Nedostavila se menstruace, těhotná nejsem

Anonymní
28.6.22 06:50

Nedostavila se menstruace, těhotná nejsem

Ahoj můžete mi poradir, máte zkušenost? Už 20 dní se mi nedostavila menstruace. Těhotná nejsem. Doteď mi rok chodila pravidelně. Ještě kojím dvouletou dceru, v poledne a večer. Říkala jsem si, jestli to může mít vliv, ale zas kojím míň, než dřív. Antikoncepci neberu.
Když menstruace nedorazila, může přijít kdykoliv, nebo třeba zas až v termínu? Ještě počkám pár dní a pak si zavolám doktorce. Ale chtěla jsem se nejdřív zeptat na nějaké zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1380
28.6.22 07:04

Dorazí ti, až se madam uráčí. Osobně na prohlídky chodím opravdu pravidelně a když vim, že nejsem těhotná, tak zpoždění neřeším. Stává se mi to častěji ze stresu. Nedávno jsem měla zpoždění skoro 2 měsíce a to už jsem teda k doktorce šla, páč mě pak už i strašně bolely vaječníky a záda, tak pro svůj klid, jestli se tam něco neděje. Ale jináč osobně to neřeším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.22 07:08

@TeSudička A z jakého důvodu to bylo? Dostalas vyvolávačku, nebo pak ms přišla sama?

• Citovat
  • Upravit
51
28.6.22 08:07

Po druhé vakcíně proti Covidu se u mě nedostavila čtyři měsíce. Nejsem v okolí sama, co s tím po očkování měla potíž. Není to možné i u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
28.6.22 08:10

Měla jsi Covid?
Možná jsi ho měla a nevíš o tom.
Covid i očko tohle dělají

Spraví se to pustupne s tím, jak se tělo dá dohromady po zánětlivé reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.22 08:19

Covid i vakcínu už jsem měla dávno, tak to tím nebude. Ještě mě napadlo, že si teď dělám řidičák a jsou to pro mě nervy, ale zas já jsem nervák dost, takže to u mě není zas tak nic neobvyklého. Tak se mi nějak nezdá, že by to třeba mohlo být z toho…

• Citovat
  • Upravit
1380
28.6.22 08:24
@Anonymní píše:
@TeSudička A z jakého důvodu to bylo? Dostalas vyvolávačku, nebo pak ms přišla sama?

nejspíš od bederní páteře, po gynekologický stránce jsem byla naprosto v pořádku. Poslala mě i na krev a vše ok, tak jsem dostala vyvolávačku do prďouse a šla jsem si po svým. Za 6 dní jsem menstruaci dostala a krvácela jsem snad i z vočí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí