otec, protože bez něj nejsme úplná rodina jakou jsem si vysnila. A takový pocit tu z mnoha diskuzí a příspěvků mám.
Na jednu stranu vím jak to myslíš a asi to není myšleno možná zle. Je fajn aby ženy veděly, že sex si nikdo nemůže vynutit. Ale jak říkám. Vadí mi ale opačný případ kdy se ženy stáhnou, muže odmítají, přestanou i běžné něžnosti (polibky, pohlazení, pusa na dobrou noc, obětí) a pak mají jen mlhavé, vyhýbavé odpovědi, a ještě jsou podrážděné, že se jich vůbec chlap na něco ptá a chce něco vědět a řešit. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.7.26 23:45
@Kantorek píše: Více

Ani asexualka, ani HA, ani antidepresiva (uz vyse15 rokov). Nizsie libido, to ano. A kopa vyfabulovanych blokov, ktorych pricinu nedokazala povedat. (Ale uvedomila si, ze je to problem.)
Presne takto funguje Asperger, nedokaze povedat, co mu vadi, ale prudko reaguje.

A druha vec je, ze vyrastala v babinci, otec od nich odisiel, ako dieta nemala kde vidiet spoluzitie dvoch partnerov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.26 23:48
@Nakra píše: Více

Možná to není myšleno zle? Nemám ponětí, jak by mé vyjádření mohlo být takto myšleno. Jak moc nechutná je idea, že pokud mne máš ráda, tak mi sex poskytneš, dochází to tady někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.7.26 23:51

@Nakra
A učíš dceru k tomu, aby otevřeně sdělila důvody, mluvila o tom proč kvůli čemu nechce. Případně aby byla férová jednou v životě, byla schopná férově a zcela na rovinu říct, nechci nebudu chtít a jiné to nebude takže se smířím s tím, pokud půjdeš hledaš štěstí jinde?

Presne!
Hovorit na rovinu, aj ked to moze byt a asi aj je zranujuce. Lepsia neprijemna pravda ako polopravdy a vyhovorky. S neprijemnou pravdou sa totiz da pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.7.26 23:57
@Velryba černá píše: Více

Ako moc je nepochopitelne, ze pokial ma mas rada, tak ten sex k tomu patri?

Ja to neviem oddelit sex od lasky. To je spolu v jednom baleni. Oddelit jedno od druheho znamena pre mna neplnohodnotny partnersky vztah.
Ze to ma niekto inak, to mu neberiem, len to nedokazem celkom pochopit. Respektujem to, ale sam by som v takom vztahu stastny nebol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 00:00

Opakuji, ten, kdo tu nechápe, nejsem já. Sex se neposkytuje (neměl by), výjimkou jsou placené služby. Ano, tam to jede v režimu něco (sex) za něco (prachy), zcela logicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.7.26 00:04

Kde pisem o poskytovani?
Pisem, ze pre mna je to neoddelitelna sucast lasky a partnerskeho vztahu.
Ak to chyba, stala sa niekde chyba. A treba ju riesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.7.26 00:07

Ak je to tak, ze jeden z partnerov to citi ako povinnost, alebo poskytovanie (sluzby), tak sa treba pidit po pricine, preco k takemu nazoru dospel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 00:09

Protože třeba sex nechce. Píšeš o upřímnosti a přitom i tady dokola vysíláš signály, že očekáváš jedině takové vysvětlení, které povede tam, kam chceš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.7.26 00:18

A v čem je prosím tě rozdíl mezi tím, když někdo nemá rád dovolenou u moře, ale kvůli partnerovi tam pojede i když ho to moc nebere, či nemusím ten či onen sport, ale občas ho s tebou podniknu. A myšlenka, že neláká mě sex. nemusím ho. Ale jednou za čas ti udělám večer masáž a uspokojím tě rukou. ( jasně, nebudu se nutit k tomu, abychom spali spolu, abych se musela svlékat atd…). Nebo je pointa úplně někde jinde a tvé nastavení je taky úplně jiné. Čili už v prvním bodě sem mimo. Tzn. nebaví mě moře, tak prostě nejedu. Nebaví mě sport, tak ho podnikat s partnerem nebudu. Atd…
P. S. a chování žen či mužů ohledně odmítání sexu ti přijde v pořádku? Myslím tak jak je to většinou líčeno tady. Nekomunikace, odtažitost neuořímné sdělení, vyhýbání se problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
2.7.26 00:25

@Velryba černá P. S. jak by podle tebe mělo vypadat řešení situace. Kdy jednomu z partnerů chybí blízkost, sex, intimnosti je nešťasný a frustrovaný a protějšek tyto věci odmítá a nechce. Přitom tvrdí, že druhého miluje, přijít o něj nechce, záleží mu na něm. :think: Jak bys to řešila k spravedlivosti obou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.26 00:32
@Nakra píše: Více

Pokud ten rozdíl nějak přirozeně nechápeš, nejspíš ti ho nevysvětlím. Jinak tvoje pojetí, jak chudáka chlapa uspokojit jinak, naráží na onu klasiku, že jim to nestačí, stačí projet příslušné diskuse právě na tomto webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová