Nehvizdy - Praha východ

750
20.8.16 07:38

Nehvizdy - Praha vychod

Ahoj,

V breznu 2017 se budu stehovat do Nehvizd… najde se tady nekdo, kdo uz tam bydli a chce se seznamit nebo kdo teprve bydleni planuje?

Iveta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2801
20.8.16 08:00

@ivep ahoj, my se tam také budeme stěhovat :-) snad +- za rok touhle dobou.
Jinak jsem cely život bydlela v Horních Počernicích, které jsem od Nehvizd kousek, kamarádi ze základky tam bydleli, takže jsem tam občas i jezdila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
20.8.16 08:03

Ja bydlim v Celakovicich..ale v nehvizdech nikoho neznam..jsem puvodem z Moravy…kupujete domecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
20.8.16 08:09

@ivep ano, od Canaby. Vy asi také, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
20.8.16 08:16

Jj..kupuju, ale byt se zahradou..ne dum..a proc odchazis z hornich pocernic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
20.8.16 08:17

@ivep ja tam ted už nebydlim. S přítelem jsme se pak odstěhovali do bytu do podnájmu na Jižní Město, ale vůbec se nam tu nelíbí, takže jsme hledali… Do Pocernic bych se klidně znovu vrátila, ale bohužel tam je vše drahé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
20.8.16 08:21

Aha…ja tady ty oblasti moc neznam…a kde budete bydlet? V tom satelitu nebo za cestou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
17.10.16 22:05

Ahoj devčata,
vybírame taky domeček v nehvizdech akorat teď poslední měsíc sleduji aferu zapach se smazirny na lupinky…tak jsme na vazkach..nevite co a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.5.17 16:34

Ahojda, minuly týden jsem porodila a přesunula jsem se za manželem do Nehvizd. Bohužel tady nikoho neznám a moc rada bych se tady s někým seznámila, třeba na procházku s kočárkem atd. :) Díky moc za odpověď. Anet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
16.5.17 22:10

Ahoj, my se tam budeme nejspíš stěhovat příští rok v lednu/únoru do domečku od Canaby. Budu ráda, když se s některou z vás sejdu a seznámíme se. ;) Mám 2 roky a 4 měsíce starou dceru (v době přestěhování jí budou 3 roky) a synovi je teď 6 týdnů (cca v jeho 9 měsících).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.17 08:49

Ahoj maminky,

taky hledám parťačku na procházky, kafčo nebo popovídání. Je mi 32, mám dvě dcerky a bydlíme v Nehvizdech, ale pohybuji se i v Zelenči a Čelákovicích. Kdybyste některá chtěla, napište a můžeme si popovídat a domluvit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.7.18 20:36

ahoj holky :)

jsme s přítelem nově cca měsíc sestěhovaní v Nehvizdech a zatím tady nikoho neznám. Vzhledem k tomu, že po novém roce budeme mít prcka, tak bych ráda i občasné popovídání a výměnu názorů :-) Je mi 29 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová